Warrior içi takı önerisi

IATABEYI

Üye
Arkadaşlar selam
Warriora 10 gb takı parası ayırdım.

travellers küpe yüzük kolye aldım diyelim set bonus için 3 parça. Kalan takıları nasıl değerlendirmeliyim. Ve travellers mantıklı mı?

DiabIo

Üye
Mevcut piyasasını tam bilmemekle beraber yetirebiliyorsan brawlers ya da knight yüzük ve küpe almak mantıklı olacaktır. Ama karar verirken ileride pendant ile set bonusu yapacak gibi birini seçip ikisini de aynı setten almanızı tavsiye ederim.
Bu arada travellers seti henüz almadıysanız etkinlik kutularından bu takıların dropları da olduğu için fiyatların kademeli olarak aşağıya doğru gideceğini düşünerek biraz daha beklemek de mantıklı olabilir.

IATABEYI

Üye
Faydalı bilgiler için teşekkür ederim bu söylediğiniz epic takıların 2 parçada set bonusu oluyor mı 1 yüzük ve 1 küpe olarak

DiabIo

Üye
Faydalı bilgiler için teşekkür ederim bu söylediğiniz epic takıların 2 parçada set bonusu oluyor mı 1 yüzük ve 1 küpe olarak
Epicler için de nadirler gibi Pendant olmadan olmuyor malesef en az 3 parca ile set bonusu çalışıyor, unique takılar icin 2 takı set bonusu mevcut ama dediğiniz gibi bir küpe bir yüzük çalışıyor mu emin değilim.
Satın almadan takı detayları için şu başlığa göz gezdirmeniz de epey faydalı olacaktır:

Unbeatable

Üye
Sakın travellers alma rezalet bonusu var şuan o paraya brawler set dizmek en mantıklısı

hsynonay88

Üye
Benim char
Black Soul pendant
Dual knight ring ve küpe
Belt of courge
Toplam 13 GB . Travelers alma . HP bonus yok mana az kalıyor . Bu setle defans HP mp str karışık tüm ihtiyacın var

tekpak

Üye
traveller set, belt of courage, brawler yüzük ve knight küpe. bütçeni az arttırman lazım ama en iyisi şimdilik bu şekilde.

paran olunca epic pendant alabilirsen o zaman değiştirirsin, onun da üstü zaten warlord set.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt