SessizCogunlugunSesi
Üye

Hemen çamura yatın , olayı saptırın.
bunu bizim clandaki tüm warriorler macroyla vuruyordu. makrosuz nasıl vuruyorsunuz ? bu hesabı en iyi makro yapar, saniye hesabını . kullanan ceza almalı. Videoya yakalanıpta bana elle vuruyorum diyenin canlı videosunu görmek isteirm (cz de o pk arasında )Skil cd 0.8 sn
Global cd 0.6 sn
0.6 sn araliklarla farklı skilleri vurabilirsin. Mesela sadece 70 vurursan 0.8sn de bir vurman gerekir fakat 70-60 vurursan 0.6sn arayla vurursun.
2.4 sn de 3* 70 skili vurabilirsin (3*350=%1050) veya
2.4 sn de 2*70 + 2*60 (700+600=%1300) vurabilirsin.
bizim clandakiler macroyla vuruyordu serverin en sağlam warıorleri,macrosuz zor.Makrocu arkadaşlar ağlamaya başlamış çift skill vuruluyor hemde köpek gibi yavaş felanda değil 4 aydir biz bunu ticketladik turnuvada yüzyüze bile söyledik bilerek düzeltmiyorlar ona inaniyorum
yapmayan yok oyunda zaten , yok ben elimde vuruyorum felan hikayebizim clandakiler macroyla vuruyordu serverin en sağlam warıorleri,macrosuz zor.
r-skill-rr-skill-rr-skill-...Arkadaşlar, ben warrior oynuyorum, makro hiç kullanmadım, ama her türlü kombinasyonu deniyorum, skill sürem bitmeden ikinci skilli vuramıyorum... Varsa bir yolu lütfen bana da öğretin...
Pk atarken 10dk dan fazla yapsana merak ediyorum video la banaWarriorum oyunun ilk haftasından beri cift skill kullanıyorum. Makro asla kullanmadım elle yapılabilir ancak bu herkesin iyi bir şekilde yapabileceği ve avantaj sağlayabileceği bir combo değil. Şu oyunun yeni ve geliştirilmiş bir oyun olduğunu ne zaman kafanız alacak, 20 yıldır warrior sizin için Z Skill. Tek skill cooldown çok uzun eğer tek skille düşürülürse cooldown 0,6 ya düşürülmeli bu durum da benim işime gelir bam bam 70.
twicten takip et diye yazdımda silinmiş. Neyi tartısıyoruz yapılmıyosa dediğin gibi zaten sorun yok.Pk atarken 10dk dan fazla yapsana merak ediyorum video la bana