Warriorun knight ağacı

Elessar

Üye
Silahların isabet oranı nedir diye ticket attım. Herkez mesafe diye düşünüyor ama vuruş kesinliği sekmeme şansı diye cvp geldi. Warrior skillerinde without failure diyor zaten sekme ihtimali asla yok diyor. Ne bu şimdi o isabet oranı bir tek R nin sekmeme şansınımı arttırıyor

HazyShade

Üye
Dediğin gibi olsada olmasada warriorun durumu içler acısı. Bu dediğin ilerideki lvllerde base atağının bp kombinasyonunu geçmesi için çok yüksek apli silahların gelmesi lazım. Eğer doğru anladıysam seni sadece str ve wolf değil takı ve zırh str leride eklenmiyorsa eğer warriora 200ap üstü silahlar ancak toplarlar. (Bp yede daha üst silahlar gelmezse) ki bunun olcağını hiç sanmıyorum stormbringer =ii +2,3 ap ile hellbreaker gelcek. Gördümde adını ni etkinlikte. Axe of miracle diye bi silah var ve reaper var onlarda oveerseer ve axe of desteuctiondan 3,5 ap fazlalar. 85cap gelse bile 255 str den fazlasını veremeceyeği için warrior ap de bp yi him bir zaman geçemeyecek. Sadece canı artacak. Velhasıl düzenleme gelmesi şart eğer 200ap üstü silahlar gelmezse
Ben hep söylüyorum zaten oyunu yapan/yöneten insanlar normal oyunculara göre plan yapmışlar. Öyle bir oyuncu kitlesi geldi ki, 10-15 yılını bu tür MMORPG lerde harcamış, oyunun içeriğini 1 ayda tükettiler. Bunu kesinlikle hesaplayamadıkları için sürekli bir acele içinde iş yapıyorlar. Acele iş yüzünde hatalarla ilerleniyor.
Ama Nihai planda muhtemelen oyun sonu daha doğru mekanikler içeriyordur. (inş. vardır öyle bir plan). 255 max stat bizim eski oyunlardan gelen hayali limitimiz. 80-90 lvl gelmesi durumunda kesinlikle artması gerekiyor.

Bekleyip görecez. Oyun mekaniği oturana kadar. Düşe kalka büyüyen bir çocuğu izlemenin verdiği hazzı almak lazım yoksa oyun eğlenceden çok strese dönüyor.

Elessar

Üye
Kimse kusura bakmasında oyun olduğu gibi grafik ve craft hariç kopya yapılırsa oyuncularda herşeyi eşit bekler hakkı olarak bunu bekliyoruz. Çünkü o oyunun aynısını alıp mekaniklerni kafana göre bozarsan işte böyle ölmeyen asaslar hagard ya da protain k ya da lunaskarda farm çarı olarak gezmesi gereken bp lerin dv de fink attığı görürsünüz. Yönetimin istediği şey bowlda gezen tüm sınıfları içeren parti halindeki savaşlar. Bizde bunu istiyoruz ama bu 2-3 partiden ibaret çünkü bunları mevcuta getirecek warrior yok oyunda. Dv şuan şundan ibaret farm için gezinen kağıt bpler. Ve 2şer 3er gezen kill peşindeki asaslar. Melee savaşlar nerede ? 3tane parti içinde gizlenen 3-5tane warrior. Dv 2 nin belirli saatlerde kapatılıp açılması bile yönetimin dv de yeterli yoğunluğu istediğine işaret , savaş istediklerine işaret doğal olanıda bu dv savaş haritasıdır. Ama bu savaşı yapacak karakteri bozuk yapmışsınız zayıf yapmışsınız

IBoRiS

Üye
Gmlerden rica etsem bana şu yazacağımın mantığını açıklayabilirler mi ?
Bp silahları +7leri baz alıyorum
Cursed blade 125
Arc sword 146
Earthshaker 156

Warrior silahları
Mino 160
War scyth 161
Bu rakamları okuyanlar silahı taktığında warriorun U menusundaki atağının daha fazla olmasını bekler , evet öylede oluyor warrorun atağı daha çok çıkıyor. Gel gelelim vurmaya kalktınmı bp warriordan %50daha fazla ve skilinin cd si yarı hızda neredeyse. Yani kabaca bir hesapla aynı ap ye sahip bir bp warriordan belirli bir süre içerisinde 2kat fazla hasar veriyor misal 5saniyede (tipik bir vs süresi). Yapmayın lütfen bp leri dv hayatına entegre etmişsin tamamda warriorları naptınız ??
Herkeze iyi günler. Bildiğimiz gibi oyun erken erişimde ama yinede tüm sınıfların her skill beceri ağacı açık durumda warriorların knight ağacı hariç.
warriorun bu atak sorunuyla açılsada bir işe yaramayacaktır çünkü 2500ap ye sahip bp ve warrior hasarları arasında inanılmaz fark var R vuruşları aynı olmasına rağmen. Birebirde bu warriorun bi halta yaramadığını görmelerine rağmen üç beş parti içinde warrior oyunu oynuyor diye görmezden geliyorlar. Tüm eski warrior oyuncularını küstürdünüz. Koca turnuvaya 14kişi başvurmuş biryerlerde yanlış olduğunu ne zaman anlayacaksınız ? Bi seneye yakındır warriorun atağının düzeltilmrsini bekliyorum. Torture atan bp earthshaker ya da arch sworda gerek duymadan curse bladele bile iyi itemli warrioru kesebiliyor
tek kelime yanlış yok. hatta üstüne dahada eklenecek warriorun eksiklikleri var

emrdrc

Üye
Ben bu turnuva için Warrior bulursanız yaparsınız turnuvayı demıştim :) 2 hafta banladılar beni :D Demekü neymiş, hala bulamamışlar :D

emrdrc

Üye
Ben Priest charımı da bozdum , warrior charımı da bozdum... Vallahi hasta eder bu oyun adamı... Ben mola verdim biraz :D

Opus Magnum

Üye
Artık şunu öğrenelim, Warrior'un vuruş skili base atack ile orantılı, Priest tüm güçlendirmelerden (kitap +30 str ) sonra oluşan atakla orantılı vuruyor. Bu nedenle %50 atak bonusu olan kitapla, priest aslında az bile vuruyor.

Warrior konusuna dönecek olursak, formulde vs sorun yok ama warrior adam akıllı kombo yapamıyor. 0.8 sn CD li skille kombo yapılmıyor. Haliyle 3 saniyede ortalama bir priest 5 skill +R vuruşu sağlarken iyi bir warrior 3 skill+R ancak vurabiliyor. Priestin Skill CD 0.5, Warrior 0.8 gösteriyor ama oyunda gerçek davranış öyle olmuyor.

Daha önceki combo yapılabilen oyunlardan gelen, kas hafızası olan herkes warrior oynanmaz bu oyunda dedi ve farklı class lara yöneldi. ( Bir dönem çift skill ile combo yapılabiliyordu onu da engellediler)

BURADAKİ sıralamada ilk 100 e girebilen 10 warrior var. yani normalde koşullarda en az 20-25 warrior olması gerekiyor. (4 class eşit dağılıyor olsa)

Warrior şu anki haliyle sadece babashop oyunculara hitap ediyor, bir de maden kazanlar tercih ediyor.
Yani diyorsun warrior un base atak hesabını normal karşılayalım? Char ne mob kesebiliyor, ne doğru dürüst kendini idame ettirebiliyor. R skill bile buglu, mobilite düşük, ortada et yığını gibi dolaşıyor.

abuzer

Üye
Ben aylardır söylüyorum; oyunda her şey uydurma skillerde, itemlerde. Öyle böyle uydurma değil ama. Hiçbir mantığı yok. Yazanlara bakıp üzerlerinde sakın aldanmayın hepsi görsel. Asıl matematik başka onu da bir allah biliyor bir de bunu ayarlayan burdaki çalışanlardan biri. Ve üstelik patch olmadan bile bunlarda değişiklikler yapılıyor anlık böyle.
Bu tip oyunlarda öyle önemli ve temel bir konuyu hangi yeterlilikte kimler yapıyor derseniz, o zaman ooooooo dersiniz. Ve benim gibi ara verirsiniz. Diablo 4 ekibine bakın. Skill tree ve job dengeleri ve kombolarına ayrılan zaman çalışan sayısı ve emek okuyun açıp. En önemli şey budur bilirler. Dota ve lol nitekim öyledir. Burada ise yalnızca kozmetik önemli. Şekil şukul. Bomboş şeyler. Şey gibi her şeyi yaptınız bir leylek kaldı.

GizliPriest

Üye
Warrior atak kısmındaki skillerin çoğu buglu. Kanatma skillerinden tut true damage skillerine kadar hepsi kendi halinde takılıyor. Skil açıklaması ile alakaları yok.

Skil bakımından warrior 70 skili %350 hasar vuruyor. Priestin skili ise %350 hasar yazmasına rağmen %350+150 additional damage vuruyor.

Şu şekilde sağlamasını yapabilirsiniz;

Kuklaya R vurun. Hasarlardan biri az vuracak(seken hasar). Bu silahın kuklaya vurduğu elemental hasardir. R hasarindan elemental hasari çıkardığımızda ise fiziksel hasarimizi bulmuş olacağız.

Yani R hasarı= fiziksel hasar + elemental hasar

Skillerdeki yuzdeler fiziksel hasar üzerinden hesaplanıyor. (true damage olayı farklı) Ardından elemental hasar ilave ediliyor ve varsa additional damage.

Özetle; kuklaya R ile 400 ortalama vurduk diyelim. Seken hasar 100 olsun.
Fiziksel hasarimiz 300 olur.
70 warrior skili;
300 x 3.5(%350 hasar) + elemental hasar
1050 + 100= 1150

Priest skili; ( hasarları aynı aldım)
300 x 3.5 + elemental hasar + 150 additional damage
1050+100+150= 1300

Şeklinde vurur.

Deneyin. Denemeden yorum yapmayın.

Buradan yola çıkarak warrior 70 skiline de +150 ek hasar gelse güzel olur.
Eğer warriora +150 ek hasar gelirse sonuç farm da BP değil warrior görüyor oluruz. Hem 8k hp olsun hem 1200def olsun hemde en yüksek hasarı warrior vursun tabi efenim :)

platoon0x

Üye
Ben aylardır söylüyorum; oyunda her şey uydurma skillerde, itemlerde. Öyle böyle uydurma değil ama. Hiçbir mantığı yok. Yazanlara bakıp üzerlerinde sakın aldanmayın hepsi görsel. Asıl matematik başka onu da bir allah biliyor bir de bunu ayarlayan burdaki çalışanlardan biri. Ve üstelik patch olmadan bile bunlarda değişiklikler yapılıyor anlık böyle.
Bu tip oyunlarda öyle önemli ve temel bir konuyu hangi yeterlilikte kimler yapıyor derseniz, o zaman ooooooo dersiniz. Ve benim gibi ara verirsiniz. Diablo 4 ekibine bakın. Skill tree ve job dengeleri ve kombolarına ayrılan zaman çalışan sayısı ve emek okuyun açıp. En önemli şey budur bilirler. Dota ve lol nitekim öyledir. Burada ise yalnızca kozmetik önemli. Şekil şukul. Bomboş şeyler. Şey gibi her şeyi yaptınız bir leylek kaldı.
x online daki skilleri alıp bazılarına ekstra bişeyler koyalım demişler sonuç bu, sınıflar arası dengenin tamamen sıfır olduğu bir pvp deneyimi. madem bişeye çökeceksiniz tam çökün, skill yüzdelerini cd lerini filan direkt aynı alsaydınız, öteki tarafta en azından 20 yıldır oturmuş bir denge var. buraya geldik her şey sil baştan millet birbirini yiyor ben bp yim çok vururum ben asasım tek atarım diye

HazyShade

Üye
Yani diyorsun warrior un base atak hesabını normal karşılayalım? Char ne mob kesebiliyor, ne doğru dürüst kendini idame ettirebiliyor. R skill bile buglu, mobilite düşük, ortada et yığını gibi dolaşıyor.
Normal karşılama ya da karşıla ben buna dair görüşünüze karışamam, ama wa şu anda oynaması zevksiz bir karakter olduğuna katılıyorum, sebebini de kendimce combo yapılamıyor olmasına bağlıyorum. WA şu haliyle priestlerde olduğu gibi combo yapabiliyor olsa seveni kesinlikle zevk alarak oynayacaktır.

HazyShade

Üye
x online daki skilleri alıp bazılarına ekstra bişeyler koyalım demişler sonuç bu, sınıflar arası dengenin tamamen sıfır olduğu bir pvp deneyimi. madem bişeye çökeceksiniz tam çökün, skill yüzdelerini cd lerini filan direkt aynı alsaydınız, öteki tarafta en azından 20 yıldır oturmuş bir denge var. buraya geldik her şey sil baştan millet birbirini yiyor ben bp yim çok vururum ben asasım tek atarım diye
Önce Hasar hesaplama formülüne karar vermişler sonra ona göre silah zırh defans öğeleri ve elemental dmg/resist geliştirmişlerdir.
Resist, elementlerin bir çoğu düzgün çalışmıyor, hasar hesaplama bir çok sınıfı PvE yada PvP de kullanışsız yapıyor...

Muhtemelen henüz tam bilmediğimiz oyun sonu eşyaları ile testler yapıldı. Rün yok, zırh ve silahlar henüz son halinde değil. Bu sebeple şu anda formülünüz hatalı diyemeyiz ama combo yapılabilir hale getirilmesini talep edebiliriz.

N3v3N

Üye

Warriorda kombo yok diyen kim?

Aynısı tüm sınıflar için geçerli.

abuzer

Üye
Önce Hasar hesaplama formülüne karar vermişler sonra ona göre silah zırh defans öğeleri ve elemental dmg/resist geliştirmişlerdir.
Resist, elementlerin bir çoğu düzgün çalışmıyor, hasar hesaplama bir çok sınıfı PvE yada PvP de kullanışsız yapıyor...

Muhtemelen henüz tam bilmediğimiz oyun sonu eşyaları ile testler yapıldı. Rün yok, zırh ve silahlar henüz son halinde değil. Bu sebeple şu anda formülünüz hatalı diyemeyiz ama combo yapılabilir hale getirilmesini talep edebiliriz.
Hocam oyun sonu eşyalarla testmiş rune falan gözünü seveyim. Betanın son günü oyundaki itemler ve meta ile şu an bambaska. Sen iyi niyetlisin çok. Son saniyeye kadar oyun 60 mı 70 level mi baslayacak belli değilmiş. Son gün 65 baslattılar. Offical bu. 70 levelde ise son sınır olacağı garanti edilerek kaç sene oynandı betada. Beta niye var ? ayarlamalar için. Sonra 65 e göre bir anda oyun basladı. sonra hoop 70 beklersin dimi 75 geldi. ? Niye kim dedi ? hangi amacla? Sen de diyorsun formül hatalı diyemeyiz. Evet kardeşim. 9 sene sonra da diyemezsin ki. Zaten 5. sene olacak seneye. Formül bu oyunlarda ilk yapacağın şeydir. Kozmetikler, binekler, şekiller şukullar değil.

GunJack

Üye
Oyunda farklı güncellemeler ile meta karakter değişebiliyor. Bu bazı oyuncular için normal olmasa da mmo evreninde çok yaygın bir durum. 65 level sınırı varken asaslar çok öndeydi şu an mageler etkili, güncelleme ile warrior da etkin hale gelebilir yada int priest. Oyunun metasını oyuncular yaptıkları kombin ve oyun tarzı ile belirliyor. Acele etmemek lazım senesini doldurmamış bir oyundayız. Eminim onlarda tüm sınıflar için dengeli bir konuma geldiği zaman oyunu sabit tutacaklardır.

Son düzenleme:

HazyShade

Üye

Warriorda kombo yok diyen kim?

Aynısı tüm sınıflar için geçerli.
:) :) Abi madem böyle bir yöntem var neden daha evvel haberimiz olmadı...
Lütfen bu video forumda sabitlensin. Moderatör arkadaşlardan rica edelim. REHBER kısmında bir numaralı sabit post olmalı.

Hedvein

Üye
Abi adamlar Warrior konusu açıp skill ağacı konuşurken bile BP'ye sokuşturuyor, efsane <3

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt