Öneri Warrior tek el silah almayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atom0619

Üye
İtemi satanların işine taş koymak istemem ama hiç bir warrior oyuncusunun pişman olmasını istemiyorum. Brutal +7 headsp +7 satın alıp AP güzel olucak falan zannetmeyin sakın hayaller kurmayın bizzat kullanmak icin iki silahı da +7 bastım. Sonuç karakterime bağlı 2 tane çöp silah. görevden gelen silah daha çok AP veriyor :D Brutalin verdiği %8 exp ve Gold da çöp çünkü yazdığı oranla çalışmıyor.

PAPATYAM_

Üye
vurduğu damageler arasındaki ekran görüntüsünü paylaşır mısınz

ametay

Üye
İtemi satanların işine taş koymak istemem ama hiç bir warrior oyuncusunun pişman olmasını istemiyorum. Brutal +7 headsp +7 satın alıp AP güzel olucak falan zannetmeyin sakın hayaller kurmayın bizzat kullanmak icin iki silahı da +7 bastım. Sonuç karakterime bağlı 2 tane çöp silah. görevden gelen silah daha çok AP veriyor :D Brutalin verdiği %8 exp ve Gold da çöp çünkü yazdığı oranla çalışmıyor.
Bendeki +5 brutal gayet net çalışıyor.
Ayrıca ordak bonusu hesaplarken presiz size gelen exp ve gold üzerinden hesaplama yapacaksınız. Yani preli 100k ex gelirse brutalı takınca 108k olmaz. O exp %kaç exp arttırma ile geldiyse onu çıkar ve saf , presiz exp in %8ini al ve 100kya ekle.

Örnek verecek olursak;
Pre dahil tüm toplam exp bonus %20 ile gelen exp 100k olsun. presiz, hiç bir exp bonus olmadan 83.33k exp gelir. Bunun %8i, 6.66k yani 106.6k exp gelir.

Bu şeklide hesapla hala gelmedipini düşüyorsanız ticket at derim

platoon0x

Üye
ne yazık ki malum oyundaki sıkıntılardan birisi burada da mevcut, oyunda "ITEM ÇEŞİTLİLİĞİ SIFIR"

her warriorda aynı fabrikadan çıkmış gibi axe of minolar ve war scytheler kol geziyor, ekleyin kardeşim 4 5 tane epik long spear, 4 5 axe 4 5 sword ne olacak yani, oyunun teknik sıkıntılarını geçtim item eklemekten daha kolay ne olabilir bir oyuna, herkesin elinde farklı farklı itemler olsun birinde görünce çarını yaklaştırıp bakıyım oo bu neymiş böyle diye.

çift el konusu da buna bağlı, karakter kişiselleştirebilme sıfır, ben çift el silah takmak istiyorum fakat adam akıllı nadir ve epik eşya yok ki oyunda.

Renda

Üye
Şu an Warrior Class'ında asıl sorunun DMG azlığı olduğunu düşünüyorum. 44 Skill'i ile 60 skill'i arasında moblarda 50-70 dmg fark oluyor. Her şeyden öte +5 Mino ile vurduğum dmg BP priestin düşük skilli ile aynı. Warriorların nispeten pahalı bir klass olduğunu düşünüyorum ancak bu pahanın karşılığını oyunda alamadığımızı düşünüyorum.

mygokcek

Üye
yav arkadas ben baska bir oyunmunmu oynuyorum yoksa bendemi bug var, 45 lvl warriora 1.5 m lik bir epic silah aldim 56 lvl bp ye yakin damage vuruyor kesiz hizi da nerdeyse ayni, ikisi de benim charim , warriorun 45 de vurdugu dmg 56 da ayni vuruyor diorsaniz onu bilemem ama suan bence warrior gayet iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt