Yardımcı olmak isteyenler konuma bir göz atabilir

maJe

Üye
Öncelikle selamlar herkeze iyi haftasonları dilerim.

Oyuna yeni başlamayı düşünüyorum açıkcası eskiden mmorpg bi kaç oyun oynadım ancak ko gibi oyunlara hiç yoğunluk vermedim bu yüzden ne terimleri nede oyuna ne yapmam gerektiği hakkında bilgi sahibi değilim oyun açıldığında neler yapmalıyım karakter seçimim ne olmalı tarzı gibi sorunlarım var.

oyun tarzım genelde pve pvp karışık seven bi insanım karakter seçimimde yardımcı olursanız sevinirim
örnek veriyorum oyun açıldığında xx karakteri oynuyorum ve yapmam gereken görevler yada ekstra yapmam gereken birşey varmı skill dağılımlarım nasıl olmalı yada partilere katılıpmı kasılmam gerekiyor beni aydınlatmanızı istiyorum açıkcası yardımcı olursanız çok minnetar olurum.

yada bana önerebileceğiniz bir yayıncının serisi varsa oyunun tanıtımı detaylı olarak onlarıda izleyebilirim bana faydası dokunucak herşeye açığım kısacası terimleri mapi oyun tarzını öğrenmek istiyorum sadece nerden başlamam gerek onu bilmiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

mustafaonur.zorca

Üye
kardeşim bende aynı durumdayım. oyun çok hoşuma gitti bende ko oynamayan biri olarak bu oyuna başlamak istiyorum ama yeterli bilgiye sahip değilim. youtubeda izlediğim bi kaç kişiden öğrendiğim kadarıyla başlayacağım oyuna. oyuna yeni başlayanlar olarak bir ekip kurup öğrendiklerimizi birbirimize aktararak ilerlersek daha hızlı gelişiriz. oyunu bilen arkadaşlarda aramıza katılırsa iyi olur. (bu arada asassine bi yükselmedim değil)

IBoRiS

Üye
Oyun suana kadar tamamen acilmadigi icin sabit bir yayincinin öğretici serisi yok ama youtubeden karisik sekilde videolar bulabilirsin ayrica discorda gelip oradaki sohbet veya klan tanidim bölümden sana yardimci olabilecek insanlar bulabilirsin.

Kisaca şöyle oneri yapim bende sana en rahat oynayacagin karakter okcu olur baslangicta gorev yaparak oyunu ogrenebilirsin oyun açıldığında zaten arkadas edinip bilgide alabilirsin.oyun acildiginda zaten yardimci olabilecek ogretici serisi cekilmeyede baslar YouTubeler ve tarafından.
Twitch yayinlarinida izlersin takip edersin oynayanları

IBoRiS

Üye
kardeşim bende aynı durumdayım. oyun çok hoşuma gitti bende ko oynamayan biri olarak bu oyuna başlamak istiyorum ama yeterli bilgiye sahip değilim. youtubeda izlediğim bi kaç kişiden öğrendiğim kadarıyla başlayacağım oyuna. oyuna yeni başlayanlar olarak bir ekip kurup öğrendiklerimizi birbirimize aktararak ilerlersek daha hızlı gelişiriz. oyunu bilen arkadaşlarda aramıza katılırsa iyi olur. (bu arada asassine bi yükselmedim değil)
Ozm senin icinde geçerli yazdıklarım :D

maJe

Üye
teşekkür ederim önerin için discorda katılıcam birazdan

X A

Üye
Dostum skill dağılımların tamamiyle karakterle alakalı. Önce ne açıcağına karar vermelisin daha sonrasında burada herkes yardımcı olur. Skill rehberleri falan mevcut zaten. İlla bir öneri isterim diyorsanda hem pve hem pvp açısından okçu açabilirsin başlangıçta okçu clanlarda olacaktır bir hayli fazla onlarla beraber rahat ilerlersin oyunu kavrayana kadar.

morganlefay

Üye
Öncelikle bu oyun knight online gibi solo iş yapabileceğin bir oyun değil. Kesinlikle birileriyle etkileşimde bulunup ilerlemelisin. Bu illa bir clana girecen, düzenli online olacan ya da belli saatler arasında kesinlikle oyunda olacan gibi katı kurallar gibi düşünme. Farm yaparken, exp kasarken, pvp yaraken vs oyun içi/clan sürekli party ile hareket etmelisin. Bunun sebebi oyun başında çok fazla insan olacak ve bir şeyleri tek yapman çok zor olacak.

Bu koşullarda en çok ihtiyaç duyulan joblardan biri priesttir. Support karakter oynamayı seviyorsan priest önerebilirim, ayrıca battle priest dediğimiz priestin bir alt sınıfı olan hem atak yapabileceğin hem support oynayabileceğin bir versiyonu daha var. Support prieste göre defansı, canı çok çok az ama atak gücü neredeyse bir warrior kadar fazla.

Diğer önerim ise okçu. Okçu rogue sınıfı altında bulunduğu için rogueye ait birçok skill in avantajını kullanabilirsin. Örneğin bir warrior ya da mage debuf yediğinde priestin o debuf ını silen skill i atmasına ihtiyacı vardır, ancak rogue sınıfında kendi skilleri arasında da olduğu için prieste ihtiyacı yoktur. Bunun gibi birçok rogue ye özgü skill var. Farm yönünden de ihtiyaç duyulan bir karakter, çünkü adrenalin skilli tüm partynin atağını %20 artırır, ayrıca partydeki herkese hızlı koşma dağıtabilir. Pve kısmında karakter gideri diğer joblara göre daha azdır.

Bunun dışında warrior oynaması daha kolaydır, ancak job maliyeti olarak hem item hem pve kısmındaki masrafı daha fazladır. Sürekli diğer joblara bağımlısındır.

Mageyi ekibin yoksa tavsiye etmiyorum, tek başına oynanabilecek bir karakter değil çünkü.

Youtubeda skill rehberi, item inceleme videoları illaki bulursun ancak kapalı betadan sonra birçok şey değiştiği için çoğunun geçerliliği olmayabilir. Skill/stat dağılımını dert etmene gerek yok. Premium alırsan skill/stat sıfırlama ücretsiz olacak. Yanlış versen de sıfırlayıp doğrusunu verebilirsin. Oyun içinde oynadıkça denedikçe öğrenirsin onları.

ItsPERFECT

Üye
Solo düşünüyorsan Asas'ı önermem zira düşük seviyede ve düşük itemlerde şuan için asas çok kırılgan olacak gibi görünüyor, ama şahsen bende okçu oynamayı düşünüyorum ekibin varsa güzel olabilir ama solo olarak zor gibi ilk etapta.

hodor07

Üye
Youtube deki videolara bakabilirsin yada en basit olanı deneme yanılma ile sana en uyun eline en yatkın karakteri zamanla bulursun

Sis

Üye
Akşam saatlerinde Twitch.tv üzerinden yayıncı arkadaşlar karakterleri, skilleri ve oyun mekaniklerini inceleyip yorumluyor. Bu yorumlar ve sohbetler arasında genel olarak PvE'nin ve PvP'nin nasıl şekilleneceği, market sistemi, oyun mekanikleri vs. konularda yorumlar çok yapılıyor. Bu arkadaşların yayınına katılıp dinleyerek ya da sorular sorarak daha kolay bi şekilde nasıl bir karakter seçmen gerektiğini ve seçtiğin karakteri nasıl yönetmen gerektiğini öğrenebilirsin diye düşünüyorum. İçerik üreticileri kadar chatteki insanlar da genel olarak oyuncu kitlesi gibi yardımsever insanlardan oluşuyor, eğer sorularına yayından cevap alamasan bile chatten alabilirsin diye düşünüyorum. Şimdiden başarılar ;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt