sistem nasıl düşükmü senindeAynı sorunu yaşıyorum ve 3 saattir sanırım denemediğim yöntem kalmadı. Oyunu silip tekrar yüklemekle ilgili olduğunu düşünmüyorum.
demi bi bakıp çıkıcaz abi zatenşimdi bende foruma yazacaktım ki burayı gördüm yaklaşık 1 saat oldu bekliyorum oyuna girerken kasıyordu.Sistem
pc biraz düşük kabul ediyorum ama bari oyuna girseydi
BAri bii nova atsaydım içimde kaldı ne zamandır bekliyorumdemi bi bakıp çıkıcaz abi zaten
Lafım sana değil. Senin ki Klasik Alfa sorunu. Alfa sureci boyle hatalar yasaniyor. Yeni bir patchle duzelir. Hem win 7 hemde dusuk sistemliler de bu tarz sorunlar sistemseldir.Windows 10 kullanıyorum. İşletim sistemi ile ilgili bir hata değil. En azından çoğumuzun değil.
Tamamen donanımsal sorun bro. Önerilen ram 8gb ve önerilen surum win 10Win7 64bit, 4gbram, 4gb ekran kartı, oyuna giriş ekranında kalıyor ilk posttaki mesajdaki gibi 1 saat bekledim oyuna girmedi
Sürekli koşuyor alttaki ikon
Pc sistem ozelliklerin neler?Bendede aynı hata var bende foruma yazdım senden önce ama silip yükledim. Yaklaşık 1 günüm bu hatayı bulmakla geçti bulamadım boşu boşuna silip yükledim. Silmeyin belki güncelleme getirip ayarlayabilirler bu hatayı