Warrior 85 Skilli Stackleri neden kaldırıldı ?

RTZH

Üye
Başlıkta yazdığım gibi warrior 85 skilli hali hazırda bir bp ve ya okçu dan az vuruyorken küçük bir teselli olarak 12 sn de bir fazladan vuran %300 damage habersiz bir şekilde kaldırıldı ve kimse açıklama yapmıyor, ben karakterimi 1 ay boyunca uğraşıp boşuna mı 85 level a kastım ?

RTZH

Üye
Moblara vurulan damageden bahsediyorum ve evet okçu dan ve bp den az vuruyor ben karakterimi özellikle 85 skilli moblara çalıştığı için 1 ay boyunca kastım ve bu zamana kadar çalışan skill bugün çalışmıyor ve hiç bir açıklama yok

Gensuke

Üye
Moblara vurulan damageden bahsediyorum ve evet okçu dan ve bp den az vuruyor ben karakterimi özellikle 85 skilli moblara çalıştığı için 1 ay boyunca kastım ve bu zamana kadar çalışan skill bugün çalışmıyor ve hiç bir açıklama yok
pardon ben pk olarak düşündüm ama okçunun 5-3lüsünden az vurması normal

RTZH

Üye
nasıl normal ya ben karakterimi 85 levela kasıp 1.5 gb para verdim o skill için yanlış anlaşılmasın itemli 85 okçu demiyorum 80 lv +7 vixen li okçudan kutu alamıyorum ki üstümde +7 enhanced heavy plate set var ve hal böyleyken warriorun skillini nerflüyorlar ve hiç bir açıklama yapılmıyor yani bu char zaten fazla vurmuyordu neden nerflendi ?

kimyasal

Üye
Başka bir konuda da yazmıştım, yeni skill açılıyor ne için 50 damage fazla vurmak için mi ?

N3v3N

Üye
85 caple gele gele 1 adet skill geliyor. O da nerfleniyor :) Şaka olmalı.

RTZH

Üye
az önce bilgi geldi şuan sorun olduğu için pve kısmına kapatılmış artık ne zaman açılır kim bilir :D

Awareness

Üye
Resillent(mana shield) 60 a levele çekilsin.
Blood bath skilli level 63e çekilsin
85 ile getirmiş olduğun yenilik kaldırılsın
Knight skill ağacın olmasın.

Yazık bu kafa ile biz buraya yazanlar değil bu balance yapanlar kaybedecek.

N3v3N

Üye
85 skilini açmaya değmeyecek gibi duruyor.
En iyisi 70 atak, 72 def, 10 master vermek.

%15 az vurup, %15 fazla defans, 5k HP regen ve mana shielde sahip oluruz. Ayrıca 72-75-85 skillerini açmak için masraf yapmamış oluruz. 3 GB cepte kalır. Zaten 80 ve 82 de skil yok. Tek skill için bu kadar masrafa değmez gibi duruyor.

Biran evvel 85 olayım diyordum ama tum hevesim kaçtı. Row pre rpr pot masrafını da minimuma indirip, zindan ve haftalık görevlerle yavaş yavaş kasma kararı aldım. Darısı diğer warrior oyuncularin başına. Hepsine bol sabirlar diliyorum.

Awareness

Üye
85 skilini açmaya değmeyecek gibi duruyor.
En iyisi 70 atak, 72 def, 10 master vermek.

%15 az vurup, %15 fazla defans, 5k HP regen ve mana shielde sahip oluruz. Ayrıca 72-75-85 skillerini açmak için masraf yapmamış oluruz. 3 GB cepte kalır. Zaten 80 ve 82 de skil yok. Tek skill için bu kadar masrafa değmez gibi duruyor. Bu şekilde yaparsan bu sefer rogue kesme ihtimalin azaliyor, slotta rogue sana dalarsa 1vs1 de hpsini %50nin altında indirdiginde stunlayabilirsen öldürme ihtimalin var level 85 vererek ama 70 skilli ile tam bir fiyasko armor zaten işe yaramıyor böyle durumda neden dersen adam fizana kadar takip edip vuracagından heal ve mana shield bittiginde öleceksin.
*Tabi party içi için konusuyorsan ona bişe diyemem test lazım, bilmediğimden o durumu yorum yapmiyim.

Biran evvel 85 olayım diyordum ama tum hevesim kaçtı. Row pre rpr pot masrafını da minimuma indirip, zindan ve haftalık görevlerle yavaş yavaş kasma kararı aldım. Darısı diğer warrior oyuncularin başına. Hepsine bol sabirlar diliyorum.
fyi

Awareness

Üye
O zmn bile assasi kesmek ihtimal dahilinde oluyor. Stun tutarsa, şu olursa bu olursa... :D
aynen bi de %50nin altna düşünce dedim de tabi adam da iyi item varsa biz fazla defansa yada 10k heale veremedigimiz için %50nin altına düşene kadar ölebiliriz :) İmperial +7 var 80 levelim adam 4700 kritik vurdu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt