Burak YAKUT
Üye

Geçen Kapalı Betada Warriorların ve bp lerin Orta ve üst sınıf Farm moblarında Aşırı Güçlü oldugu gözlemledim.Bu Durum Asas ve okcu için Gelişimine aşırı derecede önem Sağlamakta Kapalı beta ilk 68 level sınırında LUS slotlarında ve Southslayer ve Oracle En bariz örneklerden İlk Gün Asas oynuyordum item düşürdük e basalım nabalım lus kasayım gideyim ama Southslayer ve oracle gibi lus kasacak slotlarda warrior ve bp den geçilmiyordu bırak kutu almayı exp bile alamıyorduk Burda eşitsizlik oldugunu düşünüyorum ve officialdede warrior ve bp ler bütün slotları işgal edicegini düşünüyorum. İtemli olmama ragmen frenzy skili yüzünden acaiyp bi dengesizlik var ki mob aşırı demage atan bi mob da değil okcu ile denedim cok az vuruyor asas ile denedim 1 kere 2k demage en iyi skille geri kalan zaten vurmuyor ama warrior acıp gözlemledigimde seri seri 2.5k 2.5k vuruyordu yani biz officialde yan char bp veya warrior yapmak ne kadar mantık sonucta main oynacagımız bi job asas diyelim 70 yaptıktan sonra 3 ay lık bi süre var bunun üzerinemi item yapmaya çalışıp oynucam yoksa farm atabilmek için yan char bp veya warrior kasmak 3ayımı daha fedamı etmek zorundayım. Dungeonda bile ben asas veya okçu son 5 dk kala acaba bossu kesebilcekmiyim derken zamanla yarışırken warrior 10 dk da komple bitirebiliyor bpde aynı.
Bunun için çözüm üretiliyormu ...
Bunun için çözüm üretiliyormu ...