ÇÖZÜLDÜ Yaratık Drop listesi...

ayskcngzhn

Üye
Merhaba Sayın Yetkililer,

Biliyorsunuz ki insanlar bir canavar keserken içinden ne çıkacağını merak edecektir. Ayrıca elde etmek istediği bir itemi hangi canavardan elde edebileceğini de bilmek isteyecektir. Sitenizi ziyaret ettim fakat drop listesi adı altında herhangi bir sekme göremedim. Bununla alakalı bir duyuru yayınlanırsa bütün oyuncular daha zevkli bir şekilde oyuna devam edecektir...

Vision

Senior Moderatör
Merhabalar,

Oyundaki birçok şeyi oyuncuların keşfetmesini istiyoruz. Böylece oyunun gizemi korunmuş olacak ve oyuncular keşfettikleri her şeyden içerik oluşturabilecek ve daha fazla keyif alabilecektir. Bilinmezliğin heyecanı ve gizemi koruyacağına inanıyoruz. İlk yılın ardından artık her şey oyuncular tarafından keşfedilince detaylı rehber oluşturulacaktır. Oyuncular tarafından henüz keşfedilmemiş şeyler de artık paylaşılabilecektir.

iyi forumlar.

TearFall

Üye
** Drop list paylaşımı
** Drop Rate Paylaşımı
** Upgrade Rate paylaşımı

vs vs.

Bugünlerde sürekli bu konuları görüyorum, arkadaşlar siz ciddi misiniz ? , burası neresi farkında mısınız ?

Bence öncelikle bunu düşünün ve bu platformu takip edip etmeme kararını verin ...

JoeWeider

Üye
birder burası pvp server değil seni biz başka bi oyuna yönlendirelim orda drop listte var upgrade oranlarıda yazmışlar onlara devam et sen :)

hzljoepr

Üye
Bilinmezlik her zaman daha iyidir, Oyuna yeni bir heyecan katar. Herşeyi bilseydik emin ol oyunu oynamamıza gerek bile yoktu. :)

ANGEL

Üye
bildiğim tek şey birşey bilmediğimdir.
sende bilme,boşver :)

SultanBaybars

Üye
Merhabalar,

Oyundaki birçok şeyi oyuncuların keşfetmesini istiyoruz. Böylece oyunun gizemi korunmuş olacak ve oyuncular keşfettikleri her şeyden içerik oluşturabilecek ve daha fazla keyif alabilecektir. Bilinmezliğin heyecanı ve gizemi koruyacağına inanıyoruz. İlk yılın ardından artık her şey oyuncular tarafından keşfedilince detaylı rehber oluşturulacaktır. Oyuncular tarafından henüz keşfedilmemiş şeyler de artık paylaşılabilecektir.

iyi forumlar.
Abi mutluluktan ağlayacağım eski başladığımız oyun gibi amansızca solucan keseğiz. Güzel bir deneyim bizi bekliyor.

serdar

Üye
Keşfedecek şeylerin olması her zaman iyidir,pvp mantığı ile yaklaşmayın şu oyuna.

redjoz

Üye
Merhabalar,

iyi forumlar.
Üzülerek belirtiyorum ki görüşünüze katılmıyorum. Keşfedilecek şeyler vardır, sonucu kesin olan şeyler vardır. Bir silah türünün ne kadar güçlü olduğunu ve ne kadar vurduğunu oyuncular test ederek bulabilir ama drop oranlarını oyuncuların çıkarması zordur ve hatta imkansızdır. Bir oyuncu bir şey için uğraş veriyorsa onun Oranını bilmeli ve onu kabul edip ona göre uğraşmalı. Bunun içerinse item düşme oranları item yükseltme oranları ve diğer tüm oranlar dahildir. Global oyun olarak yayılmayı düşnüyorsanız bazı ülkeler bu oranların paylaşılmasını yasal olarak zorunlu koşmuştur bilginize.

Vision

Senior Moderatör
Üzülerek belirtiyorum ki görüşünüze katılmıyorum. Keşfedilecek şeyler vardır, sonucu kesin olan şeyler vardır. Bir silah türünün ne kadar güçlü olduğunu ve ne kadar vurduğunu oyuncular test ederek bulabilir ama drop oranlarını oyuncuların çıkarması zordur ve hatta imkansızdır. Bir oyuncu bir şey için uğraş veriyorsa onun Oranını bilmeli ve onu kabul edip ona göre uğraşmalı. Bunun içerinse item düşme oranları item yükseltme oranları ve diğer tüm oranlar dahildir. Global oyun olarak yayılmayı düşnüyorsanız bazı ülkeler bu oranların paylaşılmasını yasal olarak zorunlu koşmuştur bilginize.
"Global oyun olarak yayılmayı düşnüyorsanız bazı ülkeler bu oranların paylaşılmasını yasal olarak zorunlu koşmuştur bilginize."
Herhangi bir ülkenin bahsettiğiniz "yasal" olarak zorunlu kıldığına dair kaynak gösterme şansınız var mı?

redjoz

Üye
Herhangi bir ülkenin bahsettiğiniz "yasal" olarak zorunlu kıldığına dair kaynak gösterme şansınız var mı?
Şuan da bilgisayar başında değilim fakat elbette ki sizin için bir ara okumuş olduğum resmi makaleyi, bulup sizinle özelden paylaşmaktan mutluluk duyarım ve bana cevap verdiğiniz içinde teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Trapen

Üye
İtemlerin nerden düştüğünü bilmek istemem şahsen . Kendim ver arkadaşlarımın araştırmasıyla bilgilenmek daha güzel.

IMIRZAAXv31

Üye
Drop listesi bence görünmemeli ki oyun gizemini korumalı yeni bir oluşum bu oluşumu biz oyuncular çözmeliyiz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt