Kahraman13
Üye

Özellikle oyunun elit klanı diyebiliceğimiz oyuncularının wariorlarının kullandığı çift skil olayına acil çözüm istiyorum resimlerle videolarla kanıtlaya biliceğim bir şey
katilmiyorum combo makrosiz da kolay yapiliyo ve warrior tek skill vurcak diye bisey yokArkadaşın anlatmak istediğini bazılarınız yanlış anladı sanırım bende warriorum ve bende bu olaydan nefret edıyorum. 65 capte 60-44 vuruyolardı şaun 70-60 vuruyolar ve makro ile oldugu aşırı belli. Warriorun 44-60-70 skillerinin cd'leri aynı anda dönmeli yani 70 skillini vurdugunda cd 60 ve 44 skilli içinde dönmeli ki bu çift skill makrosundan kurtulmalı oyun.
Kesinlikle katılıyorum oyunun %90 bu macro kimler kullanıyor iyi biliyor o kadar video cekip iletmemize rağmen bu oyunculara hiç bir şekil de cezai işlem uygulanmadı artık biz de destek bileti oluşturmaktan bıktık oyuncu kayırıyorlar artık.Özellikle oyunun elit klanı diyebiliceğimiz oyuncularının wariorlarının kullandığı çift skil olayına acil çözüm istiyorum resimlerle videolarla kanıtlaya biliceğim bir şey
Analiz etmek lazımBro sen ne kullanıyon
parmaklarimi ve kafamiBro sen ne kullanıyon
Bro sen ne kullanıyon
Okçularıda reportladınmı ?Okçunun 3-5 i de aynı şey ,orda w veya mause ile animasyon iptal ediyon burda r ile.Makrocu arkadaşlar ağlamaya başlamış çift skill vuruluyor hemde köpek gibi yavaş felanda değil 4 aydir biz bunu ticketladik turnuvada yüzyüze bile söyledik bilerek düzeltmiyorlar ona inaniyorum
İşin özü ;Skil cd 0.8 sn
Global cd 0.6 sn
0.6 sn araliklarla farklı skilleri vurabilirsin. Mesela sadece 70 vurursan 0.8sn de bir vurman gerekir fakat 70-60 vurursan 0.6sn arayla vurursun.
2.4 sn de 3* 70 skili vurabilirsin (3*350=%1050) veya
2.4 sn de 2*70 + 2*60 (700+600=%1300) vurabilirsin.