Warrior efsanevi spear

MermerJale

Üye
Warrior tek el efsanevi spear'i artık pazarda ve droplarda göremiyorum. Bu item kaldırıldı mı bilgisini olan var mı?

morganlefay

Üye
Bu konuyla ilgili bir teorim var, her ne kadar görevli arkadaşlar droplar düşürülmedi dese de gözle görülür şekilde bosslarda, normal moblarda ciddi drop düşüklüğü var. Oyunun başında 3-4 bosstan bir takı alıyorken şimdilerde 10-15 boss kesip drop alamadığımız oluyor arka arkaya.
Bu yaşanan sıkıntı bir bug olabilir, çünkü benzer durumu alphada da yaşamıştık belli bir zaman sonra droplar bıçak gibi kesilmeye başlamıştı.

Bahsettiğin item oyun başında çok fazla çıkıyordu hatta pazarda 40-50 m lere satılıyordu. Şuan olmamasının sebebi dediğim durumdan da olabilir ya da oyuncu sayısı azaldığından dolayı paralel olarak dungeon a giren de azaldı. Bu sebeple de drop göremiyor olman yüksek ihtimal.

HERO

Üye
Bu konuyla ilgili bir teorim var, her ne kadar görevli arkadaşlar droplar düşürülmedi dese de gözle görülür şekilde bosslarda, normal moblarda ciddi drop düşüklüğü var. Oyunun başında 3-4 bosstan bir takı alıyorken şimdilerde 10-15 boss kesip drop alamadığımız oluyor arka arkaya.
Bu yaşanan sıkıntı bir bug olabilir, çünkü benzer durumu alphada da yaşamıştık belli bir zaman sonra droplar bıçak gibi kesilmeye başlamıştı.

Bahsettiğin item oyun başında çok fazla çıkıyordu hatta pazarda 40-50 m lere satılıyordu. Şuan olmamasının sebebi dediğim durumdan da olabilir ya da oyuncu sayısı azaldığından dolayı paralel olarak dungeon a giren de azaldı. Bu sebeple de drop göremiyor olman yüksek ihtimal.
Aynen katiliyorum droplar min. 50% indirildi. Bende zanetim benden kimse fark etmedi

Yolcu

Üye
bence diğer karakterlerde can emen (can dolduran) bir silah bulunmadığından defansı ve atağı yüksek wariorda da bulunmamalı.
Yada pvp ve vs de işe yaramamalı. Wariorlar neredeyse ölümsüz oluyor.

D2K

Üye
Merhaba, öncelikle bu konuda kitlenin tamamını memnun edebilmek çok zor. Trade kapatılıp eşya transferini engelledik diyebilirlerdi ama bu sefer oyuncular AH üzerinden eşya transferi yapabilir. Bir şekilde bunun önüne geçilse hesap satışı yapılır. Ekip bu durumların önüne geçebilmek için emeğinizle bir yerlere geleceğiniz bir sistem hazırlamayı düşünüyor. Oyuna yeni başlayan bir kullanıcı başarım bonusları elde edemeyecek, repütasyon elde edemeyecek, kart koleksiyonundan bonus elde edemeyecek.

Özetle; oyunda emek veren iyi yerlere gelecek. Etkinliklere düzenli katılan, günlük haftalık aylık görevleri tamamlayan bir şeyler elde edecek. Diğer türlü bir şekilde eşya toplayan oyuncu kendini güçlü sanabilir ama öyle bir durum olmayacak.
-Justice

oo abi buralardasın :) hala kuzgun eklemelerini bekliyorum :D
Aynen Aynen diğer kırmızı çizgim de omzumda bi kuzgun uçuşması =)
Reis bence sen bu oyuna başlama, sonra RANK'Ta 1. sıradan aşağı indiremeyeceğiz seni öyle görünüyor :D
Estğfurullah eğleniyoruz işte,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt