İstek Warrior klasındaki sorunlar ve önerilerim

SessizCogunlugunSesi

Üye
Böyle bir şeyi yapacaklarınına inanmıyordum,demekki kendimi kandırmışım.Çok büyük adeletsizlik çünküi,başka hangi karkterde böyle bir şey var?Mage hariç bütün karakterlerde combo var.Okçu başladım onu nerflediler warriora geçtim onuda nerflediler.Dün itabarı ile karakteri boşalttım daha geri bile alsalar oynamam artık.Zaten vasattı karakter şimdi iyice çöp oldu.

N3v3N

Üye
Madem bu kadar hantal bir sınıf, kaçma mekanizması da yok en azından defans pasifleri arttırılmalı. Malum oyunda defans pasifleri 2 katı olarak işliyor... tp skili açık bir warriorda defans bonus %20 oluyor, kalkanla %40... Bizde %10 defans bonus var. Kalkan takınca %20... Vakti zamanında sorunları görüp o şekilde düzenlemisler demekki.

isoztrk

Üye
Bi mage oyuncusu olarak baştan sona katılıyorum.Konuyu dağıtmamak için mage sorununa da değinmiyorum.Warrior şu an en gereksiz class olarak görünüyor.Assasin classı el üstünde tutulurken warrior resmen ötekileştirilmiş...

SessizCogunlugunSesi

Üye
Silmezlerse buraya not düşüyorum.6 aydır söylüyoruz biz bunları ,hiç biy değişmedi ve değişmezde.Çünkü warrior oynayan az, sesleri çıkmıyor.Ne kadar sesde çıkarsan birileri gelip manuple edecektir.Yok warrior oynamayı bilmiyorsunuz yok warrior ölümsüz çok tank wss. Bu saatten sonrada ses etmeye niyetim yok artık.

Elessar

Üye
Silmezlerse buraya not düşüyorum.6 aydır söylüyoruz biz bunları ,hiç biy değişmedi ve değişmezde.Çünkü warrior oynayan az, sesleri çıkmıyor.Ne kadar sesde çıkarsan birileri gelip manuple edecektir.Yok warrior oynamayı bilmiyorsunuz yok warrior ölümsüz çok tank wss. Bu saatten sonrada ses etmeye niyetim yok artık.
Bu oyunu yapanlar warror oynanmasını istemişlerki koymuşlar. Görüşlerine hatılıyorum. Warriorun oynanması azaldıkta yönetim bir sorun olduğunu heralde anlyacaktır. Skill eksikliğinden söz ediyor genelde warriorlar ölüyor kaçma mekanizması yok diye. Bundan önce vurduğu hasara dikkat çekmeliyiz skilleri doğrı çalışmıyor. Bp warrordan fazla ve daha hızlı vuruyor. Neticesi 1vs1 de canını yarıya indiremeden senden vasat iteme sahip bp warrioru kesiyor. Benim heryerde yazım var. İnsanlar ne ağladınız be diyorlar. Allah selamet versin bişey demiyorum

Elessar

Üye
Warrior kağıt karakter warrior artık savaşçı değil. Bi eleman var warrior sınıfı adı warmior doğru diyor :)

Elessar

Üye
Öneri : !!!
-Pasif def skili %10 değil %20olmalı
-44-60-70 skilleri düzeltilsin( hiç biri yazdığı atağı çıkarmıyor bp ninki çıkarıyor)
-62 ve 20 slow skillerinin ihtimali artırılsın (çok nadir tutuyor)
Bunlar şimdilik yeterli sınıfı epey dengeleyecektir
-knight skill ağacının açılması heralde tam sürümde olur.
Ama diğer üç maddenin düzeltilmesi için tam sürüm beklenirse yazık edersiniz warrior hiç oynanmayacak demek bu o zamana kadar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt