Warrior çöp

Elessar

Üye
Ben 20senelik warrior oyuncusuyum. Böyle biriey ne duydum ne gördüm. Warrior vuran sınıftır hiç birşeyi yoktur ama iyi vurur. Bir bp nin atakta warrioru geçmesi mümkün değil yaparsanız işte böyle herkez bp açar warrior çöp edersiniZ. Benim hem 65 bp em heöde 65 warriorum var. İkisininde ataklarını 1500 e sabitleyip ikisiylede %300atak skilleriyle başka bir arkadaşıma atak yaptım. (Silahlarda herangi bir atak bonus yok) sonuç ? Bp warriordan %45-50 arası fazla vuruyor. İnanılmaz ya !! Ya kardeşim karakter info sayfasında yaZan atak hiç bi halta yaramıyor! Burda demeyin bp nin defi canı düşük diye. Kardeşiö ben diyorum ki özelliği yazan rakam başkaaa yaptığı atak başkaa.

murolity

Üye
Warrior hem defans hem atak yönünü aynı anda kullanan bir karakter. BP öyle değil sadece atağı var ve sade vs de BP nin içinden geçer warrior. Bu warrior ların ağlaması yüzünden oyun oynanmaz hale geldi. Descent i Nova dan daha uzağa atıyorsun mage ve BP ye 1300 damage atıyorsun Full item asas sana en iyi skili ile 800 vuruyor Full magenin novası 750 stafı 350 vuruyor ama yine de ağlıyorsun

enokaptan

Üye
Warrior hem defans hem atak yönünü aynı anda kullanan bir karakter. BP öyle değil sadece atağı var ve sade vs de BP nin içinden geçer warrior. Bu warrior ların ağlaması yüzünden oyun oynanmaz hale geldi. Descent i Nova dan daha uzağa atıyorsun mage ve BP ye 1300 damage atıyorsun Full item asas sana en iyi skili ile 800 vuruyor Full magenin novası 750 stafı 350 vuruyor ama yine de ağlıyorsun
Kardeş bp ve warrior aynı atak aynı silah ile %300skilli ile aynı vurması gerekmiyor mu

psikolog

Üye
dediği gibiyse arkadaş haklı ancak 160 apli bi warrior silahı 160apli bi bp silahından 5-6 kat düşük fiyat olmamalı değilmi bende bu konuda haklıyım kabul edelim bu açıdan silah ve ap takabileceği kısıtlı olduğundan bu tarz bir pozitif ayrımcılık var olabilir dediği gibiyse şayet. ha bence olmamalı ve ap veren silahı da bu kadar yüksek fiyat olmamalı bpnin. yani demek istediğim bir warrior da o apye bpden 5-6 kat az masrafla ulaşamamalı işin orası da var

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Warrior ve bp aynı atakta ve aynı silahta R leri aynı vuruyorken skilleri neden farklı vuruyor? :D

Elessar

Üye
Tabiki atak değerleri aynı olan bir karakter aynı değerde vurmalı. Derdimiz bu. Şu ağaman diyen çocuğa gelince yazma benim konuma birşey. Kafan basmıyorsa seni kâle alıp bi cümle daha harcamam. Beyler istyen girsin test etsin arkadaşıma aynı atağı yakalayabilmek için bp ve warrorla test yaptık sonuç şu
Bp 1317 ap ile 450vuruyor
Warrior 1935 ap ile 450vuruyor. Bu hata değilde nedir ?? Warrior olmuş kabız bu adam vuracak arkadaşlar. Warrorun olayı budur. Warrior str takar atak yapar hiç birşeyi yoktur ne buff ne ac ne kol ne sw ne wolf me şu ne bu. Buna karşılık atağı yüksektir. Tank sınıf warrior değil tank olması gereken full hp takılı kalkanlı priest healer prest yani pk priesti tanktır.
silahların fiyatına gelince dostum haklısın işte tamda bu yüzden bp silahı pahalı. Gidinde bi partilere bakın cümle alem bp kasıyor bu saatten sora warriora girilmez tabiki bp kascak yani talep çok olduğu için silahlaro pahalı dostm. Kendileri bilir tek düze tüm dv nin bp karakterlerle dolu olmasını istiyorlar demekki. Tekrar ediyorum atağı zayıf olması saçma şikayet ettiğimiz bir konu ama birde üstüne insanları kandırarak yapıyorlar çünkü infoda 2200ap var arkadaş. İnfosunda 1600ap si olan adam benden fazla vuruyor bu nemenem iştir !!

Dvorah

Üye
Sadece başlığı okuyup yorum yapınca böyle talihsiz demeçler ortaya çıkıyor.

N3v3N

Üye
Bugün celtasmigoria yayında warrior skillerini denedi. Yüksek seviye skillerde hasar orantısız bir şekilde azalıyor. 60 skili %300 değilde %270 vuruyor. Muhtemelen warrior 70 skili de %300 vuruyordur.

44 le 60 skili arasında 40-50 damage oynuyor. 44 500 vuruyorsa 60 550 anca vuruyor...

Frenzy skilinde de bug mevcut. Max ap olayi çalışmıyor. Warriorun yararına bir durum gerçi ama skillerde bug olduğu aşikar. Tek tek kontrol edilip gerekirse %300 yerine %270 yazılmalı. İnsanlarda bunu bilerek warrior oynamalı.

Alkoer

Üye
Skiller de dengesizlik var haklısınız.

Ama bende 96 nın 31 aralığı Diablo 1 çıktığından beri warrior oynayan birisi olarak warrior un en yüksek dmg vurduğunu hiçbir oyunda görmedim.

En az dmg yiyen karakterdir her oyunda doğru ama dmg atmada hep orta seviye olur warrior.

Suikastçi sınıfı hep en yüksek dmg olur. Ardından priest-druid gibi büyü ile fiziksel saldırıyı kombin eden sınıf. Ortada warrior olur.

Mage wow gibi oyunlarda en yüksek dps olur genelde. Ama bizim tarz oyunda mage az dmg fakat grup ile hareket ederse ölümcül olur.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Skiller de dengesizlik var haklısınız.

Ama bende 96 nın 31 aralığı Diablo 1 çıktığından beri warrior oynayan birisi olarak warrior un en yüksek dmg vurduğunu hiçbir oyunda görmedim.

En az dmg yiyen karakterdir her oyunda doğru ama dmg atmada hep orta seviye olur warrior.

Suikastçi sınıfı hep en yüksek dmg olur. Ardından priest-druid gibi büyü ile fiziksel saldırıyı kombin eden sınıf. Ortada warrior olur.

Mage wow gibi oyunlarda en yüksek dps olur genelde. Ama bizim tarz oyunda mage az dmg fakat grup ile hareket ederse ölümcül olur.
xxxx2 de zihinsel karakter var.Warrior sınıfıdır oyunun her zaman en fazla vuran karakteridir.

Lord

Üye
Ben 20senelik warrior oyuncusuyum. Böyle biriey ne duydum ne gördüm. Warrior vuran sınıftır hiç birşeyi yoktur ama iyi vurur. Bir bp nin atakta warrioru geçmesi mümkün değil yaparsanız işte böyle herkez bp açar warrior çöp edersiniZ. Benim hem 65 bp em heöde 65 warriorum var. İkisininde ataklarını 1500 e sabitleyip ikisiylede %300atak skilleriyle başka bir arkadaşıma atak yaptım. (Silahlarda herangi bir atak bonus yok) sonuç ? Bp warriordan %45-50 arası fazla vuruyor. İnanılmaz ya !! Ya kardeşim karakter info sayfasında yaZan atak hiç bi halta yaramıyor! Burda demeyin bp nin defi canı düşük diye. Kardeşiö ben diyorum ki özelliği yazan rakam başkaaa yaptığı atak başkaa.
BP atağı var defansı yoktur, WR atağı ve defansı vardır. Endgame'de BP atak konusunda her zaman iyi olur ama neredeyse tek veya iki yer, WR yıkılmaz ve atak konusunda iyi olur. Oyunu 20 yıl boşa oynamışsın bilader.

enokaptan

Üye
Tamam bp de atağı yüksek belki en yüksek class olabilir ama bp ve warriorun atağı aynıyken %300 vuran skilli atarken damageler aynı olması gerekmiyor mu yoksa skill açıklamalarında gözden kaçan birşey mi var?

Elessar

Üye
Yok öyle birşey birader. Aleni hata varda kafası basmayan adamlar ısrarla yorum yapıyor. Şimdi forum kuralları olmayacak şu 20yıl boşuna oynamışsın diyen luzümsuza haddini bildircemde sallamıyorum. Tekrar tekrar açıklama yapmama gerek yok yetkililer okur heralde. Ya atak puanı olarak sergilediğinizi vurdurun ya da karaktern vurduğu atağı infoda sergiletin

Alkoer

Üye
Yok öyle birşey birader. Aleni hata varda kafası basmayan adamlar ısrarla yorum yapıyor. Şimdi forum kuralları olmayacak şu 20yıl boşuna oynamışsın diyen luzümsuza haddini bildircemde sallamıyorum. Tekrar tekrar açıklama yapmama gerek yok yetkililer okur heralde. Ya atak puanı olarak sergilediğinizi vurdurun ya da karaktern vurduğu atağı infoda sergiletin
Skillerde hata olabilir tabiki. Betada 70lv sınır olduğu için warrior ve bp şuanki skilleri hiç kullanmadı.

Şuan kullandığımız ana skiller sorunlu. Daha sı silahın özellikleri skill e nasıl etki ediyor elementler nasıl çalışıyor hiçbir sağlam bilgi yok.

Sadece atak ve skill rakamlarına göre test yapıyoruz hep saçma sonuçlar çıkıyor

tigger

Üye
Warrior tank özelliği ile öne çıkan bir karakter değil mi?

Elessar

Üye
Dediğin gibi. Düzelmesede umrumda değil 65bpm de var onla oynuyorum. Ben hakkı haklıya teslim edin diyorum başka bişey demiyorum. Bp ve warrior ikiside 2000atakla aynı hasarı çıkarsa ( ki bence buda yanlış yarın 80açılır o bp warrior gibi 5k ap ye ulaşır ) yine bu durumu insanlar tartışır derizki wr daha fazla vurmalı yok bp vurmalı falan. Ama ben bunu anlatmıyorum oyunda hata var diyorum adamda 1300ap var warriorun 1950ap siyle aynı vuruyor diyorum ya sabır ya :) adamlar bp de def yok vursun diyo. A be mankafalar !!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt