Yapılması gerekenler tek tek yazıyorum.

LeaderOfBong

Üye
Öncelik ile merhabalar.
Oyun 10. günü doldurdu. Ve hardcore MMO tayfası ilerleyeceği kadar ilerlediğini düşünüyorum.
Derhal bu hafta EXP eventler ve elinizdeki etkinlikler açılması gerekiyor.
Casual oyuncular için mini pot etkinlikleri 250 500 adet vs vs. Mob kesme olabilir, getir götür olabilir, lifeskill olabilir.
Akşam 7 den gece 12 e kadar %100 exp artışı olabilir. Veya %50 gün boyu.
65 Level cap kesinlikle oyuncu sayısı %70 65 level olana kadar kalmalıdır.
Skin pet binek bunlar kalıcı olup premium ile birleştirilip petlere özellik tanımak olabilir. Örnek oyunlar onca oyun var. En güzel sistemi yeni oyun olan Lost Ark gibi pet e premium özelliği ekleyip rpr banka açma pazar bakma vs vs gelmesi premiumun şuan hiç bir işe yaramamasını geliştirmiş olur. 90 yerine 150 yapın binekleri kostumleri pelerinleri kalıcı yapın. Çalışın daha çok skin üretin güzel kozmetik üretin zaten alan alacaktır.
Etkinliklerle 2 3 er adet upgrade hediyeli pot hediyeli gerekli malzemeler verilmelidir.
Yıl 2022 hala kafa 2005de kalmış gibi bir oyun oynatıyorsunuz.
4v4 8v8 arenaların gelmesi lazım daha az olması sıkıntı yaratır job açısından .
Mağazada olan potların pazara konulmaması gerekiyor. Oyun içi pot fiyatlarının en azından 1 2 ay maksimum 4k olması gerekiyor. O bile şu durumda çok geliyor.
Şu devirde insanları normal ihtiyaç olan potları bile zorlaştırmamanız gerekiyor.
Channel 1 asla pazar olmamalı.
Afk pazar ve AH derhal gelmeli.
İtemleri pazara satışa koyduğumuzda üstüne geldiğimizde koyduğumuz fiyat gözükmeli.
Okçularda olan 3lu ok menzili düzeltilmeli.
Oyun içi Settings vs vs sekmeleri ESC ile kapatılmalı :)
Ping göstergesi bulamadım gelmeli. Beta da vardı galiba.
Türkçe oynayanlar için yarı Türkçe yarı ingilizce olan Türk oyunundaki saçmalığın derhal düzeltilmesi gerekiyor.
Pazar açarken daire açıp koyamama sebebimiz bir tık saçma. Çünkü kalabalık yerlerde sürekli birileri içimize giriyor ve 2 3 dakika tıkladığımız oluyor.
Görevlerin adam gibi EXP vermesi. 120m EXP istiyor 2 tane quest ekleyip 1.5 2m EXP veriyor? Şaka gibi :)
Daha çok şey yazılabilir örnekler bunlardı.

Kısacası ÖZELLİKLE upgrade scroll, mana hp pot ve EXP event derhal getirilmeli CASUAL oyuncular için bunlar şart.
Bunlar ne kadar geç olursa o kadar kayıp yaşarsınız.
İnsanları 2005 yılı gibi 24saat exp'e dayatmaktan artık vazgeçin herkesin elinin altında artık onlarca oyun var affetmezler.
Örnek 13 channel'dan 8 channel'a düşmesi gibi.

Kısa ve iler ki zamanlarda;
Takılardaki envanter görsellerini değiştirmeniz yazı tiplerini değiştirmeniz daha kaliteli görsel sunmanız kesinlikle lazım. Oyunu son derece basit gösteriyor hepsi.
Bow ve assas itemleri çok basit, itemler için skin getirmek gayet mantıklı (KALICI). Alın size nereden para kazanacakları sistem. Ssadece premiumla mı kazanacak diyen dostlar.
PM atabilmemiz için illa /w yapmamız yerine adama tıkladığımızda üstte çıkan nick görseline bir pm tık bırakmanız kolaylaştırıcı olur. Veya aşağıda chat kısmına.
Boss etkinlikleri olmalı ödüllü. 8 kişilik bir party ile girilip günlük 1 hak 2 hak artık sizin bileceğiniz iş.
Yüzme hali hazırda varken yüzme etkinliği yapabilirsiniz basit bir 3 4 skill ekleyerek hız, dalgıçlık yapıp bir şeyler toplatma veya yarış vs vs.
Zaten 2 3 tane malum oyundan olan etkinlikler gelecektir elbet.

orkungenel

Üye
pvp mi bu kuzen? Bende hardcore kasamıyorum ama oyunda vakit geçiren adam tabi senden önde olacak. Heleki oyunun ilk ayında.

RajBhera

Üye
Settings de oynanış kısmında Show Fps deyip Ping görebilirsin dostum.
Dediklerine de katılıyorum olabilir tabiki ama yönetim şuan öncelikle sunucu stress testlerini yapıyor ve sunucu sistemini stabil hale getirmeyi planlıyor bu iş bitsin gerisi basit bir şekilde hallolur.

LeaderOfBong

Üye
Settings de oynanış kısmında Show Fps deyip Ping görebilirsin dostum.
Dediklerine de katılıyorum olabilir tabiki ama yönetim şuan öncelikle sunucu stress testlerini yapıyor ve sunucu sistemini stabil hale getirmeyi planlıyor bu iş bitsin gerisi basit bir şekilde hallolur.
Teşekkürler bir yerlerde vardır diye hep düşündüm ama ''oynanış'' da olacağını hiç düşünmedim garip yere koymuşlar :)
Ayrıca sunucu problemleri bu yapacaklarından daha zor olacak. Maalesef öyle.
pvp mi bu kuzen? Bende hardcore kasamıyorum ama oyunda vakit geçiren adam tabi senden önde olacak. Heleki oyunun ilk ayında.
Dostum benim önümde olmasın diyen oldu mu? Zaten dediğin ''hele ki oyunun ilk başında kelimesine'' cevabım ile başlıyorum? 10 günü geçti Bunları getirmeleri de 10 günü geçecek ortalama 1 ay sonra bunların yapılması gerek adı altında yazmışım zaten.
PVP kavramı knight metin2ci tayfalarından geliyor galiba... Bir oyun EXP LEVELLING ile belli edemez kendini. Etkinlikleriyle ve contentleriyle göz boyar bunu da aklından çıkartmanı istemem.
Hayatsız insanlar işsiz güçsüz insanlar benden 5 level ilerde olsun bu beni bağlamaz.
Casual tayfa her zaman daha çoğunluktur Hardcore MMO tayfasından.
Kimse artık 15 yaşında ve tek bir iki oyun olan tarihlerde değil.
Zaten 15 yaşında olan insanlar binlerce oyunun içinden geliyorlar gözleri kapalı giderler.
Senin burada asıl amacın casual oyuncuları da çekmek. Oyunu bilmeyen kitleyi de çekmek ise bunlar şart kusura bakma.

Eğer oyunu EXP'i kolay kasma ile pvp yapıyorsanız o da sizin düşünceniz.

35lofb35

Üye
Döner ekmek tayfanın bir kitlesi daha. PVP değildir PVP açılımı ''Player versus player'' (Oyuncuya karşı oyuncu).
Senin diyeceğin şey Pravite server :)
Ne yazık ki ülkemizde olan kulaktan dolma bilgilerle ezbere ne dediğini bilmeme sorunu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt