Öneri Yanlışlar ve öneriler

Kartalgöz

Üye
Merhabalar,

Öncelikle kendimi tanıtmak isterim. Yaklaşık 20 yıldır mmorpg oyuncusuyum. Fakat hayatımda hiç ko oynamadım ama elbette aşinalık var.
Alpha da olduğumuzu biliyorum konuyu açmamdaki sebep yardımcı olabilmek.
Öncelikle oyundaki şuana kadar ki yanlışlardan bahsetmek isterim;
1- Yeni bir oyuncu olarak kimden görev almam gerektiğini görev ve görev bitince hangi npc den devam etmem gerektiğine dair ciddi boşluk yaşadım. Ben buldum fakat günümüz oyun çeşitliliği bakımından ve sosyal hayatın tüm dünya da değişmesinden dolayı açıkcası bunu kurcalayarak zaman ayırmaktansa oyunun yönlendirmesi gerek.

2- Portaldan yer seçerken neye göre seçmeliyim kısmı biraz daha açılmalı evet 1-70 level bölgesi ama birden çok seçenek çıkıyor ve orda aslında gitmem gereken 1 yer var. Onun yerine örneğin doriondaki portalın azaltılıp gittiğimiz haritanın merkezindeki portala eksra o haritaya özel yerler konulup kategorileştirilmesi.

3- ciddi ekipman sıkıntısı yaşadım ve sürekli acaba yanlış görev mi yapıyorum düşüncesinde kaldım. Hırslı birisi olmasam çoktan silmiştim burası çok önemli bence. Rastgele bir hayırsever bana +8 spear vermese ben 20 levelden 30 levele kadar asla hayatsız gibi bir mob için 10 pot tüketmezdim.

4- Arkadaş eklemeyi bulmak zor. Character info kısmına koymaktansa minik chat üstüne profil simgesi konularak erişilebilir. Kurcalamadan bulamadım

5- Oyunların en ama en önemli kısımlarından clan kısmı. Clan bulma ekranında birinin özellikle davet atması gene olsun ama clanların olduğu bir liste çıkıp bizim de seçip katılma isteği göndermemiz lazım. Bu kadar retro olmamak lazım.

6- skiller için puan dağıtma olayına çok ciddi değişiklik lazım. Warlord olarak knighta + verdim neye gitti ne değişiklik oldu hiç bir bilgim yok. Puan sıfırlamakta ciddi para istiyor.

Geliyorum önerilerime;

1- Silah ve zırhlar görev yoluyla oyunun sonuna kadar verilmeli. Oyunun sonunda ise kendimi drop ederek + basarak gelişmeliyiz.

2- Skill puan dağıtma ekranında warrior birisi knight kısmına niye puan versin? Daha açıklamalı olmalı gerekiyorsa oyun başında bir npc eklenerek açıklanmalı.

3- Pot her zaman çok ucuz olmalı.

4- Haritalar ve teleport kategorileştirilmeli. Doriondan heryere gitmekten ise sadece bir haritaya gidilip o haritanın merkezindeki başka portaldan gidilmeli.

5- Zıplama biraz daha artmalı daha güzel karakter zıplama animasyonu yapılmalı.

6. Level kasmak için bizi NPC yönlendirmeli. Oyunun ilerisinde alternatif level kasmalar gelebilir kendi çizgisinde gitmek isteyen.

Diyeceklerim bu kadardı umarım yetkili birisi bunları okur ve değerlendirir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt