Öneri Warrior bp dps hasarı

Elessar

Üye
İyi günler 9aydır şikayet ettiğimiz konuyu biraz olsun toplamışlar. Warriorun atağı biraz arttırılmış yalnız hala bp den az vuruyor neye göre ?
Hem aynı ap ile hemde saniye başına vurduğu hasara göre
0.5cd ve daha fazla hasar
0.8cd ve daha az hasar
Sizce
Maximum 2500hp sc ve 300ac ile gezmek zorunda olan bir adamın karşısında
3000buff 350ac 30str %50kitap restore heal 2k,4k heal mana reg , yerine göre war sc hariç daha uzaktan vurma , torture , db , atak kırma ve bunların alanları , magical resistans , daha az manayla daha yüksek hasar çıkarma , ve daha yazmaya üşendiğim bir çok özelliklerinin yanında işte eksiler (armoru az) okadar :) 2-3gb lik bir çarla 10gb lik warrioru yatıran bp
Buna karşılık warrior da +ne var ?
Armoru fazla :)
Armoru fazla haliyle bile adam benim ona (düşük armora) vurduğumdan fazlasını vuruyor bana(yüksek armora)
Armorlarda doğru çalışmıyor o oda ayrı konu.
bugüne kadar herkez asas şöyle böyle dedi true damage hatası yüzünden adamlar def can takıları takıyorlardı o yüzden böyleydi kısmen bunu çözdüler.
ama ozamanda diyordum şimdide diyorum oyunum tüm dengesini alt üst edenler asaslar değildi şimdide değil. Bu sınıf BP. Bu oyunu yapan düşünen ekip eski bp hayranı heralde bu özelliklerin hepsi benzer oyundada vardı ama o karakter isteğe bağlı farm atmak için pve haritalarında kullanılmak için öyleydi ve öylede kullanılıyordu. Burda pvp haritası bp dolu bunca özellil tek bir adamda toplanmaz toplanırsa dengeden bahsedilemez.
basit bir demge formülü bunu herkez bilir ve her oyunda bu böyledir
Yüksek hasar çıkaran armoru zayıtır (asas)
Uzaktan vuranın damagesi zayıfır (okçu)
Göğüs göğüse çarpışmada warrior dayanıklıdır bu işi yapması gereken sınıftır. Göğüs göğüse bir bp nin hakkından gelemeyen sınıf ne işe yarar ?
önerilerime geçiyorum
-Warriorun passive def %10skili %20ye çıkarılmalı buna paralel %25 def giden de %40olmalı
-smite hasar artırılarak insanları atağa yönlendirmek yetersiz esas kaynağa gidilmeli adamın atağı arttırılmalı tek skili diil tüm skilleri 60skili kullanmak isteyende kullanacak
-bugku olan skilleri anlatmayacağım henüz
Bu saydığım iki madde ile oyunda denge biraz daha oluşabilir
Bp için yapılacak şeyse atağı düşürülmeli. Moblara karşı zayıflamaması için silahına monster yüzdesi eklenir olur biter. Ama pvpde karşı ırka bu denli parçalayıcı bir kuvvetinin olmaması lazım bp savaş çarı değildir pve çarıdır

Son düzenleme:

Zafer1991

Üye
Niye sesli guldum biliyormusun oyunu tanimak lazim bastan beta alfa sureclerinde oynayan bir warrior olarak taki upgrade + run sistemi geldiginde bp classin 2 hatta 3 kati kadar hp ve defin olcak suan bu dedigini yapsalar warrior 15+k hp ve bi okadar defi olur run+taki upgradele bence birakin bu dengeyi yonetim hesaplasin ha taki upgrade gelir run sistemi gelir warrior gucsuzdur bufflanir suan warriora iyilik mi istedin kotuluk mu yaptin belli degil :) warrior oynuyorum bu arada mantiksizlik gorunce yazayim dedim run sistemi nedir? Taki upgrade ne fayda saglar onuda sen bi zahmet netten arastir..Bu arada bpleri clana bile almazlar bp dedigin gibi pvp de cop bi class bi tortureye bakar adamlarin herseyi nerflendi zaten dahada kizdircan milleti :) Bizim problemimiz classlar arasi dengede warriorun 60 skili 70 skilinden daha opi olmasi skill dengelemesi lazim

Elessar

Üye
Sesli gülmek çok matah bişeyse bende sana gülerim ne olacak . Oyunun senden iyi tanıyorum sınıflar arası dengenin seneler içindemi oturması haftalar içindemi oturması ? Oyunun nihai hali geldiğinde eğer warrior güçlü olursa ozamanda ona göre dengeleme yapılır. Dengeleme dediğin şey için 2 sene mi bekleyeceğiz ? Warrior lategamede çok güçlü olacak diye bir senedir eziliyor çar bi sene dahamı ezilsin ? Şahsa laf etmeyin karşınızdakinide küçümsemeyin kafa bi sende yok

Zafer1991

Üye
Sesli gülmek çok matah bişeyse bende sana gülerim ne olacak . Oyunun senden iyi tanıyorum sınıflar arası dengenin seneler içindemi oturması haftalar içindemi oturması ? Oyunun nihai hali geldiğinde eğer warrior güçlü olursa ozamanda ona göre dengeleme yapılır. Dengeleme dediğin şey için 2 sene mi bekleyeceğiz ? Warrior lategamede çok güçlü olacak diye bir senedir eziliyor çar bi sene dahamı ezilsin ? Şahsa laf etmeyin karşınızdakinide küçümsemeyin kafa bi sende yok
Ok. Sahsa laf etmedim o senin anladin durum konu aciyorsan bu ne demis anlaman lazim biri yere vurma ister biri def ister biri atak ister asaslar critic istiyor herkes bisi ister ama mantik yeni mmorpg mi olcak kopya mi olcak rise hep malum oyunla kiyaslamak ;orda var burdada olmali mantigi bence user kaybindan oteye gitmez bisi isterken oturur,yazar cizersin mantikla izah edersin gerekcen olmali degil mi? Oyun end itemlere ulasmamis (son evre)... devlet bize baaagh mi zihniyeti gibi yaklasmak bence en cok bu kucuk dusurucu durum bu:) sadece warrior degil magede ezildi,priest 4 kere nerflendi, okcu ayni sekil nese son yazim bu kolay gelsin....

Elessar

Üye
Bende şunu söylüyorum oyunun nihai hali çok zaman alacak bu süreyi beklemek hiç değişiklik olmadan beklemek ne kadar mantıklı. Küçük değişiklerle her sınıfı dengede tutmakta yönetimin işi. Gelgelelim diğer oyunla kıyaslamaya. Bunu onlar istedi oyun kopya zaten. Bu yazdığımdan dolayı artık engelmi yerim bilemem ama bunu herkez biliyor ben dillendiriyorum. Onlar oyunu kopya yaparsa skillerde mekaniğe moblardan haritalara kadar bizde orda oturmuş olan dengeyi isteriz tabiki. Bp lere gelince benimde bp çarım var farm yapıyorum müsait oldukça bundan fazlasını yapamıyorum yapamaz çünkü çıkıp dv ye kalabalığa giremez yapısı öyle değil budan dolayısda şikayet etmiyorum pvp çarı belli pve çarı belli. Ama burda belli değil warrior ne pve yapabiliyor ne pvp o kalabalıkta parti içinde iç içe gezen warriorlardan ibaret pvpdeki warriorlar bide %bonus ağaç kesme mining yapma özelli var diye ortalıkta toplayıcılık yapmaya çalışan tek tük garip warriorlar.

N3v3N

Üye
Oyun açıldığında 65 e kasin warrior oturur dendi. Sonra yok 70 gelsin herşey ona göre ayarlandı dendi. 70 değil 75 geldi. Hala düzelme yok. Şimdi de yok rune sistemi gelsin, yok takı upg gelsin deniliyor. Onlarda gelince 80 gelsin. Yok 83 gelsin diye uzayıp gidecek.

Malum oyuna benzetmeyin diyorsunuz da skillerin animasyonları dahi çoğu özellik malum oyuna benziyor. Assas ve bp lere torpil geçilmiş durumdayız. Assasa nerf gelmesi aylar sürerken warriora anında nerf geldi. Warriorun güçlü olması istenmiyor. Malum oyunda tp açan warriords %25 defans bonusu(kalkanla %50) olurken bizde %10 defans bonus (kalkanla %20) var. Frenzy desen 400 armor siliyor. Malum oyunda %40 hasar artışı verip 300 armor siliyor. Skil cd 0.8 sn. Koca oyunda ilk ve tek warriora has bir durum :) 0.8sn CD yapiyorsan o skile buf atman gerekir. Dps kaybı oluyor.

Çok iyi itemlere sahip olup Kalkanlı halde bile tek assas gelip kesebiliyor seni. Yayıncınin başına geldi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt