Yapılan son güncelleme ile kitleler halinde oyuncu oyunu bırakacak

NanoTech

Üye
Üzücü bir şekilde Rise Online'dan çok umutlu olan insanlar yıllardır çıkması için hevesle bekleyen ekiplerin çoğu oyun bu hale geldiği için normalde oynamamalarına rağmen KO başladılar. Bizler oyunun eskisinden daha iyi bir hale gelmesini beklerken "kervan yolda düzülür" sözü ile çıkması için çok erken olan bir oyunu piyasa sundular.

Oyuncular ile iletişim çok kötü bir durumda. Birçok kişi makrolardan şikayetçi oldu firma bunu dinledi fakat yapılacak güncelleme için normal oynayan oyuncular dinlenmedi, önemsenmedi.

Oyunun açık ve kapalı betası dahil olmak üzere saatlerce oynayıp test edip geri bildirimlerde bulunan birisi olarak oyunun şuanda durumu gerçekten çok üzücü

BlackAlistar

Üye
Makro için yapılan uygulama son derece doğru ve olması gereken bir adımdı . Umarım yakın zamanda droplarda aşağıya çekilir.

KAYBERENN

Üye
Oyun açılalı kaç gün olmuş millet hurra girmiş 65 LVL charlar kasmış ha makro veyahut başka programlarla biz BandOfArchery clanı olarak 3 party girdik bu oyuna 24 kişi oyuna girdikten sonra 10 kişi daha eklendi oyundan 34 kişi olduk, slotlarda z skill yaparak charlarımızı kasıyorduk taki bu kara gün gelene kadar. Madem bir oyun yapıyorsun madem ki bir işe giriştin ve bu oyunu oynayacak kitleyi az çok tanıyorsun, bu işi neden en başından beri yapmıyorsun ? Yoksa insanlar '' aa ne kadar güzel oyun biz bu oyunda makro kullanmayalım'' der diye mi beklediniz. Getirdiğiniz bu patch ile siz makroyu değil kitleler halinde insanları kaybettiniz. Ben size şöyle açıklayayım dün benim Rise Online discord kanalımda 25 kişi vardı bugün bu patch geldikten sonra şuan kanalda 8-10 kişi nasıl yaparız ne ederiz nasıl düzeltilir diye konuşuyoruz, kalan insanlar gelmedi bile bu patch haberini okuyunca. Çok güzel hayaller çok güzel umutlarla başlamıştık, mağzadan yüzlerce lira alışveriş yapıp oyunumuzu oynayalım vaktimiz geçsin rekabet oluşturan bir firmaya destekte olalım diye gelmiştik, ama kim düşündü ve uyguladıysa bu sistemi ellerine kollarına sağlık bir gün içerisinde mükemmel bir oyundan soğuttunuz sizde izleyin görün o güzellemeye yapanlar işte makro gitti herkes geri gelir azalma olmaz diyenler izlesin görsün makro yapan kadar eliyle kasan insan da vardı z skill yaparak birtaneside benim oynayamıyorum oyunu resmen işkence oluyor. Ben CZ'de gezerken bile dakikada 100 kere z basıyorum biri var mı görmediğim diye gerçekten bu kadar düşünülmeden uygulanmış bir sistem ben hayatımda görmedim çok yazık. Hepinize kolay gelsin hayırlı forumlar az sonra oyuna girip toplantımızı yapıp ne yapacağımıza karar vereceğiz emin olun 2/3'ü sadece benim klanımın bırakacaktır oyunu. Umarım insanlar soğumadan düzeltilir.

insanlar z le oynadıgımızı anlamıyor mousla tut oyna diyor yahu buna alısmısım ben bu oyun böyle oldugunu ilk başladıgımda görsem oynamam zaten böyle bi mmorg fps oynarım yani

Tengrikut

Üye
yeni bir oyun deneyimlemek eğlenmek vakit geçirmek güzeldir, super mario'dan az hallice elektrik ziyanı şeyle kıyaslama sokak röportajları dayıları "çıkar telefonunu göster" sloganını anımsatıyor komik geliyor. sayın sayın gönüllülülü'de istek öneri ve görüşlerini dahi ifade edemezken "yorum dahi yazamazken" çağ atlamanın verdiği rahatlığı iyi niyeti suistimalde etmiyorlar değil.

MAKKHAL

Üye
insanlar z le oynadıgımızı anlamıyor mousla tut oyna diyor yahu buna alısmısım ben bu oyun böyle oldugunu ilk başladıgımda görsem oynamam zaten böyle bi mmorg fps oynarım yani
Anlamazlar boşa konuşuyoruz z banın açığı bulunmuş şuanda zaten herkes döndü makroya bana da anlattılar çalışıyor. Gözümle gördüm

samilyen1

Üye
Merhaba iyi forumlar,
Yapılan son güncelleme ile birlikte Kingdom haritalarında exp kasamaz hâle getirildi. Exp için soothsayer slotuna geliyoruz ancak sürekli atak yapan bir oyuncu yok. Yapan oyuncuların ise partileri dolu. 8 Campta 3er slot var ancak toplamda 3-4 tane slot anca dolu. Diğerleri boş. Parti kuruyoruz atak yapmadıkları için partiler bozuluyor. Bazı oyuncular bugla 65 oldu, biz düşük levelda kaldık. Cz geçiyoruz 65 level asaslar tek atıyor. PvP'den buraya çok büyük umutlarla geldik ancak hüsranla karşılaştık. Bu yapılan "Z" güncellemesi yerine yeni bir güncelleme gelmeli. Örneğin her 10 dakikada 1 kod girilmesi gibi vs. sürekli Z hatası sürekli elle mob seçme insanı yoruyor ve online süremizin kısaltılmasına rol açıyor.

****Rise Online kapandı yerine Mage Online geldi hayırlı olsun. Makrocular yine de yeni bir çözüm buldu. Olan bizim gibi normal oyuncuya oldu.

*****Sonuç; Rise Online World'ün yaptığı son güncelleme tam anlamıyla "FİYASKO".
Bir güncelleme getirirken gerçek oyunculara nasıl bir etkisi olur? Sorusunu sormak, irdelemek ve kavramak lazım. Bundan sonraki güncellemeleri de aynen bu şekilde yaparsanız daha fazla user kaybetmezsiniz.
65 asastan tek yiyorum dediğin kaç tane 65 asas var oyunda sabahtan beri dv deyim 2 tane gördüm biraz ufak atın bu kadar kasmayın bence oyunu kötülemek için

yvangquay

Üye
Oyun açılalı kaç gün olmuş millet hurra girmiş 65 LVL charlar kasmış ha makro veyahut başka programlarla biz BandOfArchery clanı olarak 3 party girdik bu oyuna 24 kişi oyuna girdikten sonra 10 kişi daha eklendi oyundan 34 kişi olduk, slotlarda z skill yaparak charlarımızı kasıyorduk taki bu kara gün gelene kadar. Madem bir oyun yapıyorsun madem ki bir işe giriştin ve bu oyunu oynayacak kitleyi az çok tanıyorsun, bu işi neden en başından beri yapmıyorsun ? Yoksa insanlar '' aa ne kadar güzel oyun biz bu oyunda makro kullanmayalım'' der diye mi beklediniz. Getirdiğiniz bu patch ile siz makroyu değil kitleler halinde insanları kaybettiniz. Ben size şöyle açıklayayım dün benim Rise Online discord kanalımda 25 kişi vardı bugün bu patch geldikten sonra şuan kanalda 8-10 kişi nasıl yaparız ne ederiz nasıl düzeltilir diye konuşuyoruz, kalan insanlar gelmedi bile bu patch haberini okuyunca. Çok güzel hayaller çok güzel umutlarla başlamıştık, mağzadan yüzlerce lira alışveriş yapıp oyunumuzu oynayalım vaktimiz geçsin rekabet oluşturan bir firmaya destekte olalım diye gelmiştik, ama kim düşündü ve uyguladıysa bu sistemi ellerine kollarına sağlık bir gün içerisinde mükemmel bir oyundan soğuttunuz sizde izleyin görün o güzellemeye yapanlar işte makro gitti herkes geri gelir azalma olmaz diyenler izlesin görsün makro yapan kadar eliyle kasan insan da vardı z skill yaparak birtaneside benim oynayamıyorum oyunu resmen işkence oluyor. Ben CZ'de gezerken bile dakikada 100 kere z basıyorum biri var mı görmediğim diye gerçekten bu kadar düşünülmeden uygulanmış bir sistem ben hayatımda görmedim çok yazık. Hepinize kolay gelsin hayırlı forumlar az sonra oyuna girip toplantımızı yapıp ne yapacağımıza karar vereceğiz emin olun 2/3'ü sadece benim klanımın bırakacaktır oyunu. Umarım insanlar soğumadan düzeltilir.
abicim elinle kasıyorsan zaten senin için bir şey değişmedi ki? niye bu kadar ağlıyorsun? alt tarafı 5 10dk da 1 kere mouse a tıklıcan bu kadar ağlıcaksanız oynamayın zaten hade .

MAKKHAL

Üye
abicim elinle kasıyorsan zaten senin için bir şey değişmedi ki? niye bu kadar ağlıyorsun? alt tarafı 5 10dk da 1 kere mouse a tıklıcan bu kadar ağlıcaksanız oynamayın zaten hade .
ben o mesajı attığımda güncelleme gelmemişti abisi bak şuan hala elle kasmaya devam etmekteyim suan sorunsuz kasılıyor zaten. Sen zırlamadan önce bi soruştur ne neymiş o an diye. İlk patchte tam bir cehennemdi z atack yapmak, ondan saatler sonra 32 mblikyeni patch geldi ve süre uzatıldı.

yvangquay

Üye
ben o mesajı attığımda güncelleme gelmemişti abisi bak şuan hala elle kasmaya devam etmekteyim suan sorunsuz kasılıyor zaten. Sen zırlamadan önce bi soruştur ne neymiş o an diye. İlk patchte tam bir cehennemdi z atack yapmak, ondan saatler sonra 32 mblikyeni patch geldi ve süre uzatıldı.
ilk patch geldiğinde de elimle kasıyordum ve z yapmak hiç te cehennem değildi.

didox

Üye
Doğru olanı yapmış yöneticiler herkes işine geldiği gibi yorum yapıyor yapanın eline sağlık makrocular knighta devam edebilir

ozy

Üye
Merak ediyorum, son güncellemeden sonra online oyuncu istatistiği ne kadar düştü?

suchen

Üye
Bu iş ya baştan yapılacaktı, ya da cash karşılığı günlük veya saatlik oto atack sistemi getirilecek.Başka çaresi yok.
Adamlar 65 oldu daha oyun açılalı 13 gün oldu ve max levelda kim bilir kaç tane oyuncu var, daha oyunun 13. gününde oyuna yeni başlayacak olan insanları çok olumsuz etkiledi bu durum.Yönetim bu işin içinden ya bu serverda böyle oldu hata yaptık diyip eski haline getirecekler yeni sunucu açtıklarında baştan yapacaklar ya da oto attack gelecek.Adamlar 65 olduktan sonra 30 yaşındaki adam lunaskar kingdomda 59a 23 saat lol oynayıp ölen çocuk gibi exp kasamaz.
Son olarak oyun yeni olduğu için ve yönetimin pot olayında olduğu gibi bizi dinlediğine inandığım için zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

YokHeriSende

Üye
Merak ediyorum, son güncellemeden sonra online oyuncu istatistiği ne kadar düştü?
Yahu gideceksen git be kardeşim gelip gidip kitleler halinde oyuncu gitti yok düşen oyuncu istatiğini açıklayın deyip duruyorsun. Şuan z süresini arttırdılar ve oyunun akışına bir engel olmuyor trol muhalefetlil yapıcaz diye kendinizi parçalıyorsunuz.

ozy

Üye
Yahu gideceksen git be kardeşim gelip gidip kitleler halinde oyuncu gitti yok düşen oyuncu istatiğini açıklayın deyip duruyorsun. Şuan z süresini arttırdılar ve oyunun akışına bir engel olmuyor trol muhalefetlil yapıcaz diye kendinizi parçalıyorsunuz.
Rahatsız olduğumuz durumu paylaşıyoruz. Kusura bakma koyun değiliz her şeye tamam diyip kafa sallamıyoruz.

NetKing

Üye
makronun bittigi de yok slotların boşaldıgı da yok hala slotlarda makro ile kasanlar dolu

Exe

Üye
Beyler AFK arena diye bir oyun var tam size göre onu oynayin siz, hem klavyeniz de eskimez ne güzel

Serjoint

Üye
Evet makro bitti ama bu sefer warriorsan z atack oynuyosan exde tek elle mousuda tutman lazım bu sefer yoksa birkaç mob sonra z ye almıyor mousla tıklamadan yani 4saat ex kasıcaksan 4saat boyunca 1 elin klavye 1elin mousda olucak kendini öyle hayal et sonra gel güzel olmus dersin :)
Oyle olmali zaten, priest ler
makronun bittigi de yok slotların boşaldıgı da yok hala slotlarda makro ile kasanlar dolu
aynen, macro devam ediyor..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt