ÇÖZÜM Warrior "Frenzy, Rampage" Silemiyor. ( Scroll , Restore , Buff Silinmiyor. )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pitou

Üye
Video tarihlerine iyi bakın bir videoyu "2 YIL" önce atmışım , Diğer videoyu " 1 YIL" önce atmışım. Lütfen Gmler veya Moderatörler Bilet atın ,ticket atın gibi söylemlerde bulunmasın. Atsak ne olacak 2 yıl önce attığım ticket hala çözülmedi. Bu sorun yüzünden ; bütün Warrior ekipler "Frenzy ,Rampage" silemediği için ölüyor. Oyun yeteneklerin silinmesine engel oluyor oyuncu ne yapsın ?
Lütfen bize yardımcı olun ve bu sorunu artık düzeltin .Basılan yetenekleri hala silemiyoruz.
Partideki Warriorle tartışamıyorum adama niye silmedin diyorum oyun silmeme izin vermiyor diyor ben bu adama ne diyecem ?

GorrTheGodButcher

Üye
Bu büyük sorun gerçekten, yetenek barını oynatmak gerekiyor silmek için. Aynı şey sc barı için de geçerli, hp'yi oynatmadan silemiyorsunuz.

fstab

Üye
  • party barın hala buglanması sıra değiştirme sorunu ( 2 senedir devam eden sorunlardan biri)
  • Death valley bölgesinde en son karsılastığın kişilerin, menzil dısında bile olsa karsı townda hala isimlerinin gözükmesi (fps drop yaratıyor)
  • Mouse ile adam seçilememe sorunu ne kadar üstüne tıklarsan tıkla adam seçilemiyor ( 2 senedir devam eden sorunlardan biri)
ve bahsettiğiniz bu sorun scler yetenekler kesinlikle buglandığında silinmiyor, anlık pk da veya vs ben silmek için barı oynatmak zorundamıyım offical bir oyunda oynanışa etki eden ana mekaniklerin bu kadar süre boyunca düzeltilmemesi kesinlikle kabul edilemez.

Nart

Üye
Katılıyorum. Yayınlarda da dile getiriyorum. FPS problemi gibi de değil bazen siliyor bazen silmiyor anlayamadım. Ama oynanışa büyük engel gerçekten.

0TT0MAN

Üye
Video tarihlerine iyi bakın bir videoyu "2 YIL" önce atmışım , Diğer videoyu " 1 YIL" önce atmışım. Lütfen Gmler veya Moderatörler Bilet atın ,ticket atın gibi söylemlerde bulunmasın. Atsak ne olacak 2 yıl önce attığım ticket hala çözülmedi. Bu sorun yüzünden ; bütün Warrior ekipler "Frenzy ,Rampage" silemediği için ölüyor. Oyun yeteneklerin silinmesine engel oluyor oyuncu ne yapsın ?
Lütfen bize yardımcı olun ve bu sorunu artık düzeltin .Basılan yetenekleri hala silemiyoruz.
Partideki Warriorle tartışamıyorum adama niye silmedin diyorum oyun silmeme izin vermiyor diyor ben bu adama ne diyecem ?

bu sorun bütün joplarda var sanırım genel bir sorun bende asas olarak dash vs silemedigim cok oluyor buga giriyor sanrım

thewolverine

Üye
İnşallah düzeltirler halen oyunda başka karakterlere sağ click sorununu çözemediler bunuda çözlerler .s

thewolverine

Üye
karakter selecti bile 3 ayda cözemediler son gelen yamada cözdük dediler yine olmamış o yüzden cokta umutlanmayın derim
Keşke tek derdimiz o olsa oyunu kapat aç yapmak daha mantıklı salla daha başka sorunları çözseler keşke şuanda frenzy silme olayı aşırı önemli bir konu bunun pkya etkisi ufak gibi görünebilir ama büyük çünkü adam basıyor yere vuruyor ve atack yapıyor sonrasıda defans geçince silmesi gerek ama silemiyor sonra tek yiyor.

fstab

Üye
Keşke tek derdimiz o olsa oyunu kapat aç yapmak daha mantıklı salla daha başka sorunları çözseler keşke şuanda frenzy silme olayı aşırı önemli bir konu bunun pkya etkisi ufak gibi görünebilir ama büyük çünkü adam basıyor yere vuruyor ve atack yapıyor sonrasıda defans geçince silmesi gerek ama silemiyor sonra tek yiyor.
cözüm olarak skill silmeyi komple kaldırmazlar umarım, yoksa bir sorun niye 2 senedir çözülmesin ilginç olaylar

Son düzenleme:

fstab

Üye
güncel acaba şu olayı öncelik olarak biraz önemi alsanız, bi pk keyfimiz var ondada bu yüzden ölüyoruz sinir bozuyor.

N3v3N

Üye
Frenzy skilini skill bardan kaldırmayi düşünüyorum. Hepi topu 100 fazla vurmak için 400-500 fazla hasar yiyoruz üstüne üstlük silmek istediğimizde silinmiyor. Skilin 1 yararı varsa 10 zararı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt