Welcome to Taxi Server

adrenalin

Üye
genel slotlar kapatılmadığı ve manuel atak yapıldığı sürece sıkıntı görmüyorum

MaRaKeSH

Üye
taksi ile savaşalım diyen tüm ittifaklara sesleniyorum oyunu oyun yapan mekanikleri anlatmama gerek yok klanım adına konuşuyorum biz bunu bitirmek için uğraşan herkese yardımcı olmaya hazırız. gerekiyorsa 1 gün boyunca ks letirim kaçırdığımız exp umrumuzda olmaz. bu partiler içerisinde kendi klanlarınızdan birileri olur sonra gelip bize ks yapmışsınız demeyin. taksi olayında gördüğümüz ve süreklii vurduğumuz klanların adını paylaşıyorum. gerisi sizin taktiriniz.

AKADEMİ
JUST PERSON
LENG

ufak tefek ally klanlarda var büyüklerden bildiğim bunlar. bu arkadaşların arasında yayıncılarda var

Baskan

Üye
Gel de exp kas
3m saati.jpg

saatlik 2m.jpg

naaqnes

Üye
Bdo da kutuları sadece party başkanı toplasın seçeneği vardı öyle birsey geleydi iyidi taxiciler zarar ediyor farmdan fre veriyor

bthnbkmc

Üye
7chnin 5inde yasaklasinlar sadece 2chde yasal olsun. ptde yer olmasina ragmen adam lv begenmedigi icin taksi diyo. parasini verirsen alirim yoksa verecek vara gelmis is. ilk zamanlardaki drop oranlari buglar vs artik yeni ve adil bir server acilmasi sart

CanY

Üye
yeter illallah ettik 50-59 adamlardan 3 tane 60+ mage slot alıyor oyunu ticarethaneye cevirdiler taxi yapan cezalandırılmalı. kasamıyoruz

henks

Üye
yazik bu oyunda paragözlerin eline tamamen gecmek uzere. Belki bu sefer farkli olr demistim ama pelerinin bile parayla satilmasi tüm umudumu kaybettirdi.

Tengrikut

Üye
yazik bu oyunda paragözlerin eline tamamen gecmek uzere. Belki bu sefer farkli olr demistim ama pelerinin bile parayla satilmasi tüm umudumu kaybettirdi.

her mesajında oyunu karalama oyuncularını manuple erme arayışın devam ediyor. kendinide kaybetsen hiç fena olmaz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt