Yaratıklara Karşı Hasar Artışı Maximum Yüzde Kaç? (Attack Bonus Againist All Monsters)

Hedvein

Üye
Bununla alakalı bir patch yayınlanmıştı ama bulamadım, eminim ki aranızda net bilgiye sahip olanlar vardır.
1 karakter item ve kozmetiklerle ( matta ve NFT kıyafet gibi ) en fazla % olarak kaç oranında hasar artışına sahip olabilir?

Şuan takılarım - silahım ve mattalar ile toplam: %11 oranında hasar artışım mevcut. Limit %10 diyenler var.

Bilgisi olan varsa veya ilgili patch notunu yazabilen olursa sevinirim.

İyi forumlar.​

DAYAQQQQQQ

Üye
işin özü %10 dan sonra attack bonuslarımız havaya mı gidiyormuş güzel insan?

platoon0x

Üye
Evet Ömercim, malesef ben de NFT kıyafet alıp %16-20 bandına çekecektim. Gerek yokmuş Cleric Set + Mattalar ve Storm +6 yetiyor :(
Bu baya game-changer bir bilgi yalnız, oyun içerisine çok daha bilgilendirici bir şekilde entegre etmeleri gerekiyor bu limitleri. insanların buna göre pus eşyası alabilme ihtimallerini geçtim epic ve legendary eşya kilitleyebilirler üzerlerine.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Attack Bonus kısmında genel bir hasar bonusu bulunmaktadır.

Attack bonus against all monsters / Attack bonus against all class / Attack bonus against bosses / Attack bonus against a class

Yani ifade etmem gerekirse her cümle farklı bir bonusu temsil ediyor, %10 limit genel olan hasar bonusu için sadece.

Buna ek olarak yaratıklara karşı hasar bonusu kullanabilir ancak onun da kendi içinde limiti var, bunlarla alakalı detaylı bilgiyi Burhan Bey silahlar ile alakalı konuyu açtığı zaman açıklayacak.

HERO

Üye
Merhaba,

Attack Bonus kısmında genel bir hasar bonusu bulunmaktadır.

Attack bonus against all monsters / Attack bonus against all class / Attack bonus against bosses / Attack bonus against a class

Yani ifade etmem gerekirse her cümle farklı bir bonusu temsil ediyor, %10 limit genel olan hasar bonusu için sadece.

Buna ek olarak yaratıklara karşı hasar bonusu kullanabilir ancak onun da kendi içinde limiti var, bunlarla alakalı detaylı bilgiyi Burhan Bey silahlar ile alakalı konuyu açtığı zaman açıklayacak.
Malesef önceden bilinseydi ve aciklansaydi.
Dual Annihilator +7 takdimda XP ve Bossa vurdu damage etkilemiyor.

HERO

Üye
Limitler bu şekildedir.

Gold Bonus 25%
XP Bonus 300%
Attack Bonus 10%
HP Leech Bonus 10%
MP Leech Bonus 10%
MP Burn Bonus 10%
BP Bonus Per Kill 10
Weight Bonus 5000
Weapon Resistances 50
Elemental Resistances 300

XP bonus yanliş.
Bütün kostümlere XP bonus basinca ve Dual Annihilator +7 takinca limiti gecmemiş halde bonusu vermiyor.
Ya daha net aciklanmasi gerekir yada bunlari yine kontrol edilmesi gerekir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt