İstek Yama notları , Patch , Yenilikler vs.

Pitou

Üye
Yama notları , patch , yenilikler , değişiklikler Alfa 2 de olduğu gibi hiç paylaşım yapılmadan "Süpriz" olarak hazırlanmasını istemiyorum. 2 - 3 ay hiç paylaşım yapılmadan oyunun sessiz bir modda ilerlemesini görmek istemiyorum.
Oyunun kapalı olduğu dönemde yapılan her değişikliği anlık olarak bilmek biz oyuncuların hakkıdır.

TswX

Üye
Merhaba, göndermiş olduğunuz konuyla ilgili ilerleyen süreçlerde bu ve benzeri bilgilendirmelerin olabileceği konusu söylenmişti.
İyi forumlar.

Pitou

Üye
Gene aynı şeyi yapıyorsunuz oyun kapandı 1 tane yama notu paylaşılmadı. Ne yapılıyor , nasıl çalısılıyor bilmiyoruz gene süpriz moduna soktunuz kendinizi.
@Justice @Mergen

Pitou

Üye
Yonetimin oyuncuya anlik bilgi verme zorunlulugu yok , istekleriniz bitmiyor.
Yonetimin yapacagi en fazla ,haftalik rapor yayinlanmasi olabilir.
Bunun bile zorunluluk olmadigini hatirlatirim.
Bir şey istemiyorum ki yapılan çalışmaları görmek istiyorum her gün gazete okur gibi takip etmek hoşuma gidiyor. Bu benim şahsi fikrim seni ilgilendirmez. Sen görmek istemiyorsan takip etmezsin olur biter.

Pitou

Üye
Bu kadar bencil biri oldugunuzu anlasaydim zaten cevap vermeye tenezzul etmezdim.
Toplum icinde istekleriniz tabiki olabilir olmalidirda, yaptiginiz oneriler genel bir istek mi yoksa sizin kendinizi tatmin etme araciniz mi bu cok onemli.
"Ben istiyorum" dediginiz konulari genel ortak konulardan secerseniz cok daha mutlu ve tatmin edici sonuclar elde edersiniz.

Rise Online World kimsenin sahsi isteklerini yerine getirme vaadi vermedigini hatirlatirim.
Bu her zaman gittiginiz mahalle bakkaliniz icinde gecerli.
Fikirlerinizi sahsi istegim diyerek savunmak yerine ,herkesin destek verecegi ortak noktalara tasimaniz isteklerinizin gerceklesme ihtimalini arttirir.
Uzunca yazdim daha fazla cevap vermeyecegim size iyi gunler.
Ben isteklerimi sizlerden değil oyundan talep ediyorum. Bir şey istediğimde yok aslında sadece yapılanları görmek istiyorum. Buraya gelip insanlara boş boş sataşıp terbiyesizlik yapmana gerek yok benimle muhattap olmanı istemiyorum lütfen susup konumu terk edermisin.

wolfphenom

Üye
konu istek ,paylaşım şikayet, niyet hakkını arama ,hak açık olmayan oyunun güncelleme bilgisi ay bana bişiler oluyor

Kabile Reisi

Üye
Yani oyun yapımcıları anlık olarak bizi bilgilendirmek zorunda değil ama biz bilmek istiyoruz bu bizi daha çok tatmin eder. Sonuçta oyuna ilgisi fazla olan bir oyuncu kitlesinin hevesine kırmak oyun yapımcılarının işine gelen bi şey değil. Ayrıca gazete gibi gelişmeleri okumak çok keyifli olur gerçekten her gün foruma giriyorum yeni bir haber var mı diye ve hiç bir şey olmuyor.

Son düzenleme:

Pitou

Üye
Bi salın adamları da oyuna odaklansınlar.
Yönetim ekibinden bir şey talep etmiyoruz sadece ne yapıyorlar onu görmek istiyoruz. Çalışmalarını engelleyecek bir şey değil bu. Oyunu çok sevdiğimiz için merak ediyoruz neler oluyor hangi alanlarda değişimler oluyor görsek güzel olurdu.

Denek

Üye
Bende oyun kapandigindan beri aksamlari bosluga dustum. Her gun girip foruma bakiyorum neler oluyor diye fakat;

Yonetimin aciklama yapmamasini (gelismeler hakkinda) daha mantikli buluyorum. Yapilan bir kodlama (yenilik ve ya duzeltme) baska bir kodlama ile carpistigi icin ve oyunu "bug"siz hemen cikarmaya calisacaklarindan dolayi haberi yapilan yeniligin kaldirilmasi gerekebilir fakat soz agizdan ciktigi icin ve oyunculara umut bagliyacagindan hic bu topa girmemeleri en iyisi diye dusunuyorum.

Ama bize suanda ekibin motivasyonunu ve butunlugunu artirmak icin ege sahillerinde yuzuyoruz, takim halinde sosyal organizasyonlar yapiyoruz gibi haberler verirlersede ne tepki olur bilemem. smile :)

Arlina

Üye
Oyun kapalıyken hıc bır paylaşım yapılmaması ınsanlarda yapımcılar tarafından oyun terk edıldı algısı oluşturuyor bılgınız olsun. Yaptıklarınız, planlarınız, roadmap güncel olarak paylaşılmalı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt