İstek Yanlış makro tespiti

witche

Üye
Az önce bir süre afk kaldım geldiğimde hem ölmüşüm hemde uyarı çıkmış makro kullanıyorsun diye sonra farkettim ki z falan atılmıyor umarım bunun bana bir geri dönüşü olmaz .

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    4.7 MB · Görüntüleme: 75

witche

Üye
bide garip bir hata var knight görevinde bir türlü veremedim sürekli fazla yük hatası veriyor str ringler taktım üstüm boş yine olmuyor

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    3.3 MB · Görüntüleme: 52

EDY

Üye
Az önce bir süre afk kaldım geldiğimde hem ölmüşüm hemde uyarı çıkmış makro kullanıyorsun diye sonra farkettim ki z falan atılmıyor umarım bunun bana bir geri dönüşü olmaz .
getirdikleri saçma makro tespit programı yüzünden oluyor endişelenecek birşey olmadığı söylendi sadece makrosuz oynayanların tadını kaçırmak için var o bildirim çık gir düzelir

witche

Üye
getirdikleri saçma makro tespit programı yüzünden oluyor endişelenecek birşey olmadığı söylendi sadece makrosuz oynayanların tadını kaçırmak için var o bildirim çık gir düzelir
anladım dostum cevaplar için teşekür ederim :)

drhashus

Üye
Makrosuz oynayanları tespit için o makro ile oynarsanız makro otomatik o şifreyi çözeceği için sizlik bir durum değil kanımca ... Priestim otururken macro hatası vermiş. Hayır z ile işim yok. ok ye tıklayıp heal bufflamaya devam ettim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt