eyv. hocam sağolasın umarım ekip görmüştür. yani şimdi hayata geçirmeseler bile resmi açılıştan sonra ileride bir güncelleme ile böyle olursa oyun karakterlerin doğasına ve kimyasına daha uygun hale gelir.bence de çok mantıklı bir öneri olmuş umarım dikkate alınır
oynuyorum zaten
Oyunu oynadınız mı ki de pvp si oturmuş diyorsun tam anlayamadım?oynuyorum zaten
hocam bu zihniyetle hiç dialoğa girmeye gerek yok boşverOyunu oynadınız mı ki de pvp si oturmuş diyorsun tam anlayamadım?
Ben hayatımda "knight online" oynamadığım için benzerliğini bilemem. Ayrıca neden farklı olmasın? Niye aynısı olarak kalsın. Bence Taarruzun önerdiği skill hem mantıklı hem de güzel olur.
hocam aydın insan yeniliğe açık olabilir mi sence ? baksana bırakın oynayalımcı tayfa çok var bunlardan gerek yok dialoğa girmeyeBen hayatımda "knight online" oynamadığım için benzerliğini bilemem. Ayrıca neden farklı olmasın? Niye aynısı olarak kalsın. Bence Taarruzun önerdiği skill hem mantıklı hem de güzel olur.
sana hiç bir şeyin cevabını vermem güzel kardeşim selametleoynuyorum zaten
energy = mana yine minor atabileceksin ve mana potuna gerek kalmayacak enerji belirli skiller ile kazanılabilecek ve her saniye bir miktar kazanılabilecek pasif bir skill ile.
dök içini rahatla AQA
cevap veriyorum: Evet