YARDIM

goodlife's

Üye
49 lwl bpyim pk1de boş olarak gördüğüm stalker slotunda kesmeye başladım ULUHAKAN isimli bi okçu geldi slota çöreklendi forumda sürekli bplerin orantısızlığından ağlayan insanlar ezik bplerin slotlarına çörekleniyor zaten ağlamalarındaki sebepde bu priler nerflensin onlar her yere çöreklensin.. şuanda yokmu sağlam bi bp kardeşim gelsin şuna şu slotta birşey vermesin

Vioneeraa

Üye
49 lwl bpyim pk1de boş olarak gördüğüm stalker slotunda kesmeye başladım ULUHAKAN isimli bi okçu geldi slota çöreklendi forumda sürekli bplerin orantısızlığından ağlayan insanlar ezik bplerin slotlarına çörekleniyor zaten ağlamalarındaki sebepde bu priler nerflensin onlar her yere çöreklensin.. şuanda yokmu sağlam bi bp kardeşim gelsin şuna şu slotta birşey vermesin
Kamp degistirmeni tavsiye ederim yada anlasma yapmani

goodlife's

Üye
Kamp degistirmeni tavsiye ederim yada anlasma yapmani
ya mesele o değil ki zaten kesemiyom 1er 1er yavaş yani adamada mob var ama adam geliyo benim vurduğuma vuruyo inadına illaki beni kovacak slottan bu psikolojideki insanlardan nefret ediyom para için insanlığından vazgeçmiş tipler

Vioneeraa

Üye
Yani yasadigin durum icin üzgünüm ama en etkili cözüm kamp degistirip vakit kaybetmemek

Hedvein

Üye
Kavga ederek hem farma olan isteğini hem de zamanını yitirme bence. Direkt Camp değiş sevgili @Leonzzz dostumun dediği gibi. Birkaç dakika sonra sinirlerin yatışır, MMORPG dünyasının kanunudur KS, alışmalısın. Günü gelince sen de atıcaksın, atmalısın da. KS var diye küfür olmaz, kavga olmaz. Kavga eden MMORPG oynanamıştır, oynadığını sanmıştır.

JAVELIN

Üye
Benim sana verebileceğim en iyi tavsiye görev ve farm yapmaktan ziyade, exp party bulup level kasman olacaktır. Zira, battle priest olarak 61 level olup çok güçleneceğin için daha öncesinde pek efektif oyun oynayamayabilirsin. İyi forumlar. ;)

Vioneeraa

Üye
sevgili hedvein dostuma açıklayıcı cevabı için teşekkür ediyorum

cebraaa

Üye
işte 61 olunca bütün slotlara çöreklenecek bir bp daha :D

Alkoer

Üye
61 ol çörek yap.

Xp parti gir zaten 61 skili öncesi mana bakımından masrafı düşük priestin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt