İstek Yapımcı ekibin forumda fikir alması.

Siyah34

Üye
Şimdi güzel öneriler yapılıyor bunun bir üstü bir tasarımcının veya bir yazılımının fikir alması olabilir. İsteğim şu mesela şu sistem olcak sizce neler olmalı neler olmamalı diye bizlere soru yönelten bilir. Burda bir çok kişi yorumuna göre güzel bir sistem getire bilir.

Mesela yarın petlere odaklancaz sizce petler nasıl olmalı.

Veya ta Archer Mage skilleri de ne olmalı. Gibi. Evet güzel fikirleri olan insanlar ama ne kadar çok fikir ve beyin olursa o kadar güzel birşey çıkar. Ve sanırım ilk defa bu kadar yakından topluca insanların fikrini alan bi firma olur. Belki böyle yapan vardır ama az.

May Payne

Üye
Oyuncuların fikirleri tabi ki önemli ama oyunun gidişatı oyunculara bırakılırsa o oyun oynanmaktan çıkar. Yapımcıların buradaki temel gayeleri, bütün istek ve önerileri harmanlayıp, oyuna en yararlı şekilde sunmaları olmalıdır. Bence pet dövüşü olsun. Hep karakterlerin hünerleri değil, biraz da petlerin hünerlerini meydanda görelim bakalım. Kim petine iyi eğitim vermiş, kim verememiş görelim. İleriki safhalarda bu düellolar iyice kızışır. Skilleri deneyerek dengede tutmak önemli. O yüzden o olsun, bu olsun, şu olsun diyemeyiz. Akıllara geldikçe öneriler sunulmaya devam edilecektir zaten.

Siyah34

Üye
Oyuncuların fikirleri tabi ki önemli ama oyunun gidişatı oyunculara bırakılırsa o oyun oynanmaktan çıkar. Yapımcıların buradaki temel gayeleri, bütün istek ve önerileri harmanlayıp, oyuna en yararlı şekilde sunmaları olmalıdır. Bence pet dövüşü olsun. Hep karakterlerin hünerleri değil, biraz da petlerin hünerlerini meydanda görelim bakalım. Kim petine iyi eğitim vermiş, kim verememiş görelim. İleriki safhalarda bu düellolar iyice kızışır. Skilleri deneyerek dengede tutmak önemli. O yüzden o olsun, bu olsun, şu olsun diyemeyiz. Akıllara geldikçe öneriler sunulmaya devam edilecektir zaten.
Doru dedin karmaşıklık olabilir. Bunu düşünmemistim.

wHDexteR

Üye
Mantık dışı öneriler de var tabi onları yapmıyolar

Tekitekurin

Üye
Bunun ile alakalı bir bilgi havuzu olması lazım yoksa çoğu çöp bilgi kirliliği

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt