Öneri "W - R - E " KOŞMA PROBLEMLERİ

Pitou

Üye
"W - R " tuşları ile seçtiğimiz dost oyuncuyu takip edebilmeliyiz.
"E" tuşu ile otomatik koşma yapması gerekiyor.
Bunları Oyun içi ticket - forum - discord heryerden belirtmeme rağmen çok önemli şeyler olmasına rağmen dikkate alınmaması üzücü çok basit özellikler kaç gündür yazıyorum.

GRANDEKİNOKS

Üye
"W - R " tuşları ile seçtiğimiz dost oyuncuyu takip edebilmeliyiz.
"E" tuşu ile otomatik koşma yapması gerekiyor.
Bunları Oyun içi ticket - forum - discord heryerden belirtmeme rağmen çok önemli şeyler olmasına rağmen dikkate alınmaması üzücü çok basit özellikler kaç gündür yazıyorum.
Merhabalar,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım. Yaptığınız öneriler tabi ki dikkate alınıyor ama takdir edersiniz ki alpha testleri açıldığından bu zamana kadar binlerce ticket gönderildi ve hepsini kısa sürede uygulamak çok zor. Geliştirici ekip elinden geldiğinde her öneriyi, eğer mümkün ve mantıklı ise değerlendiriyor.

İyi Forumlar.

Pitou

Üye
Merhabalar,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım. Yaptığınız öneriler tabi ki dikkate alınıyor ama takdir edersiniz ki alpha testleri açıldığından bu zamana kadar binlerce ticket gönderildi ve hepsini kısa sürede uygulamak çok zor. Geliştirici ekip elinden geldiğinde her öneriyi, eğer mümkün ve mantıklı ise değerlendiriyor.

İyi Forumlar.
Oyuncuların istediği her şeyi yönetim uygulayacak yapacak diye bir şey tabi ki söz konusu değil ama bu isteğim öyle yabana atılacak bir konu değil.
Ben oyun açılmadan önce bile yazıyordum bu konuyu ama çok önceden beri belirttiğim bir şey oynayış mekanikleri açısından çok önemli bir konu aslında party halinde oynamak için önemli

Son düzenleme:

az768

Üye
Bu istediğinizin aynısını ticket bölümünden Alpha'nın ilk günü bildirmiştim. Umarım bu önerimiz dikkate alınır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt