Warrior Diziyorum (Deneyimli arkadaşlar konuya lütfen)

SecreD

Üye
Selam arkadaşlar ,
Mage'nin elini ayağını toplarladım ve farklı bir karakter daha yapmak istiyorum.Karar verdim Warrior dizeceğim.
İtem olarak önerilerinizi istiyorum.
Şuan ki düşüncem ,
+7 War Scythe
+7 Warrior Elit Set
Traveller's Takı Set

Bu itemlerle iş görür bi Warrior çıkarabilir miyim ? Pazarda çift el Mytril Spear +6 vb itemler gördüm.Çift el yapmak daha mı mantıklı ? Deneyen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
Warrior için ayırdığım bütce 30 gb
Düşünce ve görüşleriniz benim için önemli , yorumlarınızı bekliyorum.

BenGeldim

Üye
Bencede görev itemi kıyafetlerini tercih et. War schyte yerinede mino al 9milyon300bin6milyar2yüz9milyar kişiden duydum warschyte alıp pişman olan. Range i calışmadığı için. Böylelikle daha ucuz bir charla çok kafanı ağrıtmadan oyun oynarsın. Varsa durumun travelers yerine knight set yap en azından char yıkılmaz ota boka. Şuan yıkılmayan char veya ekipler herkesi kesiyor.

SecreD

Üye
Range olayı çalışmıyorlar diyorlar bende gördüm forumda ancak.Elinde war olan warrior 2 metreden vura vura geliyor dw'de oda dikkatimi çekti.Bakalım artık Knigt pendant piyasasını bilmiyorum ama muhtemelen çok çok abartılı bi fiyattır :D

Tolgun

Üye
Range olayı çalışmıyorlar diyorlar bende gördüm forumda ancak.Elinde war olan warrior 2 metreden vura vura geliyor dw'de oda dikkatimi çekti.Bakalım artık Knigt pendant piyasasını bilmiyorum ama muhtemelen çok çok abartılı bi fiyattır :D
Al bi 1, 1.3, 1.5, 1.8 rangeli silah eline vur dummy ye yavas yavas arkaya git.
Ondan sonra bi yesil 2 range li silah al yada brutaler (calisan range) adim adim arkaya at vur.
Senin dediyin range normale 1 attack range yi.

SecreD

Üye
Al bi 1, 1.3, 1.5, 1.8 rangeli silah eline vur dummy ye yavas yavas arkaya git.
Ondan sonra bi yesil 2 range li silah al yada brutaler (calisan range) adim adim arkaya at vur.
Senin dediyin range normale 1 attack range yi.
Anladım denemişsin dostum belli , gerek yok mino alıcaz demekki 3 4 gbde farklı yerine harcarız karakterin.Teşekkür ederim bilgi için.

UndefeatebLe

Üye
Bende War Scy Mino arasında çok kalmıştım ama şu an ekstra 5-6 gb aynı işlevdeki silaha vermek saçma. O parayla takı set diziyorsun.

SecreD

Üye
100% mino al demiyorum bi zahmanda fixlenir range :D ondan sonra war lar pahlasa bilir, karar sana kalmis :D
Teşekkür ederim yorumunuz için.Ama bu saaten sonra +7 Epik itemlerin hiç birisi yukarı yönde seyir etmez.Hepsi düşücek yavaş yavaş :) Bakalım bi alışma süreci kasma derken biraz daha zaman tanıyacağım item için.Ve piyasaları da takipdeyim.Ben karakteri kasana kadar tam oturur diye düşünüyorum piyasalar.

SavetroN

Üye
herhalde ekip ile oynuyorsunuz değil mi? warrioru 0 dan kasıp parti bulması da cok zor. farm ve pk atması da solo oyuncuysanız ımkansız gıbı cunku

SecreD

Üye
herhalde ekip ile oynuyorsunuz değil mi? warrioru 0 dan kasıp parti bulması da cok zor. farm ve pk atması da solo oyuncuysanız ımkansız gıbı cunku
Solo kasıcam.Mage'dede solo oynuyorum.Biraz araştırdım grave guard'larda sürekli parti oluyor.Kasarım diye düşünüyorum ama tabi başına geçmeden ne söylesem yalan olucak.

SavetroN

Üye
Solo kasıcam.Mage'dede solo oynuyorum.Biraz araştırdım grave guard'larda sürekli parti oluyor.Kasarım diye düşünüyorum ama tabi başına geçmeden ne söylesem yalan olucak.
hocam zaten 59'a kasmak biraz işkence... hargard geçtikten sonra gg partiler dungeonlar falan bir şekil kasılıyor. ben de oynadığım tüm mmorpglerde warrior karakter kasıyordum ama burada malasef bp ile devam ediyorum çünkü solo olarak bir warrior oyuncusunun yapacagı bir sey yok oyunda skill dmgleri de buglu bu arada :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt