Yardımlarınızı bekliyorum !!

Delucia

Üye
Bp oynamayı düşünüyorum hem pvp hemde farm için bunun için ne kadarlık bir bütçe lazım ikinci sorum lvl64 de kalmıştım en son nasıl 75 olacağım bp için hangi set i çekmeliyim pvp ve pve için cevaplarınız için şimdiden teşekkürler bütçe 15 bin tl gibi bir rakam olabilir

RoXriTe

Üye
Kabul etmiyorlar ancak farm işi bu aralar biraz sıkıntılı. Son güncellemeden sonra bütün yaratıklar neredeyse aynı itemleri atıyor. Dün saat 13: 00 den akşam 21: 00 e kadar 2 kişi dw de farm attık ve aldığımız itemler şunlar: 1 adet mage imperial don, 1 adet priest imperial kafalık, 1 adet brutal. Son güncellemeden sonra yaratıklardaki droplar değiştirilmiş. Ayrıca çıkan itemi satmakta ayrı bir dert. Geçen hafta düşen 2 adet vixen halen pazarda alan yok. Fiyatı 15.700 e kadar düştü. İtem düşürmek ne kadar zorsa satmakta o kadar zor oldu. Sanırım item eritmek için zorlaştırıyorlar dropları bilemiyorum ancak farm pek iç açıcı değil.

HeaveN

Üye
Mantıklı Bir Bp dizmeni tavsiye ederim yoksa paran boşa gider yardımcı oluruz.

GizliPriest

Üye
15bine çok güzel BP dizersin ortalamanın çok üstünde. Paran varsa her karakteri dizersin bence sorun bu değil. Dv de mental olarak farm atmaya hazır mısın? Çünkü bütün karşı ırk rogue karakterleri toplanıp özellikle farmer kesiyorlar farm yapmalarını istemiyorlar. Bunları bizzat yayın aciktlarinda kulaklarımda duydum. Bp oynamaya dv de farm atmaya mental olarak hazır olmalisin uyanık olmalısın sabırlı olmalisin. 15binlik karakter dizip 15binlik monitörden pcden olmanı istemem :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt