Yaptığım farm da düşen itemler hakkinda

YaLnizGenc

Üye
Merhaba ortalama düzeyde bir bp karakterine sahibim lakin ortada şöyle bir sıkıntı var

Black mummy farm yapsam cursed blade şuan itibari ile 888 k attığımız farma değmiyor

Golemler desen swift shooter 1.400 e kadar düşmüş heaetsheeker 4 m kadar düşmüşken acaba hala iş yapabilen slot öneriniz var mı

İtem drop az dusuyor buna itiraz etmiyorum lakin kasılan itemlerin fiyatları her geçen gün düşüyor ve düşmeye devam edecek gibi duruyor .

Acaba solo olarak hala iş yapan yerler varmıdır

HeaveN

Üye
Drop için farm atmak saçma oyun çoğalıyo herkes var düşüyo .

Çöp item yok oyunda farm çöp item toplar satar para coins toplarsın kısaca.
Drop için saatlerce farm atmak saçma zaten düşmüyo düşsede para etmiyo.
mana hp pot parasına gidio oda

Adv3NN

Üye
Merhaba ortalama düzeyde bir bp karakterine sahibim lakin ortada şöyle bir sıkıntı var

Black mummy farm yapsam cursed blade şuan itibari ile 888 k attığımız farma değmiyor

Golemler desen swift shooter 1.400 e kadar düşmüş heaetsheeker 4 m kadar düşmüşken acaba hala iş yapabilen slot öneriniz var mı

İtem drop az dusuyor buna itiraz etmiyorum lakin kasılan itemlerin fiyatları her geçen gün düşüyor ve düşmeye devam edecek gibi duruyor .

Acaba solo olarak hala iş yapan yerler varmıdır
flame rock ve posion rockdan şaşma yigidim en güzel farm solo farmdır manitacılık yapip 2 kişi 3 kişi gezenlere salmayın slotları

YaLnizGenc

Üye
flame rock ve posion rockdan şaşma yigidim en güzel farm solo farmdır manitacılık yapip 2 kişi 3 kişi gezenlere salmayın slotları
Posion rock bugün baya bir saat durdum lakin 1.5 e kadar düşmüş fiyatı gerçekten üzücü bir durum o kadar seri de atmıyor İtem nasıl ne ara o fiyata düşüyor anlamıyorum acaba bug mu buldular ya benim karakterim çok sanssiz yada adamlar çok şanslı 6 saatte 3 switshooter 1 heaetsheeker aldım 3 tane swift 4.5 m. 1 adet heaetsheeker 4m 6 saatte 8 m elde etmişim gelen coinler manayı karsiliyor

YaLnizGenc

Üye
Peki gelir elde etmek için TL yatirmadan farm atmadan nasıl karakterime İtem dizebilirim ki zaten dediğiniz gibi bişey düşmüyor düşen de para etmiyor hani guleceksiniz belki ama poision golem saat 1.25 m getirisi oldu bugün

Adv3NN

Üye
kanka posion rock saatte 800k ile 1m arası coin atiyor benim kesme hızımla onu mana can potu balık masrafı saydıgımda gelebilicek swift shooter heartsheker yada takı dropları kar gözüyle bakıyoruım slottan cıkarken genelde en azından birinden 1 2 tane almiş oluyorum oda ortalamaya vurursak dedıgın gıbı saatte 3m 5m arası para bırakıyor şuanda piyasa böyle yapacak bişi yok haddar diye botların dolaştıgı bi yer var k0zy ile kasıyorlar venom golemlerde oralar oldugu sürece bu oyunda SAVAŞ HARITASI OLAN Deathvalleyde emekci kardeşlerim bişi kazanamazlar anca balina adı altındaki adamların ayaklı battel pointi olursun.

maticmeta

Üye
Kardeşim diğer oyunda bu tabiri kullanacağım ama kıçını yırtıp saatte 5 tl kasabilirsen öpte başına koy. Burada 1 günde 50 lvl yaptığın priestinle saate 5 tl kasıyorsun zaten

Tanerrr

Üye
Acilen bir duzenleme getirilmeli drop oranlari daha da azaltilmalidir. Cikan itemler para etmelidir. Oyunda gb hic bir sekilde ckmazken surekli birikme halindeyken itemlerin fiyati nasil dusuyor anlam veremiyorm

AKSABUNLUKK

Üye
Arkadaşlar oyun erken erişim döneminde zaten , bu kadar ciddiye alıp zamanınızı boşa harcamanın bir mantığı yok .Oyun oynanabilir hali %10 geliştilmiş bunun geri kalan %90 lık asıl oynanabilir kısmında farm veya farklı içeriklere yönelebilirsiniz.

Kısaca bitmemiş yarım bir oyun.

C.Brigante

Üye
kanka posion rock saatte 800k ile 1m arası coin atiyor benim kesme hızımla onu mana can potu balık masrafı saydıgımda gelebilicek swift shooter heartsheker yada takı dropları kar gözüyle bakıyoruım slottan cıkarken genelde en azından birinden 1 2 tane almiş oluyorum oda ortalamaya vurursak dedıgın gıbı saatte 3m 5m arası para bırakıyor şuanda piyasa böyle yapacak bişi yok haddar diye botların dolaştıgı bi yer var k0zy ile kasıyorlar venom golemlerde oralar oldugu sürece bu oyunda SAVAŞ HARITASI OLAN Deathvalleyde emekci kardeşlerim bişi kazanamazlar anca balina adı altındaki adamların ayaklı battel pointi olursun.
Haddardaki makroculari ben de ne zaman gitsem goruyorum 8 kisi bi slot 8 kisi baska slot pasalar gibi 7/24 kasiyorlar. Raporda etsek ticketta atsak cozum bulunamadi henuz.

cebraaa

Üye
kanka bugün seni fazla kestim ve kestik flame rock da helal et :D , farm slotları gelir getirmiyor şuan .bende girdim asasa . Dw de farmı yassahlıyorum :D Tabikide kendi çapımda :D yarı can falan aman beyler sakın dolaşmayın :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt