İstek XMAS Cloaklar Hk.

XC90

Üye
Yılbaşı etkinliklerini oldukça beğendiğimi, hepsine katıldığımı ve bir oyuncu olarak kesinlikle keyif aldığımı dile getirerek ve emeği geçen görevli arkadaşlarımıza teşekkür ederek cümlelerime başlamak istiyorum. İki gündür düşündüğüm ancak bir türlü mantıklı sonuca ulaşamadığım konu XMAS PvP etkinliği ile verilen pelerine güçlendirme(hp,def vs.) ekleyemiyor olmamız. Bu pelerinler koleksiyonluk olacak, NFT gibi özellik vermeyecek dendi teoride çok güzel ve dengeli bir düşünce fakat pratikte maalesef ortaya güzel bir sonuç çıkmıyor. Şöyle bir örnekle daha iyi açıklamak istiyorum:

Benim Rolex, Omega, Seiko vb. marka koleksiyonluk saatlerim ve Montblanc, Visconti, Pelikan vb. marka dolma koleksiyonluk kalemlerim var. Şimdi sırf bunlar koleksiyonluklar diye saatlere pil takıp çalıştıramayacak mıyım? Veya kalemlere farklı renklerde mürekkepler doldurup yazı yazamayacak mıyım? Çünkü yaptığımız çıkarıma göre bu ürünlerin koleksiyonluk olması için muadillerinden daha vasıfsız olmaları gerekiyor.

Sonuç olarak bu pelerin PvP veya PvE haritalarında maalesef işe yaramıyor, güçlendirme eklenebilen pelerinler kullanmak gerekiyor ve hatta envanterde bile boşa yer kaplamasın diye bankaya atıp unutmaktan başka çare kalmıyor. Bu pelerinlere biz oyuncuların 7.5m vererek güçlendirme ekleyebilme imkanımızın sağlanmasını rica ediyorum. Binlerce oyuncuya sahip bu güzel oyunda 1 yıl boyunca sadece 24 kişinin sahip olduğu bir eşyaya güzel bir nitelik eklenebilirse insanlar bunu bilecek, bu tür ödüllere özenecek ve bu iyileştirme bundan sonra bu tür etkinliklere katılımın artmasını tetikleyecektir.

Lütfen konu kilitlenmesin/kapatılmasın insanlar yorumlarını, yapıcı eleştirilerini eklesinler. Bu özgür ortamda konu hakkında biraz konuşalım.

Teşekkürler.

Son düzenleme:

SteinMetz

Üye
Selamlar,
Güzel bi konu açılmış açıkcası benim beklentilerim farklıydı 1 hafta nerdeyse uykusuz kaldık ve bizlere biraz farklı bi pelerin verilmesi gerektiğini görseldeki gibi beyaz olmasını isterdim. Hiç emek sağlamayıp bizler gibi bu pelerine ulaşan kullanıcılarda mevcut kutu olarak santa'dan düşürdüler ve buna sahip oldular. Keşke ayrıt edilesi bi özelliğimiz olsaydı ortada ZR vurup kutu alan kişiler ile bizler arasında. NFT pelerine sahip bi kullanıcıyım aldığım XMAS pelerininide bankaya koydum açıkcası biraz boşuna uykusuz kalmış gibi olduk :)

Umarım bi düzenleme gelir hatıra olarak saklarız ve savaşarak aldığımız ödülün bi anlamı olmuş olur.

Teşekkürler.

Pitou

Üye
Aynen NFT gibi sınırsız özelliği kalsın istemiyoruz. Her ay cebimizden para vererek özellik ekleme imkanı olsun bari. Her ay sıfırlansın gidelim 7,5m ile özelliği tekrar alalım. Hem oyunada katkısı olur.

Alkoer

Üye
İşin kolayına gidilmiş gibi. 7.5m ye özellik eklenen pelerinler 1 aylık olduğu ve oto silindiği için sorun yok.

Bu pelerinler kalıcı olsada özellik basılıp 1 ay sonra silinecek şekilde ayarlanabilir. Teknik ekibin kolaylıkla yapabileceği bir olay bence.

ImAndruiLL

Üye
Bende 1 haftadan fazla uykusuz kalıp bu pelerını aldım fakat sadece görüntü ek özelliklerinin olması gerekıyor verılen emek karsısında en azından boyle olması gerektıgını dusunuyorum ya da her ay npcden özellık eklenebılmelı bunlara

RickSancheZz

Üye
en başta öyle olması gerekirdi, şimdi değiştirilirse herkes ağlamaya başlayacak, özellik basılacağını bilseydik bizde santa kovalardık sıralama için uğraşırdık diye

Aziz

Üye
Bunun gibi bir çok etkinlik geleceğini düşünüyorum. Ancak bunların koleksiyon olması illa özellik olması önemini taşımıyor. O zaman fincan koleksiyonu yapan bir kişi de içerisinde kahve içsin? Gazoz kapağı koleksiyonu yapan ise gazoz şisesine taksın açıp dursun. Yani bu çıkarımla da olmaz. Koleksiyonlar genelde hatırlamak için, anmak için ve karakterinizin size özel değerlenmesi, onunla bağdaşmanız için vardır. Bu oyuna yakında transmog eklenirse onlara da mı özellik eklenecek? Eklenmemesi daha iyi olur.

Gecenizi, gündüzünüze katarken bunun böyle bir şey olduğunu zaten bilerek yaptınız. Yukarda @RickSancheZz 'in dediği gibi bir sonuç çıkıyor ortaya. Başka birisi de onun dediği gibi ben katılırdım der.

DoomsDay

Üye
Xmas PvP Etkinliği adında bir etkinlik düzenliyorsunuz ve açıklama kısmında ''Kozmetik ve Koleksiyonluk bir pelerin olacaktır.'' diye açıklama yapıyorsunuz. Bu gizem neden? Santa'dan düşecek pelerini açıklama kısmında açık açık söyleseydiniz. Bu Xmas PvP etkinliğinde 7/24 emek veren insanların hakkını yemekten başka bir şey değil. Az önce 1 hafta boyunca emek vererek aldığım pelerini 10 dakika içinde santa'dan düşürdüm.

ImAndruiLL

Üye
Xmas PvP Etkinliği adında bir etkinlik düzenliyorsunuz ve açıklama kısmında ''Kozmetik ve Koleksiyonluk bir pelerin olacaktır.'' diye açıklama yapıyorsunuz. Bu gizem neden? Santa'dan düşecek pelerini açıklama kısmında açık açık söyleseydiniz. Bu Xmas PvP etkinliğinde 7/24 emek veren insanların hakkını yemekten başka bir şey değil. Az önce 1 hafta boyunca emek vererek aldığım pelerini 10 dakika içinde santa'dan düşürdüm.
Sorun tam olarak bu zaten farklı olmalıydı ödül

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Öncelikle konuyu farklı yerlere lütfen çekmeyin, etkinliğe katılıp kazanmak istediğiniz için oynadınız, uykusuz kaldınız, Battle Point kasıp üst sıralarda olmak için. Bunun sonucu olarak daha önce belirtilen bir ödülü kazandınız. Bu konuda farklı bir düşüncemiz bulunmuyor şu an için. Yani herhangi bir bonus eklenmesi vs mümkün olmayacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt