Warriorun İşlevsizliği

serkandnmez7

Üye
Öncelikle Selamın Aleyküm

Söylüyeceklerime Dier konulardada okuduğum gibi saçma yok warrior buffta atsın suda olsun buda olsun gibi saçma sapan tepkiler gelicek ama yinede bir warrior oyuncusu olarak yazmak zorunda kaldığımı hissediyorum .

Çok kısa 60 level bir Atacker Priest - Archer Rogue
65 Level Bir Warriordan çok rahatlıkla kutu alıyor Frenzy basıp DEFANSINI Dusurduğu atağını arttırdığı halde kutu ALAMIYOR.!!
Solo farm atmak imkansız.

şimdi malum oyun topluğu yine diyecek WR Hep baskasına bağlı karakter bılmem nede ılk defa mmorpg oyanmıyoruz her oyunda Warrior savaşcı bırıne bağlı değil güçlü bir karakter tek basınada farm yapabilir kendınden düşük seviyede itemsiz bir adama yem etmez (BURASI malum oyunmu ? yoksa rise onlinemi ? ) anlayamadım .

batu2508

Üye
Arkadaşa hak veriyorum acilen hasar dağılımlarında düzenlemeler olmalı.

Gensuke

Üye
yine herkes kendi karakterinden yakınıyor arkadaş :D 1 asas içimize giriyor warriorlar tekliyor hepimizi şimdi warrior solo farm atamıyor diye işlevsiz mi oldu ? Asaslar da solo atamıyor onlar da mı işlevsiz ? İnt priestler falan ?

Benbu

Üye
Can alıcı soruyu sordun: "burası malum oyun mu rise online mı?"Umarım burası beklediğimiz gibi rise online olur.
Tamam hadi warrior solo farm da yapabilsin defansı yuksek olsun canı yuksek olsun cok vurabılsın, bende warrior acayım o zaman herkes warrior acsın oyun malum oyun yada rise online olmaz warrior online olur

Vioneeraa

Üye
Öncelikle Selamın Aleyküm

Söylüyeceklerime Dier konulardada okuduğum gibi saçma yok warrior buffta atsın suda olsun buda olsun gibi saçma sapan tepkiler gelicek ama yinede bir warrior oyuncusu olarak yazmak zorunda kaldığımı hissediyorum .

Çok kısa 60 level bir Atacker Priest - Archer Rogue
65 Level Bir Warriordan çok rahatlıkla kutu alıyor Frenzy basıp DEFANSINI Dusurduğu atağını arttırdığı halde kutu ALAMIYOR.!!
Solo farm atmak imkansız.

şimdi malum oyun topluğu yine diyecek WR Hep baskasına bağlı karakter bılmem nede ılk defa mmorpg oyanmıyoruz her oyunda Warrior savaşcı bırıne bağlı değil güçlü bir karakter tek basınada farm yapabilir kendınden düşük seviyede itemsiz bir adama yem etmez (BURASI malum oyunmu ? yoksa rise onlinemi ? ) anlayamadım .
sende bi klana gir onlarla farm at

serkandnmez7

Üye
Tamam hadi warrior solo farm da yapabilsin defansı yuksek olsun canı yuksek olsun cok vurabılsın, bende warrior acayım o zaman herkes warrior acsın oyun malum oyun yada rise online olmaz warrior online olur
Konuyu saptırmana gerek yok arkadaşım
battle priest defansından kısıp atagından alıp rahat farm atabılmisine kimse birşey demiyor ama sorun şurada 60level görev itemli bir atacker priest bile 65level itemli wariordan kutu alabiliyor warriorda frenzy bastıgında 2k dan fazla ap 400ten az defansı oluyor yinede alamıyor bu işte bi dengesizlik var . Kimse demiyor 65level itemli warior 65level itemli priestle bir olsun ;)

batu2508

Üye
Şuan bp online ama kral işte bende açıcam bu gidişle bp sen bunun bi farkına var aptallığın lüzmu yok

bradypodidae

Üye
Şuan bp online ama kral işte bende açıcam bu gidişle bp sen bunun bi farkına var aptallığın lüzmu yok
aç arkadaşım tutan mı var? 61 levele kasmak da 4-5 günlük iş.
bak ben de mage oyuncusuyum, farmdan yana benim de sıkıntılarım var (önceki konu başlığımdan bunu net bir şekilde görebilirsin) ama kalkıp da bp nerflensin demiyorum. zaten job tek yiyor, bir de damage mi düşürülsün ? ne anlamı kaldı o zaman bp oynamanın? başka mmorpg oynamamakla suçluyorsun insanları, bence sen başka mmorpg oynamamışsın. farklı skill-stat kombinasyonları normalde olması gerekendir. alıştığınız ko daki gibi wariorsa bas str yi çık pk ya veya rouge ise bas dex i çık pk ya olayı yoktur. oyuna zenginlik katan zaten farklı kombinasyonlar yapabilmektir. ben isterim ki oyuna daha farklı kombinlerde gelsin, herkes farklı armor ve silah kombinleri veya stat-skill kombinleri yapabilsin. yani kısacası bp oyundaki farklı bir jobdur, oyuna zenginlik katan bir kombinasyondur. atak damagesi düşerse kimse bp açmaz olay yine warior online döner.

Pitou

Üye
Daha öncede dedim şimdide diyorum Warriorun geri planda olmasının sebebi itemlerin mesafesi şuan çalışmıyor. Eşya mesafe ayarları düzenlenince Warriorun gücü ancak öyle meydana çıkar.

Benbu

Üye
yahu tamda bunu diyorum işte priestlere atack yonunden nerf gelmesi gerek nasıl warriorların her işlevi yapmasını istediginizde warrior online olacak diyorsam şuandada oyun priest online her ısı yapıyor cunku kendısı baska bır karaktere hıcbır yonden ıhtıyac duymuyor, baska karakterlere ıhtıyacı olmayan bır karakter varsa diger karakterlerin ne anlamı kalır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt