Warrior Skill Ağacı Eksik Ama Yeni Level Cap Geliyor?

Balerion

Üye
Merhabalar,

Oyunu ilk günlerinden beri oynuyorum. Warriorun knight skill ağacının boş olduğunu görünce çok gülmüştüm, oyunu tam yapmadan piyasaya sürmüşler demiştim, Oyunun 5. gününde bile komik gelmişti. Bu durumu hiç kabullenemedim. Şimdi neredeyse 1 yıl olacak ve bu skill ağaçi hala yok. Bana göre bu kingdom haritasının yarısının eksik olması, eksik kısımda görev gözükmesi ama gidilip yapılamaması ve bunun bir yıl düzeltilmemesi kadar abes bir durum.

Şöyle bir durup düşünün, olacak iş değil gerçekten.

Ama buna rağmen 85 cap açıklanıyor. Ben bu habere sevindim aslında ama keşke önce şu knight ağacını yapsaydınız. Fully functional olmayan bir toola sürekli büyük yenilik getirmek tuhaf olduğu gibi, warriorlar için üzücü. Umursanmadıklarinı iliklerine kadar hissediyorlardır warriorlar.

Netice olarak, hava soğuduğunda üşüdükçe üzerinize kat kat giyseniz de, totonuz açıktaysa asla ısınamazsıniz.

Anthelior

Üye
Oyunda görevi olmayan görev NPC'leri var, bahsettiğiniz eksik skill ağacı var, birçok kronik sorun var (arayüz...), ROW Assistant sorunlu çalışıyor, metinler komik derecede hatalı. Buna rağmen yeni item bile gelmeden yeni seviye sınırı getiriliyor.

Şu metinleri okuyan yabancılar bir taraflarıyla gülüyordur emin olun:
  • 1.500 damage received to Anthelior - birine heal atarken çıkan yazı. Heal atıyorsunuz ama Anthelior'a 1.500 hasar alındı diyor, bakın verildi bile değil hasar alındı :D Zaten received to bir kere yanlış bir kullanım. Receive almak demek, to değil from kullanırsınız, from kullandığınızda da bu sefer cümle tersine dönüyor, Anthelior'dan 1.500 hasar alındı oluyor. Gerçekleşen eylemin tümden tersi.
  • Obtained Anthelior War Scythe (+1) - Anthelior obtained War Scythe (+1)'dir o ama yine siz bilirsiniz :)
Türkçe'ye gelirsek çeviriler yine saçma:
  • Sahip Olunan Anthelior War Scythe (+1) - Bu nedir cidden abi :ROFLMAO:
  • Benzer şekilde direkt üstümüze bir eşya geldiğinde de Sahip Olunan Great mana potion şeklinde çıkıyor. Daha düzgün bir şekilde çevrilebilir. Zaten sağ alt bilgi kutusu hep yarı İngilizce yarı Türkçe.
Aklıma gelmişken rahatsız olduğum diğer maddeleri sıralayayım:
  • Silahlardaki bonuslar yarı İngilizce yarı Türkçe
  • Sol altta geçen epic ve unique eşya droplarında ufak bir imlâ hatası var (on Dragon's Lair değil in Dragon's Lair şeklinde yazılmalı)
  • Oyunda elde edilen para biriminin adı Coin iken, yine sağ alttaki açıklamada Gold diye geçiyor. Daha oyun parasının adı tutarsız.
  • Eşya karşılaştırmada fare imleci karşılaştırılan eşyanın üzerindeyken CTRL basılı tutarken fareyi dışarı taşıyıp tekrar üstüne getirmek gerekiyor, direkt CTRL tıklayınca çalışmıyor
  • Dungeonlardaki incilerin 3-4 defa art arda kırılması saçmalık.
Ya yatırımcılar sıkıştırıyor ya da cidden oyun umurlarında değil gelecek paraya bakıyorlar. Bunlar benim genel anlamda görsel / yazılı olarak fark ettiklerim. Karakterler / moblar / droplar vs. arasındaki dengesizliğin seviyesi hakkında net yorum yapamayacağım ama tahmin ediyorum ki orası da kaos gibidir.

Umarım daha mantıklı kararlar alınır, daha iyiye gider.

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Warrior skillerinin %90i buglu. Yeni skillin açıklaması ile verdiği hasar tutmuyor mesela :) Buglu olan skilin açıklamasına nerf geliyor fakat skill hala buglu...
85 te bu buglar daha da artacak. Çorba olacak iyice. Sonrasinda " yine olmadı en iyisi temiz bir official açalım mı?" denilecek?

Knight ağacından hiç ümidim yok. Malum oyundaki warrior burada hiçbir zaman olmayacak. 1k fazla HP, 100 fazla defansı var diye et yığını olarak dolaşmaya devam eder. 0.8sn cdli skille ne BP ile ne Okçu nede assasla vs atabiliyor. Anca partyle önlerde duracak hasar alacak ölecek felan...

Warriorun hasar skili %350 den %400 e çıkar. 500 mana yer :D

Okcuya da %400 skili gelir.

Assasa tek atma skili bekliyorum veya kritik skili :D En kötü ihtimalle %600 vuran bir skill...

Son düzenleme:

Opus Magnum

Üye
İngilizce çeviriler rezalet. Ya hiç yapmayın ya tam yapın. Yarı Türkçe yarı İngilizce nedir?

Kritik buglari giderdiklerini söylüyorlar daha çeviriyi tamamlamamışsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt