Öneri XXL Clanı Hakkında ki Görüşlerim.

EtikeT

Üye
Merhabalar, bildiğiniz gibi XXL clanında bulunan, bazı kişiler BUG'ları kullanıp üstünlük sağlamaya çalışıyorlardı, bende bu kişilere yönelik tepkimi haklı olarak ortaya koydum. Bu konu üzerinden, yazdıklarımı asla XXL clanını hepsine maal etmiyorum, sadece BUG'ları kullanan kişilere tepkimi göstermiştim.

Bir diğer konu ise şöyle ki, HYDE nickli kullanıcıyı XXL clanında ki kullanıcılar kesiyordu, buna bende şahit oldum. Weiwuer ekibi olarak bizler gece oyuna girip, öğle vakitlerinde çıkıyoruz. 2-3 gündür bir şahit olduğum olayda vardır ki, burada XXL Clanın hakkının yendiğine birzat şahit olmuş bulunmaktayım.

Bazı kötü niyetli kişiler, FAKE hesaplar açarak, Death Walley bölgesin de, kendisini bile bile XXL klanında ki oyunculara kestiyor, göz göre göre defalarca TOWN'dan çıkıp, ortalıkta o kadar oyuncu varken bile bile XXL clanının üzerine gidiyor ve kendini öldürtüyor.

Bunu yapan 3-5 tane hesap gördüm, kendim de birzat şahit oldum. XXL clanının üstüne koşuyorlar, bunu XXL clanı fark ediyor ve kullanıcıyı öldürmüyorlar. O hesaplar hala inatla, Death Walley bölgesinde XXL Clanının peşinden koşuyor, etrafında dolaşıyor ve XXL playerları suistimal ve tuzak olduğunu anlayıp o nickleri kesmiyor.

Söyleyeceğim şey o dur ki, Yiğidi öldür ama hakkını yeme.!

XXL playerlarının sıralamada oldukça fazla kullanıcısı bulunuyor, buna istinaden RAKİP olan ve ÇEKEMEYEN diğer clanlardan bazı kişiler bu hesapları oluşturup, XXL'ın üstüne koşup kendini bilerek öldürtüp daha sonra "Battle Point Transferi" ayağı yapıp bu insanlara zarar verip hesaplarını yasaklatmak istiyorlar. (BUNA KENDİM ŞAHİT OLDUM).

Tekrar dediğim gibi, bazı kullanıcıları oyundaki BUG'ları kullanıp, ırkları vuruyordu, bu konuda fazlasıyla tepkimi gösterdim. Haksızlık yaptırmam da, yapmamda!

Kurunun yanında, bizde YAŞ yanmaz. Bu yüzden XXL Clanının üzerine oyunlar oynayıp, kendi emekleriyle sabahtan akşama kadar Death Walley'da Battle Point kasmalarını çekemeyen çok kişi olduğuna can-ı gönülden inandım ve gördüm.

Şu dakika dan sonra XXL CLanı hakkında, ortaya atılan asılsız iddialara da iftiralara da biz Weiwuer ekibi olarak kulak asmayacağız ve tam anlamıyla onlara karşı çıkıp, XXL'nin haklarının yenmemesi için yanlarında duracağız.

KANITSIZ, DELİLSİZ XXL'nin üzerine atılacak hiç bir iftiraya kulak asmayacağız.

Bu açıklamayı yapmayı da XXL Ekibine bir borç bilirim. Saygılarımla.

udun

Üye
Teşekkür ederim bro, bir insan evladıda çıktı bizim neler yaptığımızı gördü. Tekrar teşekkür ederim yorumun için

EtikeT

Üye
Teşekkür ederim bro, bir insan evladıda çıktı bizim neler yaptığımızı gördü. Tekrar teşekkür ederim yorumun için
Ben kendim bire bir şahit oldum hepsine, merak etme. Karaktersiz çok insan var üç beş kişi yüzünden hepinizin üzerine oynayan..

morganlefay

Üye
Ağzına sağlık hacı, clan ismi farketmiyor. Alpha2 de LastHeaveN clanıyla oynadım orada da dupe yapıyolar bug yapıyolar diye binbir iftira atıldı. Kapalı betanın başında 2 mage duo takıldık demediklerini bırakmadılar 2 mage e. Sonrasında kapalı beta başlangıcında xxl clanını kurduk aynı lafları orada da yedik. Sadece bizim için de demiyorum benzer iftiralar, entrikalar diğer clanlara da yapılıyor. Bir şeyleri başaramayan, yapamayan arkadaşlar sürekli bir karalama, iftira atma ve her türlü pisliği yapmaya yöneliyor.

EaGLe*

Üye
KANITSIZ, DELİLSİZ XXL'nin üzerine atılacak hiç bir iftiraya kulak asmayacağız.
XXL ve diğer herkes olarak geneller isen cümle daha dolu olur. Kesin kayıt/delil olmadan kimse hakkında yorum dahil yapılmamalı bence.
Yüreğine sağlık.

Makarov

Üye
Herkes bir şeyler söylüyor beni tanımadan anneme değerlerime küfreden onlarca insan dc'ye gelip tanıştıktan sonra çok seviyor. Takılmamaya çalışıyorum oyunun yöneticisinin bile tavır aldığını düşünmeye başladım. Kim alıyorsa alsın. Bazen yanlışları herkes yapabilir bizde dahil. Ama oyun kitlesiyle midemi bulandırmıyor değil. Kapımız herkese açık. Bizi seven ve anlayan herkesi anlamaya çalışıp severiz. En azından kendi adıma ve birkaç arkadaşım adına buna kefilim. Dürüst görüşlerin için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt