Yanıt Vermiyor hatası

kazova

Üye
Selam arkadaşlar son güncellemeden sonra bu hata daha çok çıkmaya başladı önceden bu kadar olmuyordu.Windowsu yeni kurdum.Şuan oyunu tekrar indirip yükleyecem.Ekran kartı driverini tekrar yükleyecem.Ama sorun yine devam ederse ne yapcağımı bilemiyorum.Çok kişide bu hatayı duydum.O zaman pcde sıkıntı yok.Oyundamı sorun var.Oyunda sorun varsa lütfen yetkili kişiler yardımcı olabilirmi sürekli oynuyorum ancak bu sorunlar beni oyundan soğutacak bu gidişle.

Rx570 4gb
Ryzen5 1600
8gb ram

YaLnizGenc

Üye
Selam arkadaşlar son güncellemeden sonra bu hata daha çok çıkmaya başladı önceden bu kadar olmuyordu.Windowsu yeni kurdum.Şuan oyunu tekrar indirip yükleyecem.Ekran kartı driverini tekrar yükleyecem.Ama sorun yine devam ederse ne yapcağımı bilemiyorum.Çok kişide bu hatayı duydum.O zaman pcde sıkıntı yok.Oyundamı sorun var.Oyunda sorun varsa lütfen yetkili kişiler yardımcı olabilirmi sürekli oynuyorum ancak bu sorunlar beni oyundan soğutacak bu gidişle.

Rx570 4gb
Ryzen5 1600
8gb ram
Birincisi ram yükseltmen şart en büyük sorun orda ikincisi işlemcin benimki ile aynı bios ayarlardan işlemci fanini hizlandir çünkü isinmalarin azalsın. Ve son olarak kablo ile bağlantı kur wifi vb kopuyor oyun normalde kopma yapmıyor bende de ama bu oyunda kopuyor

kazova

Üye
Kablo ile bağlıda bu ramde az ayarlarda sorun olmaması lazım kaldıki ben high ayarlarda uzun sürede kullanabiliyordum.Güncellemeler sonrasında oldu.

YaLnizGenc

Üye
Valla bilgisayanizds önemli bir veri yoksa Windows sifirlamani öneririm

kazova

Üye
Windowsu yeniden kurdum sadece oyun eski kurulumu vardı.Tekrar yüklüyorum.Bakalım nolcak.Ram meselesi saçmalık nice oyunlarda minimumda oynanıyor.Sorun oyunda gibi zannediyorum.

YaLnizGenc

Üye
Windowsu yeniden kurdum sadece oyun eski kurulumu vardı.Tekrar yüklüyorum.Bakalım nolcak.Ram meselesi saçmalık nice oyunlarda minimumda oynanıyor.Sorun oyunda gibi zannediyorum.
Benim de birçok sorunum vardı oyunda ama bu oyun çok işlemci harcıyor . Ve ram de çok istiyor . 8 GB ram bir süre seni idare edebilir ama ileriki günlerde başını agritmaya başlayacak . En kötü 4 GB ram de alsan işini gorur .

skaebneN

Üye
Yanıt vermiyor(crash) hatasını bende alıyorum. Bazen hiç olmuyor bazen 5 saatte 3 kere oluyor farklı bir olayı var bence. Çünkü benim sistemimde oyun sadece %30-%35ini kullanabiliyor.

kazova

Üye
Oyunla alakalı olmalı.Bendede sonradan sıklaşmaya başladı.Pk3 tarron campta balık tutmaya giderken oyun dondu böyle birşeyin olması tamamen oyunla alakalı olduğunu zannediyorum.Hiç olmayacak birşey bu.

SandraB

Üye
sistemimiz aynı bende de rx570 ryzen 2600 ama 24 gb ram var yinede en son resten önce 6 ila 8 saat arasında yani günde 2 bilemedin 3 kere oluyodu resten sonra 30 40 dk da bir olmaya başladı oyun donup görev yöneticisinde yanıt vermiyor seklinde gözüküyordu yani anlayacagin sorun donanımsal degil ramlede alakası yok ben sorunu şu sekilde cözdüm sende bir dene öncelikle C:\Program Files\RiseOnline gir orda TdrDelay_Fix dosyası olucak onu ac sonra bende amd software adrenalin edition vardı ona baktıgımda güncel degildi onu güncelledim reset atmadan bile sorun düzeldi ama sen yinede bi reset at ondan sonra oyunu ac sorun cözülmüs olması lazım

kazova

Üye
Tamam kardeş sağolasın bende işin açığı adrenalini sildim.Pro sürümünü yükledim.O dediğin dosyayı ben görmüştüm oyunu sildiğime aslında pişman oldum ama iş işten geçti.Bir bakalım deneyeceğim sağolasın kardeş.O reg dosyasını not defteriyle açtım.Ekran kartında bir ayarlama yapmışlar.Bakalım inşaallah olur.Ekran kartından olduğunu tahmin etmiştim.

SandraB

Üye
Tamam kardeş sağolasın bende işin açığı adrenalini sildim.Pro sürümünü yükledim.O dediğin dosyayı ben görmüştüm oyunu sildiğime aslında pişman oldum ama iş işten geçti.Bir bakalım deneyeceğim sağolasın kardeş.O reg dosyasını not defteriyle açtım.Ekran kartında bir ayarlama yapmışlar.Bakalım inşaallah olur.Ekran kartından olduğunu tahmin etmiştim.
evet büyük ihtimal ekran kartı yada driveriyla ilgili bir sorun oluşuyor zaten gereksiz bir görsellere yüklenme var bu sıcaklarda high ve full fps actıgımda ekran kartı 90 derecelerde geziniyor bu konuda daha iyi bir calisma yapmaları lazım yani 7-8 saat moba vurup aynı skill efektini görmek büyük sacmalık ve bosa pclerimize yüklenme oluyor

trgurjan35

Üye
Geforce 2gb 64 ve 128 bitlik ddr 3 ve 5 kartlar da d1 upgrade yeri dahil hata sıfır,

4gb ve üstü tüm ekran kartları marka ve gücüne göre dorion veya farklı haritalarda donuyor, sebebi 1fps ye düştüğünde geri toplamaması.
Verilen hata ram ile alakalı fakat, sorun ramlerde değil, 8gb ram oyuna fazlasıyla yetiyor.. Bu arada gskill 8lik ram ler hatasız, corsair de bir sorun var..
Hatalar sadece 4gb ve üstü ekran kartlarında.. Ayrıca oyun içi very low + performans seçeneği seçildiğinde d1 pazar hariç hata vermıyo, cünkü fps 1 e düşmüyor, genel hata bu anlattıklarım, bu yazıyı okuyan geliştirici 1haftaya çözer sorunu, çözdükten sonra da hediye rise cash imi isterim, bol çalışmalar!

kazova

Üye
Bu sefer çözdüm arkadaşlar sorun ramdenmiş.Sistem yönetimli boyutu seçtim.En iyi ayarları yaptım.Pk1 pazara gittim yinede atmadı.20 gb ram kadar yükseliyor.Gerçi ben sistem format attım.Anakartı güncelledim.Ekran kartını güncelledim.Kasayı temizledim.Baya bir uğraştım.Sonunda sorunu çözdüm.Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sorun olursa yazarım.Oyunda şuan az kimse olduğu içinmi böyle oldu onuda anlamadım.

Son düzenleme:

AcHiLL3S

Üye
Anakartın chipset güncelleyin bios güncelleyin sorun çözülür

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt