Warriorun aşırı fazla mana yemesi.

riseee

Üye
Warrior sınıfı şu an aşırı güçsüz, o güçsüzlüğe rağmen insanlar yüksek lwl skill vurmaya çekiniyor yediği manadan dolayı, ben 61lwl warriorum daha exp kasarken 60skili vurduğumu hatırlamıyorum. Zaten warriorun moblara damagesi diğer joblara göre aşırı düşük , bir de bunun üstüne skillerin aşırı fazla mana yemesinden dolayı düşük lwl skill vurmak zorunda kaldığımız için daha da düşük damage atmak zorunda kalıyoruz. Diğer jobların harcadığı mana ve attıkları damagelere göre warriorun harcadığı mana ve attığı damage aşırı orantısız. Bir an önce bir düzenleme gelmesi gerektiğini düşünüyorum. 60 attack skili 275 mana yiyor , nerdeyse 5-6 skill vurunca mana sıfırlanıyor.

platoon0x

Üye
ben hiçbir mmorpg de sırf masraftan kaçınmak için en güçlü skillerini kullanamamak gibi bir saçmalık görmedim, sadece malum oyunda vardı o kısmı da örnek alınmış ne yazık ki. pot denen şeyin insanların kafasında düşünmeden su gibi basması gerekiyor gerçek hayatta fatura borç ödemesi düşünür gibi adetle pot basıyoruz oyunda bu kesinlikle "zevkli" bir durum değil

BeLLeReva

Üye
Warrior bence de çok mana yiyor düzeltilmesi lazım umarım yetkili kişiler görür ve düzeltir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt