Warior çift skill vuruş

4erc

Üye
Skil cd 0.8 sn
Global cd 0.6 sn

0.6 sn araliklarla farklı skilleri vurabilirsin. Mesela sadece 70 vurursan 0.8sn de bir vurman gerekir fakat 70-60 vurursan 0.6sn arayla vurursun.

2.4 sn de 3* 70 skili vurabilirsin (3*350=%1050) veya
2.4 sn de 2*70 + 2*60 (700+600=%1300) vurabilirsin.
bunu bizim clandaki tüm warriorler macroyla vuruyordu. makrosuz nasıl vuruyorsunuz ? bu hesabı en iyi makro yapar, saniye hesabını . kullanan ceza almalı. Videoya yakalanıpta bana elle vuruyorum diyenin canlı videosunu görmek isteirm (cz de o pk arasında )

4erc

Üye
Makrocu arkadaşlar ağlamaya başlamış çift skill vuruluyor hemde köpek gibi yavaş felanda değil 4 aydir biz bunu ticketladik turnuvada yüzyüze bile söyledik bilerek düzeltmiyorlar ona inaniyorum
bizim clandakiler macroyla vuruyordu serverin en sağlam warıorleri,macrosuz zor.

emrdrc

Üye
Arkadaşlar, ben warrior oynuyorum, makro hiç kullanmadım, ama her türlü kombinasyonu deniyorum, skill sürem bitmeden ikinci skilli vuramıyorum... Varsa bir yolu lütfen bana da öğretin...

JacKetch

Üye
Warriorum oyunun ilk haftasından beri cift skill kullanıyorum. Makro asla kullanmadım elle yapılabilir ancak bu herkesin iyi bir şekilde yapabileceği ve avantaj sağlayabileceği bir combo değil. Şu oyunun yeni ve geliştirilmiş bir oyun olduğunu ne zaman kafanız alacak, 20 yıldır warrior sizin için Z Skill. Tek skill cooldown çok uzun eğer tek skille düşürülürse cooldown 0,6 ya düşürülmeli bu durum da benim işime gelir bam bam 70.

TankerNeJLa

Üye
Warriorum oyunun ilk haftasından beri cift skill kullanıyorum. Makro asla kullanmadım elle yapılabilir ancak bu herkesin iyi bir şekilde yapabileceği ve avantaj sağlayabileceği bir combo değil. Şu oyunun yeni ve geliştirilmiş bir oyun olduğunu ne zaman kafanız alacak, 20 yıldır warrior sizin için Z Skill. Tek skill cooldown çok uzun eğer tek skille düşürülürse cooldown 0,6 ya düşürülmeli bu durum da benim işime gelir bam bam 70.
Pk atarken 10dk dan fazla yapsana merak ediyorum video la bana

emrdrc

Üye
Valla ben 2 gündür deniyorum, parmaklarım kırıldı ama yapamıyorum anasını sattığımın combosunu... Sanırım ben yeteneksizim bu konuda :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt