Warrior çöp

enokaptan

Üye
Konuyu güncel tutmaya çalışalım. Burda yeni güncelleme ile yapılması gereken şudur
Bp %300 skili ile R nin 3 katı vurması gerekirken 3.3-3.2 arasında damage çıkarıyor. Bunun olması gerektiği gibi R nin 3 katına indirilmesi ,
Warrior %300 skili ile R nin 3 katı vurması gerekirken 2.4-2.5 arasında damage çıkarıyor. Bunun olması gerektiği gibi R nin 3 katına yükseltilmesi gerekiyor.
Ne yazılıyorsa onu yapmanız benim değil sizin taahütünüz. %300 yazıyorsa skillde %300 vuracak arkadaş. Lütfen artık yapın şunu
Farklı vurmalarının sebebi ne acaba yetkili kişilerden bi açıklama olsa iyi olurdu

Archantos

Üye
Warrior ve okçu bozuk sanırım. Okçuda R daha yüksek vururken 3-5 liye geçtiğimizde ok hasarı düşmekte. Tüm jobların skilleri tek tek tekrardan kontrol edilmesi ve denenmesi gerekiyor.

Tolgun

Üye
Farklı vurmalarının sebebi ne acaba yetkili kişilerden bi açıklama olsa iyi olurdu
2 Skillin üstünde baska bisey yaziyo ama ginede cok kötü aciklama.
Warrior:
Juggernaut 60lvl:
Deal 300% of base attack damage (Base of attack damage diyo)
Skewer master 2: Deal %300 damage to the enemy. It has a chance to ping the enemy. (attack damage yazmiyo ve Juggernaut dan fazla vuriyo)

Priest:
Massive Impact Master 1: Perform an attack that deals %300 damage (burda da base attack damage diye bisey yok)

Fark bu yazisa ginede cok cok kötü bi bilgileme.

Charly1993

Üye
Warrior cöp zaten , suan server okcu vs mage ... ve üstüne warrior itemleri daha pahali.

SessizCogunlugunSesi

Üye
60 lvl olduğumda bende de hayal kırıklığı yaratmıştı bu durum.60 skili sıkıntılı.Üstelik ,manası az varrior yapmışlar.Heavy plate aldım karaktere giydirelim diye,giyemiyorum mana kalmıyor.70 lvl de filan giyeriz herhal,başka karakterlerimde var yanlışım yoksa tüm karakterlerin içinde ez fazla mana kullanan skill, muadillerine göre.45 sikili düzgün hasar olarak oda sekiyor.O da moba göre bazı moblarda nerdeyse sekmiyor bazılarında çok fazla sekiyor ilginç bir durum.Kısacası karakter de sıkıntı çok.buf,nerf değil,rework bile yapılsa olcak.

karizmatik137

Üye
Ben 20senelik warrior oyuncusuyum. Böyle biriey ne duydum ne gördüm. Warrior vuran sınıftır hiç birşeyi yoktur ama iyi vurur. Bir bp nin atakta warrioru geçmesi mümkün değil yaparsanız işte böyle herkez bp açar warrior çöp edersiniZ. Benim hem 65 bp em heöde 65 warriorum var. İkisininde ataklarını 1500 e sabitleyip ikisiylede %300atak skilleriyle başka bir arkadaşıma atak yaptım. (Silahlarda herangi bir atak bonus yok) sonuç ? Bp warriordan %45-50 arası fazla vuruyor. İnanılmaz ya !! Ya kardeşim karakter info sayfasında yaZan atak hiç bi halta yaramıyor! Burda demeyin bp nin defi canı düşük diye. Kardeşiö ben diyorum ki özelliği yazan rakam başkaaa yaptığı atak başkaa.
Ne çok abarttın be %50 fazla vuruyor öylemi ? Yahu kardeşim ''ORTALAMA'' bir bpde max 500 def zorlasan 3k hp var senden tabikide fazla vuracak adı üstünde battle priest kitabı var str si var ama defansı yok hp si düşük siz daha oyundaki jobların mantalitesini kavrayamamışsınız ağlama duvarına döndü forum senin yarı defans hp ne sahip bpyi sen kesemiyorsan o senin problemin söyle oyun yöneticilerine bp nin kitap skilini kaldırsınlar asasın hızlı koşmasını magenin tp sini kaldırsınlar warriora versinler hepsini.

anil1991anil

Üye
Warrior Bp'den iyi vurur yazısını okuduktan sonra sana ne desem boş olduğunu anladım.

Elessar

Üye
Oyunda dv ye bi girin mageve okçu partiden ibaret oyun. Bu oyunları oyun yapan sınıf çeşitliliğidir. Beni ırgalamaz arkadaş oyun sizin oyununuz gelirinizi bitirmek istiyorsanız böyle devam edin. Yok düzeltmek istiyorsanız malum oyundan nasıl olsa herşeyi kopyalamışsınız tüm atak oranlarını kopyalayın yani olduğu gibi kopyalamışsınız %95 ini kopyalamışsınız geri kalan %5 lik kalmış onuda yapında en azından 4 sınıfta oyununu oynayabilsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt