Wrong Client Version HATASI...

orkungenel

Üye
Selam şuan bendede oldu bu hata. Birşey yapamadan oyundan çıktım geri giremiyorum varmıdır çözümü?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Alt karakteriniz ile girebiliyorsanız bağlı olduğunuz sunucuda ufak bir kopma olmuş olabilir, kısa süre sonra düzelmiş olacaktır.

Enkanis

Üye
valla dün nft kiraladım 100 rocoya laucher hata verdi yine silip yükledim bütün gün ona gitti nft yi kullanamadım bile max 2 saat kullanmışımdır bide pet kiraladım nft olarak onu hiç kullanamıyom nftlerde gözüküyor ama kullanamıyom anlamadım

Vaudien

Üye
aynı hatayı bende aldım ve alt karakter oluşturduğumda oyuna girebiliyorum. bu sorunun çözümü nedir ?

naaqnes

Üye
bende bu hatayı alıyom yan karaktere gırıyorum ama asıl oynadıgım karakter gırmıyor oyunu sılıp kurma yada dosya kontrolluk bısı deıl çarlar askıda kaldı

Ldante0

Üye
bende bu hatayı alıyom yan karaktere gırıyorum ama asıl oynadıgım karakter gırmıyor oyunu sılıp kurma yada dosya kontrolluk bısı deıl çarlar askıda kaldı
Sunucu bağlantı gitti o an karakterler askıda . server 2 yaşadım bu sorunu aynı hatayı alıyorum bende

naaqnes

Üye
bismillah oyuna gırdık gene gıttı bı 10dk exp kasaydık bari çarlar gene askıda sunucu 5 de

raicho

Üye
arkadaşlar bende aynı hatayı alıyorum silip yükledim gene aynı hatayı alıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt