DUYURU Yaşanan lag sorunu ile ilgili bilgilendirme!

SunRise

Yönetici
Community Manager
Merhaba Savaşçılar,

En son gelen Yama 2.0.4 ile sunucularda oluşan lag probleminin farkındayız. Oyuncularımızın bu durumdan rahatsız olduğunu ve topluluktan gelen şikayetleri derhal geliştirici ekibe bildirdiğimizi ve geliştirici ekibimiz ise tüm hızıyla çalışmalarını başlattığını bilmenizi isteriz. En yakın zamanda konuyla ilgili güncelleme gelecektir.

Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar.

DeadN0t

Üye
Bekliyoruz bir an önce çözülmesini. Bilgilendirme için teşekkürler.

Rhae

Üye
Oyunda önümüzdeki saatlerde restart ile çözülecek diye notice geçildi.

TheSEZGIN

Üye
Sayın yetkili ,

Lag problemi bu güncellemeye özel değil . Oyunda özellikle asas karakteri için her salise önemli iken pot , minör , damageler , karakterlerin ölüp z den çıkmaması , tuşların basmaması ve ölü karaktere skill atılması gibi problemler oyun başından beri oyun zevkini kaçıran durumlar .

Şuan forumdaki tüm konular bu sorunlar çözülmez ise önemsizdir diye düşünüyorum . Expide craftıda farmıda karakterimizi güçlendirip pk atmak için yapıyoruz . Pk keyif vermez ise hepsi boş .

Biliyor ve ilgileniyorsunuz farkındayız ama konuya çok daha öncelik vermenizi rica ederim .

OBRE

Üye
Merhaba Savaşçılar,

En son gelen Yama 2.0.4 ile sunucularda oluşan lag probleminin farkındayız. Oyuncularımızın bu durumdan rahatsız olduğunu ve topluluktan gelen şikayetleri derhal geliştirici ekibe bildirdiğimizi ve geliştirici ekibimiz ise tüm hızıyla çalışmalarını başlattığını bilmenizi isteriz. En yakın zamanda konuyla ilgili güncelleme gelecektir.

Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar.
Böyle bilgilendirmeleri gördükçe duygulanıyor ve mutu oluyorum.
Lütfen paylaşılmasında bir sakınca olmayan ve biz oyuncuların merak ettiği konuları böyle sürekli paylaşırsanız bizi çok mutlu edersiniz.
Teşekkür ederiz..

SunRise

Yönetici
Community Manager
Böyle bilgilendirmeleri gördükçe duygulanıyor ve mutu oluyorum.
Lütfen paylaşılmasında bir sakınca olmayan ve biz oyuncuların merak ettiği konuları böyle sürekli paylaşırsanız bizi çok mutlu edersiniz.
Teşekkür ederiz..
Doğru bilgileri olabildiğince sizlere aktarıyorum, biz teşekkür ederiz :)

Adv3NN

Üye
Bp priest nerf istiyoruz bununla ilgili birşey yapıcakmısınız BP online olmaya devam mı ?
bp nörf istemek yerine 20 m gidiyorsun spike alıyorsun +8 dual teklıyorsun adamı sonra onun slota oturuyorsun miss taktık rogue sınıfı karşı slottaki bpleri temızleyip karşı slotta kasar ne ks derdi olur nede gelenden korkar mutlu sonn

taslex

Üye
Ellerinize sağlık şimdiden kolay gelsin. Darısı BP'nin nerflenmesine diyorum.

bp nörf istemek yerine 20 m gidiyorsun spike alıyorsun +8 dual teklıyorsun adamı sonra onun slota oturuyorsun miss taktık rogue sınıfı karşı slottaki bpleri temızleyip karşı slotta kasar ne ks derdi olur nede gelenden korkar mutlu sonn

+8 dual spike ile bp tekleyebileceğini sanıyor gerçekten şaka gibi.. oyundan haberleri bile yok bunların. değil +8 dual spike, +7 hatred dual ile bile teklemeyezsin. bu arkadaş BP önüne gelene tek atıyor yada iki.

OBRE

Üye
Her bp yi kendin gibi 10 liralık çar mı sandın ? o dediğin olmuyor yani ;)

Adv3NN

Üye
Her bp yi kendin gibi 10 liralık çar mı sandın ? o dediğin olmuyor yani ;)
itemlerime tl olarak deger bicmıyorum cünkü emsali yok ama itemli bp kesemıyorum diye aglıyorsan önce kendı itemlerine bakcan ben itemsiz bp icin demiştim spike 8 al parcala diye itemli bpde kesebiliyor bu arada dual spike 8li asas :D

taslex

Üye
itemlerime tl olarak deger bicmıyorum cünkü emsali yok ama itemli bp kesemıyorum diye aglıyorsan önce kendı itemlerine bakcan ben itemsiz bp icin demiştim spike 8 al parcala diye itemli bpde kesebiliyor bu arada dual spike 8li asas :D

boş yapıyorsun adven. hadi git spike 8 alda parçala bakayım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt