Warrior Tek El Silahlarının Damage sorunsalı?

Berserkr

Üye
Selamlar. Tek el silahlardan bir combo yaptım. ! tanesi 81 ap li +3 bir unique item. Diğeri 71 Apli +6 Epic item. İkisinin damage toplamı 152 ediyor. ama 151 apli tek el silahtan daha az bir genel atağa sahibim. Bunların el başına bir çarpanı mı var yoksa? atıyorum ana el x 0.5 ikinci el x 0.3 gibi. Çünkü 2 el silahın +7 si fiyatına tek el +7 combo yapılmıyor. Bilggisi olan yardımcı olursa sevinirim.

platoon0x

Üye
bu oyunda bilmiyorum fakat oyunun %90 ının esinlenildiği malum oyunda sol elden 0.5x ap alıyorsun, yani taktığın silahlar 116.5 ap li bir çift el silahı gücünde oluyor, yani görev iteminden bile daha dandik xd

Berserkr

Üye
bu oyunda bilmiyorum fakat oyunun %90 ının esinlenildiği malum oyunda sol elden 0.5x ap alıyorsun, yani taktığın silahlar 116.5 ap li bir çift el silahı gücünde oluyor, yani görev iteminden bile daha dandik xd
peki bu durum snece de çok saçma değil mi?

harmony

Üye
peki bu durum snece de çok saçma değil mi?
Oyunda çeşitlilik yok diyebilirim. Bende farklı kombinasyonlar ve birbirinin gücüne yakın alternatif silahların eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Sizin örneğiniz ise zannımca klon yapısından kaynaklı malum oyun ile aynı mekaniğe sahip olduğu için ortaya çıktı.

Berserkr

Üye
Oyunda çeşitlilik yok diyebilirim. Bende farklı kombinasyonlar ve birbirinin gücüne yakın alternatif silahların eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Sizin örneğiniz ise zannımca klon yapısından kaynaklı malum oyun ile aynı mekaniğe sahip olduğu için ortaya çıktı.
olabilir bunu bir iki yere ticket atayım çünkü para verdim ve damageler yakın bile değil :(

platoon0x

Üye
yapacak bir şey yok çok kurcalama sen de geriye kalan 129387 warrior gibi mino veya war scythe tak geç, oyun yönetimi bunu istiyor çünkü. epik silahlar çok az silah ekleyin dediğimde dümdüz böyle kalacak dediler bana

Berserkr

Üye
yapacak bir şey yok çok kurcalama sen de geriye kalan 129387 warrior gibi mino veya war scythe tak geç, oyun yönetimi bunu istiyor çünkü. epik silahlar çok az silah ekleyin dediğimde dümdüz böyle kalacak dediler bana
e başlayayım böyle işe yani... ne farkı kaldı diğer oyundan

GuzmanyA

Üye
Bu konuda ben de bir düzenleme bekliyorum. Örneğin +7 Headsplitter ve +7 Brutal taktığımızda( Toplam ederi 400m civarı) EN AZ +6 mino kadar vurmamız gerektiği düşüncesindeyim.

skaebneN

Üye
Aslında görünüş acısından da güzel duruyor. One handedlerin sıkıntılı şuan ve böyle kalacağını düşünmüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt