Warrior ve priest hasar Hk.

Atom0619

Üye
Günde kaç kere bu konuyu açacan bilader? Her günü konu açarak birden fazla kişi tepki gösteriyor algısı mı oluşturmaya çalışıyorsun? Madem bp çok güzel geldi git bp oyna. Gelip burada hergün ağlayacak mısın?
65bp 62 warriorum var. Seni geren ne ??? Ben oyunda olan büyük bir hayatı dile getiriyorum getirmeye de devam edicem.

Atom0619

Üye
Hepiniz BP'lere takmış durumdasınız garip bir şekilde. Hatta konuda STR Priest ve STR Warrior diye tabirler kullanmışsınız. Anlamadığınız nokta STR-İNT-HP-MP Warrior diye bir tabir yok. Tüm Warriorlar STR verir kalanını da HP verir başka bir dizilim yoktur. Doğal olarak Defansı ve Atağı dengeli bir karakter olur. Dediğiniz gibi bir matematiksel hata var ise şayet bunun sadece yazım hatası olduğunu düşünüyorum. Warrior jobu oynayanlar gayet yeterli DMG çıkarıyorlar çünkü. Onun dışında Defans ve HP'den vazgeçip sadece atağa yüklenen, kendisi 65 lvl %100 olsa bile karşısına gelen 60 level asassinden tek yeme potansiyeli olan bir karaktere çok fazla takılıyorsunuz.
Sen konuyu anlamamişsin bence tekrar oku ne yazdığımı sonra tekrar cevap yaz

ManWithNoName

Üye
4-5 wariror 1 priest kasıyoruz, 2 tane bp gelip slotu bizden alıyor. :D eyyorlamam bu kadar

Querrero

Üye
Kimseyi savunmuyorum bende BP Priest oynuyorum. Ama konuyu açan arkadaş haklı gibi geldi bana. Yani iki skill de %300 dmg vuruyorsa neyin %300 ü bu diye merak ettim şimdi. Knight Onlineda nasıldı acaba şuan onu da merak ettim. Mantık olarak evet AP nin %300ü olması lazım, vurduğu karakterin veya mobun def özelliklerine göre de çıkan dmg belirlenir. Birde silah özelliklerinde ki Lightning Zehir farkettiriyor olabilir mi? Her iki jobunda ortak kullanabildiği bi Silah takıp denediniz mi? @Atom0619

Atom0619

Üye
Kimseyi savunmuyorum bende BP Priest oynuyorum. Ama konuyu açan arkadaş haklı gibi geldi bana. Yani iki skill de %300 dmg vuruyorsa neyin %300 ü bu diye merak ettim şimdi. Knight Onlineda nasıldı acaba şuan onu da merak ettim. Mantık olarak evet AP nin %300ü olması lazım, vurduğu karakterin veya mobun def özelliklerine göre de çıkan dmg belirlenir. Birde silah özelliklerinde ki Lightning Zehir farkettiriyor olabilir mi? Her iki jobunda ortak kullanabildiği bi Silah takıp denediniz mi? @Atom0619
Kanka şöyle soyleyim sana 65bp priestim de şuan da düşük itemlerle herşey basali 1600ap oluyor. Warriorum da herşey basali 2000ap oluyor ama nasıl oluyorsa bp karakterim poison rocka 1100 1150 vuruyor malice olmadan. Warrior karakterim 960 980 vuruyor. Şimdi ben bp nin ap geçmek için frenzy basıyorum 380 defansım kalıyor AP geciyorum fakat yine de daha da az vuruyorum. Benim anlamadığım bu skiller %300 vuruyorsa neden warrior bu kadar düşük vuruyor kendisinden daha az saldırı gücü olan bir priestden. Ya bir hata var skill de açıklaması hatalı %200 %250 doğrusu yada kafasına göre %300 vuruyor skill. Bu arada denedigim silahların ikisi de zehir hasarlı.

Atom0619

Üye
İyide neyin %300 ü olduğunu master skillerinin etkilerinin ne olduğunu algoritmasını nerden biliyorsun ki %300 yazıyor diye direkt ap nin %300 ü üzerinden mi hesaplanıp vurmak zorunda belki int ile de alakası vardır master skilleri ile alakası vardır 40 çeşit hesaplanma yöntemi olabilir.
Kankacım bu yüzden ilk yazım da full STR verilmiş bir warrior ve full STR verimis bir priest diye yazdım. İnt vermeyen bir priest yada başka bir priest neyden etki alabilir STR statdan başka lütfen sende biraz düşün bir problem olduğunu anlicaksin

Adv3NN

Üye
Kankacim önceden melee exp partilerinde warriorlar olurdu artik öncelik pkde. Şimdi bir priest gelip dicek ki biz defansimizi veriyor o attack için ben de diyorum ki o arkadaşa warrior frenzy basinca bp nin attack geçiyor ve bp den daha düşük defansı oluyor ama yine de bp den 300 400 az hasar vuruyor canavar bu inanılmaz bir hata! Şimdi de o priest diyecek ki eeee bizim HP mız yok :D
şuan sana full str priestim en yüksek aplerden biri bende 2185 ap mevcut bende battel priestimde. 2890 hp var defansım 537 flame rock bana 600 vuruyor adamlar 1.700 vuruyor asas olarak bende ona 700 vuruyorum malicesiz maliceli 1k vuruyorum adam bana maliceli tek atıyor şimdi o kadar hızlı ölüyorum ki heal adamı gördügümde basmaya başlasamda heal yere düşmeden ben ölüyorum bu karakterı bu kadar güclü oldugunu düşünüyorsan sende +10k masraf yapip benim ap ulaşıp battel priest oynayabılırsın tabiki paladin clup cok güclü mesela bi warrior mino alabiliyor heryerden ama bp öyle bi avantaji dahi yoktu oyunun 7ci günü item cıktı sen bu joba laf yapiyorsan sıkıntı var demektır başta 61 skillimizin düzelmesini 5 gün bekledık 5 gün. 23 skilli ile aynı vuruyordu tam pk atıp millete tek atıcam diye hızlıca 61 kastıydım 5 gün düzelmesini bekledım git ac oyna buradan aglama

Atom0619

Üye
şuan sana full str priestim en yüksek aplerden biri bende 2185 ap mevcut bende battel priestimde. 2890 hp var defansım 537 flame rock bana 600 vuruyor adamlar 1.700 vuruyor asas olarak bende ona 700 vuruyorum malicesiz maliceli 1k vuruyorum adam bana maliceli tek atıyor şimdi o kadar hızlı ölüyorum ki heal adamı gördügümde basmaya başlasamda heal yere düşmeden ben ölüyorum bu karakterı bu kadar güclü oldugunu düşünüyorsan sende +10k masraf yapip benim ap ulaşıp battel priest oynayabılırsın tabiki paladin clup cok güclü mesela bi warrior mino alabiliyor heryerden ama bp öyle bi avantaji dahi yoktu oyunun 7ci günü item cıktı sen bu joba laf yapiyorsan sıkıntı var demektır başta 61 skillimizin düzelmesini 5 gün bekledık 5 gün. 23 skilli ile aynı vuruyordu tam pk atıp millete tek atıcam diye hızlıca 61 kastıydım 5 gün düzelmesini bekledım git ac oyna buradan aglama
Kardeşim burada ağlayan yok sen konuya kendi açindan bakıyorsun. O kadar AP varmış sende şimdi warrior gelip senden daha düşük AP ile canavara senden daha çok vursa sen simdi ulan bu iki karakterin de skilleri %300 vuruyor nasıl benden daha çok vurabiliyor demezmiydin ? Olayı anlamamissin priest nerf yesin şöyle olsun böyle olsun demiyoruz korkma. Oyunda bir hata varsa duzeltilsin eger yoksa da o skillin üstüne %300 yazmasinlar.

Querrero

Üye
Kanka şöyle soyleyim sana 65bp priestim de şuan da düşük itemlerle herşey basali 1600ap oluyor. Warriorum da herşey basali 2000ap oluyor ama nasıl oluyorsa bp karakterim poison rocka 1100 1150 vuruyor malice olmadan. Warrior karakterim 960 980 vuruyor. Şimdi ben bp nin ap geçmek için frenzy basıyorum 380 defansım kalıyor AP geciyorum fakat yine de daha da az vuruyorum. Benim anlamadığım bu skiller %300 vuruyorsa neden warrior bu kadar düşük vuruyor kendisinden daha az saldırı gücü olan bir priestden. Ya bir hata var skill de açıklaması hatalı %200 %250 doğrusu yada kafasına göre %300 vuruyor skill. Bu arada denedigim silahların ikisi de zehir hasarlı.
bro valla üşenmezsen NPCde satılan +1 bi sword ile her iki karakterde de deneme yapabilir misin? Silahların türü de fark ediyor olabilir. Club ve Sword farkı belki. Ozaman da yine fark olursa artık belirsiz bişey olduğu kesinleşir. Aynı AP, aynı silah, aynı dmg %li skill. Hesaplama nasıl yapılıyor farkı ne yaratıyor bulmak lazım.
Edit: giydiğin takılarda falan bonus özelliği varsa onlarıda en basite indirebilirsin, bi silahın rock lara %10 daha fazla vurduğunu görmüştüm.

Atom0619

Üye
bro valla üşenmezsen NPCde satılan +1 bi sword ile her iki karakterde de deneme yapabilir misin? Silahların türü de fark ediyor olabilir. Club ve Sword farkı belki. Ozaman da yine fark olursa artık belirsiz bişey olduğu kesinleşir. Aynı AP, aynı silah, aynı dmg %li skill. Hesaplama nasıl yapılıyor farkı ne yaratıyor bulmak lazım.
Bu dediğini yapicam tamamdır

acsmdm

Üye
İzahı ben yapayım. Sundrieste satılan kağıt atağı arttırdığı gibi vurma anında da hasarı ayrıca arttırıyor. Bu sebeple hesap hatası gibi görünüyor. O kağıdın verdiği hasarı x2 şeklinde hesaplarsanız sorunuz cevaplanacaktır.

Embriyo

Üye
Arkadaşlar bakınız 2000k apli bir warrior 1600apli bir str priestden daha az vuruyor matematiksel olarak tamamen yanlış çünkü warrior skilli de %300 priest skill de %300. Bunun bir hata veya bug olduğunu düşünüyorum yetkililer dikkate almalı.

Senden birkaç deneme yapıp buraya yazmanı isteyecegim. O zmn sorunu daha kolay bulabiliriz.

En düşük kuklalara hemm warrior hem priest ile;

1.atak sc ler basılı degilken
10 defa R vuruş yap.
10 defa skill vur.

2. atak sc ler basılı iken(adrenalin,priest kitabı)
10 defa R vuruş yap
10 defa skill vur

Hem R hem skill vuruşlarında bazen 30-60 arası komik rakam göreceksin onları not al. Her 4 durumda da bu seken hasarları bilmek önemli. Sekmiyosa sekene kadar dene.

Bp ve warriordaki silahların elemantal hasarları kaç?
Bp ve warriorun sc li ve sc siz ataklari kaç?

Bunları deneyip yazarsan sorunu bulmuş oluruz.

feysummer

Üye
ortada bir yanlışlık yok bence (yazım yanlışı yok ise şayet). Sadece neyin % si onu bilmemiz gerekiyor. Bilmediğimiz için AP ye göre yorum yapıyoruz. Biri çıkıp bunun matematiği şudur derse olay çözülür. Bence AP ye göre değil, farklı bir matematik var. Knight Online dan hatırladığım kadarıyla priestin elindeki silaha göre damage i değişiyordu. Örneğin 120 AP li raptorla 1k vuruyosa 110 ap li hell breaker la 1,2k vuruyordu. Matematiğin ne olduğu önemli.

Atom0619

Üye
Senden birkaç deneme yapıp buraya yazmanı isteyecegim. O zmn sorunu daha kolay bulabiliriz.

En düşük kuklalara hemm warrior hem priest ile;

1.atak sc ler basılı degilken
10 defa R vuruş yap.
10 defa skill vur.

2. atak sc ler basılı iken(adrenalin,priest kitabı)
10 defa R vuruş yap
10 defa skill vur

Hem R hem skill vuruşlarında bazen 30-60 arası komik rakam göreceksin onları not al. Her 4 durumda da bu seken hasarları bilmek önemli. Sekmiyosa sekene kadar dene.

Bp ve warriordaki silahların elemantal hasarları kaç?
Bp ve warriorun sc li ve sc siz ataklari kaç?

Bunları deneyip yazarsan sorunu bulmuş oluruz.
Bunları da denicem tamamdır

Atom0619

Üye
İzahı ben yapayım. Sundrieste satılan kağıt atağı arttırdığı gibi vurma anında da hasarı ayrıca arttırıyor. Bu sebeple hesap hatası gibi görünüyor. O kağıdın verdiği hasarı x2 şeklinde hesaplarsanız sorunuz cevaplanacaktır.
Kitap %50 AP artışı sagliyor diye biliyorum.

KhanConqueroR

Üye
Bu arada skill hasalarlarina baktik aynı mob üzerinde warrior skill de hata bug kesinlikle bir problem var. Skill %300 değil %250 %200 arası vuruyor. Priest 1100 vurduğu targeta daha yüksek apli warrior 950 vuruyor.
Kesinlikle bu durumu deneyip zamanında bende yazdım bakıcaz dediler baka kaldılar anlaşılan. Bizzat 24 44 60 denedim. 24 ile 750, 44 ile 950, 60 ile 1050 vurdum aynı moba aynı item ile 60 skili hem çok yavaş cooldownlu hem az vuruyor. Kısaca tank warrior oynucam 44 vurulan daha karlı

N3v3N

Üye
Yayıncıları izleyerek warrior ve priestlerin hasarlarıni not ettim. Sekme hasarları dahil.

Warrior 60 skili %300 vuruyor fakat priest 61 skili %350 vuruyor. Yani 70lvl warrior skiline esit :)

Hesaplamak isteyenler için;

Seken R hasarlarını normal R hasarindan çıkarın. Bu sizin temel atak haşarınız olur. Elemental hasarsız.

Skill hasarindan seken R hasarını çıkarın. Buda skill haşarınız olur. Elemental haşarsiz.

Bu hasarları oranlarsaniz yüzde kaç vurdugunuzu anlarsınız.

Örnek olarak;
R vurus ortalaması 400, sekme hasari 100 ise

Warrior 60 skili; 3*(400-100) + 100 yani 1000 hasar vurur.

Aynı R vuruşu yapan priest ise;
3.5*(400-100)+100 yani 1150 vurur.

Atak gücü bazlı karşılaştırma da yapmak gerekir. Mesela 1600 ataklı priest ve warriorun R vuruşlarındaki atak hasari aynı mıdır?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt