Warrior ve priest hasar Hk.

Atom0619

Üye
Arkadaşlar bakınız 2000k apli bir warrior 1600apli bir str priestden daha az vuruyor matematiksel olarak tamamen yanlış çünkü warrior skilli de %300 priest skill de %300. Bunun bir hata veya bug olduğunu düşünüyorum yetkililer dikkate almalı.

Atom0619

Üye
Bu arada skill hasalarlarina baktik aynı mob üzerinde warrior skill de hata bug kesinlikle bir problem var. Skill %300 değil %250 %200 arası vuruyor. Priest 1100 vurduğu targeta daha yüksek apli warrior 950 vuruyor.

Jacques

Üye
Abi adamlar tek yiyor zaten bırak vursunlar warriorum.

Jacques

Üye
Dostum sen ne demek istediğimi anladin mi? Matematiksel olarak hata var herşey de. O zaman warrior skille %300 yazmicaklar.
İyide neyin %300 ü olduğunu master skillerinin etkilerinin ne olduğunu algoritmasını nerden biliyorsun ki %300 yazıyor diye direkt ap nin %300 ü üzerinden mi hesaplanıp vurmak zorunda belki int ile de alakası vardır master skilleri ile alakası vardır 40 çeşit hesaplanma yöntemi olabilir.

Atom0619

Üye
İyide neyin %300 ü olduğunu master skillerinin etkilerinin ne olduğunu algoritmasını nerden biliyorsun ki %300 yazıyor diye direkt ap nin %300 ü üzerinden mi hesaplanıp vurmak zorunda belki int ile de alakası vardır master skilleri ile alakası vardır 40 çeşit hesaplanma yöntemi olabilir.
Kanka neyin %300 vurabilir ki pure hasarın dişin da. Ben bu dediğimi full STR warrior full STR priest ile test ettim. İkisinin de main skilleri %300 vuruyor doğru mu ? Peki 2000 kusur apli bir warror 60 skill ile 950 1000 vuruyor. 1600 kusur bir priest 61 skilli ile 1100 1200 vuruyor. Şimdi sana sorarım neden böyle bir dengesizlik var? O zaman karakterin saldırı gücü neden bu şekilde çalışıyor?

ForVictory

Üye
silah aplarına görede ciddi bir oransızlık var. Eğer farklı bir hesaplama yöntemi var ise bize bunu açıklamalılar

Atom0619

Üye
silah aplarına görede ciddi bir oransızlık var. Eğer farklı bir hesaplama yöntemi var ise bize bunu açıklamalılar
Evet kankacim kesinlikle inanılmaz bir sorun var neye göre benden daha düşük apli priest benden daha fazla vurabiliyor yada ben neden daha düşük vuruyorum skill oranların aynıysa...

Atom0619

Üye
çözüm basit warior skiline %200 yazarlar olur biter :D
Kanka buna da razıyız bu da olur ne olduğunu bilelim inanılmaz belirsizlik ve rastgele hasar vuruşları var. Warriorun skilli neye göre %300 vuruyor priest skill neye göre %300 vuruyor bunlar skillerin üstün de yazmıyor ki. Bı aciklama lazım

GodBlessYouAMEN

Üye
Tahminimce oyunun azımsanmayacak bir kısmının BP olmasından dolayı nerf geldikten sonra gelecek tepkilerden ve oyuncu kaybından dolayı, BP gücü konusunda bir açıklama yok ve çekince var. Kanımca aynı durum warriorların da kaybedilmemesi için scream - ayak kırma oranındaki artışta da gözüküyor (warriorların scream - ayak kırma oranlarına tepki göstermesinden dolayı bildiğim kadarıyla buff geldi). Resist fark etmeksizin slow skilleri ''bence'' olması gerektiğinden çok fazla. Tabii ki herkes için durum aynı olmayabilir. Bu benim kendi fikrim.

Şuan ki gücüne bakıldığında ortalama olarak eşit itemlerde bir BP ve herhangi bir jobun vssinde herhangi bir jobun BP'yi kesmesinin mümkünatı yok. Diğer jobun itemli olması durumunda bile görev silahlı bir BP eğer statları doğru verdiyse kesinlikle vsyi kazanacaktır. Tabii ki BP güçlü bir klas, damagesi yüksek ve bu damage fazlalığı karşılığında defansından ve canından fedakarlık yapan bir klas ama diğer joblara göre bu kadar güçlü olması çok absürt bir durum. Umarım ileride ortak bir noktada buluşulabilir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

riseee

Üye
Warriorların özellikle moblara damagesinde bir problem var bence de. Skillde yazan orana göre vurmuyor, dediğin gibi 2k 2.1k atak ile 1600 apli bpden az vuruyor aynı % orana göre vurmasına rağmen.

Atom0619

Üye
Warriorların özellikle moblara damagesinde bir problem var bence de. Skillde yazan orana göre vurmuyor, dediğin gibi 2k 2.1k atak ile 1600 apli bpden az vuruyor aynı % orana göre vurmasına rağmen.
Sonun da benden başka birisi de bunu fark etmiş.

Namaleon

Üye
Tamda bunun bir sonucu olarak görebileceğiniz üzere yer gök bp kaynıyor. Artık partilerde ilk zamanlar gibi 1 db pri 1 int pri görmüyorum 5 6 prili partiler var gerçekten enteresan.

Atom0619

Üye
Tahminimce oyunun azımsanmayacak bir kısmının BP olmasından dolayı nerf geldikten sonra gelecek tepkilerden ve oyuncu kaybından dolayı, BP gücü konusunda bir açıklama yok ve çekince var. Kanımca aynı durum warriorların da kaybedilmemesi için scream - ayak kırma oranındaki artışta da gözüküyor (warriorların scream - ayak kırma oranlarına tepki göstermesinden dolayı bildiğim kadarıyla buff geldi). Resist fark etmeksizin slow skilleri ''bence'' olması gerektiğinden çok fazla. Tabii ki herkes için durum aynı olmayabilir. Bu benim kendi fikrim.

Şuan ki gücüne bakıldığında ortalama olarak eşit itemlerde bir BP ve herhangi bir jobun vssinde herhangi bir jobun BP'yi kesmesinin mümkünatı yok. Diğer jobun itemli olması durumunda bile görev silahlı bir BP eğer statları doğru verdiyse kesinlikle vsyi kazanacaktır. Tabii ki BP güçlü bir klas, damagesi yüksek ve bu damage fazlalığı karşılığında defansından ve canından fedakarlık yapan bir klas ama diğer joblara göre bu kadar güçlü olması çok absürt bir durum. Umarım ileride ortak bir noktada buluşulabilir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.
Hocam şöyle soyleyim benim derdim vs pvp değil. Skill açıklamalarına göre orantısızlik o kadar çok ki bunu fark etmeyen ya kördür yada oyunu boş oynuyordur. Bp nin eşit itemli olmasına gerek yok. 8 fabric set görev silahı ile iki kişiden bile kutu alıyor cunku %300 vuran skill doğru çalışıyor. Amaaa warrior da bu skill %300 değil kesinlikle %200 vuruyor canavarlara. 2100 AP var Bp nin apsi 1800 nasıl benden daha fazla vurabilir canavarlara ikimiz de %300 skill ile vururken .

anil1991anil

Üye
Günde kaç kere bu konuyu açacan bilader? Her günü konu açarak birden fazla kişi tepki gösteriyor algısı mı oluşturmaya çalışıyorsun? Madem bp çok güzel geldi git bp oyna. Gelip burada hergün ağlayacak mısın?

Kwisatz Haderach

Üye
Hepiniz BP'lere takmış durumdasınız garip bir şekilde. Hatta konuda STR Priest ve STR Warrior diye tabirler kullanmışsınız. Anlamadığınız nokta STR-İNT-HP-MP Warrior diye bir tabir yok. Tüm Warriorlar STR verir kalanını da HP verir başka bir dizilim yoktur. Doğal olarak Defansı ve Atağı dengeli bir karakter olur. Dediğiniz gibi bir matematiksel hata var ise şayet bunun sadece yazım hatası olduğunu düşünüyorum. Warrior jobu oynayanlar gayet yeterli DMG çıkarıyorlar çünkü. Onun dışında Defans ve HP'den vazgeçip sadece atağa yüklenen, kendisi 65 lvl %100 olsa bile karşısına gelen 60 level asassinden tek yeme potansiyeli olan bir karaktere çok fazla takılıyorsunuz.

Atom0619

Üye
Tamda bunun bir sonucu olarak görebileceğiniz üzere yer gök bp kaynıyor. Artık partilerde ilk zamanlar gibi 1 db pri 1 int pri görmüyorum 5 6 prili partiler var gerçekten enteresan.
Kankacim önceden melee exp partilerinde warriorlar olurdu artik öncelik pkde. Şimdi bir priest gelip dicek ki biz defansimizi veriyor o attack için ben de diyorum ki o arkadaşa warrior frenzy basinca bp nin attack geçiyor ve bp den daha düşük defansı oluyor ama yine de bp den 300 400 az hasar vuruyor canavar bu inanılmaz bir hata! Şimdi de o priest diyecek ki eeee bizim HP mız yok :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt