Yapılan Değişiklikler Neden Oyuncuya Duyurulmuyor.

cRuuu

Üye
2 gündür oyunda drop ve coin oranlarında birçok şeyde exp oranında vesaire değişiklikler yapılıyor aktif olarak oynayan oyuncu bunun farkında fakat yönetim 3-4 gündür hiçbir şekilde açıklama yapmamakta kararlı heralde. Bişeyi değiştiriyosunuz bari insanlara duyurun sebebiyle birlikte şu şöyleydi arkadaşım çok açmışız bilmem neydi düşürdük deyin insanlar bilincinde olsun. Sessiz sessiz arkadan oranları kısıp insanlara bir çift laf söylemeden öylece duruyosunuz.
Türk oyunudur milli gururdur deyip on binlerce lira yatırarak girdik tamam sorunlar buglar vesaire olabilir oyun yenidir ki aslında olmaması bile gerek bunca yıllık alpha ve beta sürecinden sonra. Buna rağmen hala severek oynamaya çalışıyoruz ama yönetimin bu tutumu insanları gerçekten soğutuyor.
Death Valley bir savaş alanıdır burada mob kesilecekse bir değeri olmalı kazanılan para harcadığın pot miktarını karşılamalı.
Ben her gün cebimden tl vererek pot çekmek zorunda değilim ki sizler bize bu oyunun p2w olmadığını asla olmayacağını bastıra bastıra söylemiştiniz. Oyuncu potunu bile cebindeki para ile ödüyorsa kusura bakmayın bu sözünüzü tutamamışsınız.

Hala bekliyoruz bi açıklama bi güzel haber bi umutla duruyoruz ama siz sessizliğinizi korumakta kararlısınız.

GERÇEKTEN ÜZÜCÜ.

orkungenel

Üye
Her kelimesi doğru. Yönetimin söylem ve icraatleri birbiriyle uyuşmuyor. Gönüllerin alınması gerekiyor biran önce.

Pr0life

Üye
2 gün öncede raven harpylerden adam başı 4-4.5k gold geliyordu. Şuan yayın izliyorum ravende 1 party kasıyor. Adam başı 4200- 4600 civarında gold geliyor. Değişen bir şey yok

cRuuu

Üye
yav bırakın yalamayı artık yayın izliyorum diyor git kendin dene oyunu oynamayan adam burda gelmiş yorum yapıyor 3gün önce satyrdan 8kişi ptye kisi bası 4k atıyordu suan 1.5 2k arası atıyor ravendede aynı şekil tüm slotlardada aynı şekil protean kingdomdaki hunter orcta bile azalma var burada gelip yalamalık yapmayın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt