WindForceSociety
Üye
Çok teşekkür ederim.başarılar
Çok teşekkür ederim.başarılar
Herkese kapımız açık çıkın çıkın gelin.ÇIKIN ÇIKIN GELİN
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim ekibimiz siz yol arkadaşları ile daha çok kaliteli oluyor.Bu klan'a kabul edilmekten onur duydum daha oyun başlamadan discord da çok seviyeli ve güzel muhabbet dönüyor ki oyun açılınca bu klanla oynamak benim adıma büyük zevk olacak
Söylediklerine katılıyorum temiz bir oyun sunmak için erteleme yapmaları çok doğal ne kadar acele ederlerse hata payı o kadar yüksek olur bu sebepten anlayışla karşılamak gerekir.selam arkadaşlar güzel günler çok yakın biraz daha bekleyeceğiz ama çok kısa bir süre yeni çıkan oyunlarda alel acele olduğundan birçok bug ve hata mevcut o yüzden mergen ve grubuna sakin ve yalın bir düşünceyle ilerlemesi gerekiyor.. Klanımıza tüm oyun severler dostluk çerçevesinde davetlidir... Selametle...
Hayırlı ugurlu olsuuuuunKlanımıza ekip arkadaşları arıyoruz sohbet muhabbet içerisinde hem oyunumuzu oynayıp hem eğlenceli vakit geçirmek istiyoruz sizde böyle bir ortam istiyorsanız buyrun, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Ekibe Alım Şartlarımız ;
- Saygı ve üslûp çerçevesinde diyalog kurmak.
- Wind Force Society discord adresine katılmak.
- Günlük en az 4 saat çevrimiçi olmak.
- Mümkün olduğu sürece oyun içi etkinliklere katılmak.
- Oyun için yardımlaşma.
- Bireysel aktivitelerden ziyade ekip anlayışını esas alınması.
- Ekip olarak katılım sağlanılan etkinlikler, mini boss, boss fight gibi aktivitelerden elde edilen eşyaların adaletli bir şekilde dağıtılması.
Not :
Ekibimize katılmak isteyen arkadaşlar bu şartları kabul etmiş sayılır.
Herhangi bir sınıf oynama zorunluluğu yoktur.
Discord'a geldiğinizde yetkili arkadaşlar sizler ile ilgilenecektir.
https://discord.gg/6Bvnua8X5w Discord adresimiz.
@Tugay#3858 @XELIDZO#4379 , @! G Ü N E Y#9117
Çok teşekkür ederim herkes için hayırlı olsun.Hayırlı ugurlu olsuuuuun
Merhaba,bence okcu clan olmalı
Merhaba oyuna yeni başlayacağım. Home office çalışıyorum günümün sabah 8 akşam 6 a kadar pc başında geçiriyorum.Klanımıza ekip arkadaşları arıyoruz sohbet muhabbet içerisinde hem oyunumuzu oynayıp hem eğlenceli vakit geçirmek istiyoruz sizde böyle bir ortam istiyorsanız buyrun, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Ekibe Alım Şartlarımız ;
- Saygı ve üslûp çerçevesinde diyalog kurmak.
- Wind Force Society discord adresine katılmak.
- Günlük en az 4 saat çevrimiçi olmak.
- Mümkün olduğu sürece oyun içi etkinliklere katılmak.
- Oyun için yardımlaşma.
- Bireysel aktivitelerden ziyade ekip anlayışını esas alınması.
- Ekip olarak katılım sağlanılan etkinlikler, mini boss, boss fight gibi aktivitelerden elde edilen eşyaların adaletli bir şekilde dağıtılması.
Not :
Ekibimize katılmak isteyen arkadaşlar bu şartları kabul etmiş sayılır.
Herhangi bir sınıf oynama zorunluluğu yoktur.
Discord'a geldiğinizde yetkili arkadaşlar sizler ile ilgilenecektir.
https://discord.gg/6Bvnua8X5w Discord adresimiz.
@Tugay#3858 @XELIDZO#4379 , @! G Ü N E Y#9117
Tekrar hosgeldin kardeşim.Merhaba oyuna yeni başlayacağım. Home office çalışıyorum günümün sabah 8 akşam 6 a kadar pc başında geçiriyorum.
sert basabilen kişileri arıyorsan doğru yere geldinClana " Z 1 " tuşuna sert basabilen herkes katılabilir !!!!
seni de bağırttırırız sıkıntı yok16 tane erkek çocuk birleşip " İçime gir !!! " diye bağıran kişiler mi ahahahhahahaha (z1z11z1z1z1z1z1z1z1z1z1z1z11111zzzz1)
Nerede kalmıştık , Clan pk var mı?Hep beraber güzel pk lar atmak dileğiyle başarılar