Warrior'ın Yanına Duo Farm İçin Karakter Önerisi

Darquesse

Yeni Üye
Öncelikle herkese iyi oyunlar.

Yeni sunucuların açılmasıyla 1 arkadaşım ile beraber oyuna başladık. MMORPG geçmişim DarkOrbit ile sınırlı o yüzden RoW tarzı oyunlarda bilgim kısıtlı (arkadaşım da aynı şekilde). Bu sebeple hangi karakter ile başlanmalı tarzı başlangıç sorunlarını Asas ve Warrior açarak çözdük ve 2 gün içinde hesapları 47 seviyeye kadar çıkarttık. Arkadaşım Warrior oynamak konusunda bir sıkıntı çekmese de ben Asas'dan istediğim şeyi alamadım, sanki bir şeyler eksik gibi hissediyorum yani. Okçu önerecek arkadaşlar için, oyuna daha yeni başladığım için elimin alışabileceğini düşünmediğim için direkt pas geçiyorum. Mage'de aynı şekilde parti şeklinde değilsen ve özellikle oyunda yeniysen çok önerilen bir sınıf değil gibi gözüküyor. Bu durumda geriye bir tek Priest kalıyor. Bugün Priest'i biraz deneme fırsatım oldu 20 level'lara kadar geldim. Buffer, Debuffer ve BP gibi Priest ayrımları da var ama hangisi Warrior ile uyumlu olur bilmiyorum. BP'nin ne kadar popüler olduğunu da biliyorum ancak Warrior ile Buffer veya Healer (2side aynı şey mi onu bile bilmiyorum xd) mı oynamak mantıklı yoksa BP de güzel mi olur orasını kestiremiyorum. BP oynamak daha mantıklı hissettiriyor çünkü hakkında en çok rehber, video ve forum konusu olan sınıf o. Sizce hangi sınıf Priest oynamalıyım ve nasıl bir yol izlemeliyim? (Asas'dan devam et diyorsanız eğer onu da yapabilirim bu arada sıkıntı yok)

Okuyup zaman ayırdığınız için teşekkürler, iyi forumlar.

N3v3N

Üye
Farm için battle priest veya Okçu kasmaniz lazım. Warriorla farm atilmaz.

Assasi Okçu yap yanına priest aç.
Ya Okçu + priest, Ya 2 Okçu ya da 2 priest.

Darquesse

Yeni Üye
Farm için battle priest veya Okçu kasmaniz lazım. Warriorla farm atilmaz.

Assasi Okçu yap yanına priest aç.
Ya Okçu + priest, Ya 2 Okçu ya da 2 priest.
Arkadaşım Warrior oynamakta kararlı o yüzden ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum. Dediğin gibi asas ı okçuya çevirsem ve Warrior Okçu yapsak çok mu kötü olur. Aman aman bi iddiamız yok yani yavaş da olsa eğlenmek aslında amacımız.

DeadLegion

Üye
Arkadasin warrior oynamak istiyorsa sen bp olup ona can ve buff basip pot masrafini azaltabilirsin. Cunku warriorla farm yapmak cok masrafli. Bu senin de isine yarar. Ayrica bpde debuffer skillerine puan verirsen db dedikleri defans kirma skili var. Onu moblara atarak moblarin daha kolay olmesini saglayabilirsin. Eger sen asasla devam etmek istiyorsan bence belli bir seviyeye ulasana kadar okcu olarak oynaman daha sonra da asasa donmen daha mantikli. Asasta eksikligini hissettigin sey asas skillerinin bekleme suresinin uzun olmasi ve bu nedenle de cok fazla skill kullanma gereksinimi. Bu da asasla farm yapmayi okcu ve bpye gore zorlastiran bir durum.

Darquesse

Yeni Üye
Arkadasin warrior oynamak istiyorsa sen bp olup ona can ve buff basip pot masrafini azaltabilirsin. Cunku warriorla farm yapmak cok masrafli. Bu senin de isine yarar. Ayrica bpde debuffer skillerine puan verirsen db dedikleri defans kirma skili var. Onu moblara atarak moblarin daha kolay olmesini saglayabilirsin. Eger sen asasla devam etmek istiyorsan bence belli bir seviyeye ulasana kadar okcu olarak oynaman daha sonra da asasa donmen daha mantikli. Asasta eksikligini hissettigin sey asas skillerinin bekleme suresinin uzun olmasi ve bu nedenle de cok fazla skill kullanma gereksinimi. Bu da asasla farm yapmayi okcu ve bpye gore zorlastiran bir durum.
Tavsiye için teşekkürler sizin dediğiniz gibi can ve buff basıp bp oynamayı düşünüyorum. Mesajlarınız için teşekkürler :)

Benbu

Üye
Tavsiye için teşekkürler sizin dediğiniz gibi can ve buff basıp bp oynamayı düşünüyorum. Mesajlarınız için teşekkürler :)
Yinede arkadaşını çevirebilirsen en azından farm yaparken farklı karakter açmasını sağla pk atarken gene warriora geçer farm karakteriyle kastıgı parayla warriora item dizer, yoksa mana masrafından kesme zorlugundan row masrafından dolayı giden gelenden fazla olur zararına pc eskittiğiniz saatlerce durdugunuzla kalırsınız onu yapacağınıza kapatın pc yi gidin bi mekanda 2 kahve için daha eğlenceli olur

Darquesse

Yeni Üye
Yinede arkadaşını çevirebilirsen en azından farm yaparken farklı karakter açmasını sağla pk atarken gene warriora geçer farm karakteriyle kastıgı parayla warriora item dizer, yoksa mana masrafından kesme zorlugundan row masrafından dolayı giden gelenden fazla olur zararına pc eskittiğiniz saatlerce durdugunuzla kalırsınız onu yapacağınıza kapatın pc yi gidin bi mekanda 2 kahve için daha eğlenceli olur
Okçuya ikna edebilirsem 2 okçu yapmak gibi fikirlerim de var ama bakalım artık ayrıca mesaj için teşekkürler :)

DontJudgeMe

Üye
warrıor neden mantıksız olsun kı farmda ? adam rowla farm atmayacak belkı sadece zından donup pvp gorevlerını yapıp farm atacak neden gıderınden fazla olsun yanlıs yonlendırıyorsunuz. oyunda pvp etkınlıklerının gelırı normal farma denk denecek kadar fazla acıkcası.

Arthur

Yeni Üye
Çünkü warrior kabız bu oyunda. Vuramıyor vuramadığı gibi bide bp nin yaktığının iki katını yakar. Çok yakar az kaçar. Az yakar çok kaçar istiyosan SAVAŞÇI adam yerine RAHİP açacaksınki daha güçlü olsun

DontJudgeMe

Üye
rahiple ekiple savascı adamların karsısına cıktıgında tırpanı kafana yedıgınde 2 ye bolunursun.

Arthur

Yeni Üye
Rahiple bi db bi malice at savaşçı kaçacak delik arar

Arthur

Yeni Üye
Adam öldüren rahip 5sn ölümsüzlük alıyor. 8çöp bp ile 8 itemli warroru dv de kapıştır bpler ikiye bölmezse bende bişey bilmiyorum. Bi alan atak kırma bi db bi alan malice bitti zaten öldüren ölümsüz olacak ezer geçer bpler

DontJudgeMe

Üye
arthur yemınle ne anlatıyosun... warrıor partıde sadece warrıor olacak mı demısım sen olayı cok yanlıs anlamıssın. bı db bı cc bi assas 5 warrıor karsına hangı takımı cıkarırsan cıkar.

Arthur

Yeni Üye
Ozaman demekki sen bp ile warrioru kıyaslamıyorsun sen başka konudan söz ediyorsun ben başka

RickSancheZz

Üye
warriorla farm sıkıntı ama doğru slotta doğru kişi sayısıyla farm yaparsan çokta sorun değil, ama 2 kişi zorlanırsınız kurtarmaz gibi görüyorum

N3v3N

Üye
warrıor neden mantıksız olsun kı farmda ? adam rowla farm atmayacak belkı sadece zından donup pvp gorevlerını yapıp farm atacak neden gıderınden fazla olsun yanlıs yonlendırıyorsunuz. oyunda pvp etkınlıklerının gelırı normal farma denk denecek kadar fazla acıkcası.
Warriorla zindan yapmak için full SC basman lazım. BP e göre hem az vurursun hem daha çok manan gider.

Pvp etkinlikleriyle para kasilacaksa da mage en iyisi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt