Warrior (savaşçı) sınıfının güçlü olması gerekmiyormu?

IBoRiS

Üye
ya arkadaş itemli warrior solo dungeon hell mod u sc li bitiremiyorum ölüyorum dünya kadar mana hp pot harcıyoruz balık varken yine bitiriyoduk basıp şimdi ızdırap oluyo yani bazı karakterler görev itemiyle sc siz bitirirken warriorun pve de ezikliği gerçekten üzücü :(

Shrimp

Üye
Aynı sorunları bende hissediyordum Boris yan karakter battle priest açtım keşke daha önce açsaymışım row assistant sayesinde kasıyorum gerçekten görevleri yaparken bile farkı görüyorum Warrior oynandıktan sonra ilaç gibi geldi . Sana önerim pve anlamında karakterini desteklemek istiyorsan hemen şu anda Battle Priest karakteri kasmam veya satın alman yönünde olacak.
İyi forumlar,iyi oyunlar

Jacques

Üye
Oyunda melee kalmadı sayelerinde warrior bpden kutu alabilmeli ki insanlar farm içinde warrior oynasın şuan warriorla townda oturmaktan başka yapılcak bir şey yok.
Not: eski warrior oyuncusu bir okçu

N3v3N

Üye
Ne güzel alt char kasmissiniz. Warrior iyi olsaydı alt carlari kasmayip sikilacaktiniz hemen :D

bRT E

Üye
Bunu o kadar çok belirttik ki kaç kere forumlarda ve şikayetlerde paylaşıldı. Hiçbirşey yapılmadı , yapılmamayada devam ediyor. 61 Lv 1450 Atak sahibi bir warriorum full scli hard zindanı zindan bitimine 6-8 dakika kala bitiriyorum. Farm yapacaksan kesinlikle açılmayacak bir karakter. Warrior sınıfını zenginler oynasın diye açmışlar. Çek GB yi bas parayı al itemi mantığıyla hareket ediyor. 1050 Ataklı okçu 8-10 dakikada zindan bitiriyor ve benim yaktığım potun mananın yarısını dahi yakmıyor üstüne sadece 400 hp veren balıkla bitiriyorlar biz full sc ölümlerden dönüyoruz. Onuda geçtim bari zindanlar yaktığımız pota değse verdiği expye değse gam yemeyeceğim. Zenginseniz warrior açın paranız yoksa , BP ve Okçu...

Burtto

Üye
normalde mmorpg lerde çoğunlukla en güçlü karakter warrior savaşcı sınıfı oynanır burda tam tersi umarım düzenleme gelir en azından bi okcu veya bp ile aynı sürede dungeon bitirip farm atacak kadar

Larcade

Üye
Katılıyorum 75 lwl de warrior yere vurma alan skili derhal eklenmesi gerek.Zaten normalde 70 lwl iken son turnuvada 75 in bir anda getirilmesinin bir hikmeti vardır :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt