yayın açıp dorionda zıplarsak biz de destek alabilir miyiz?

Blessed

Üye
Partner bir yayıncınız var ismini vermek istemiyorum. Oyunu oynayalı 2 aydan fazla oldu hâla charını 65 bile yapamadı ki bence bilerek yapmıyor yapsa pk/farm atmak zorunda kalacak. Yayını her açtığında dungeon giriyor, dorionda yarım saat 1 saat atlıyor zıplıyor. Hiç bir içeriği yok ve bu adam bu oyunun reklamını yaptığı için para kazanıyor. Oyun bu adamın reklamını yaptığı oyun mu? Bence değil.

Oyunu oyun gibi oynayan yayıncılarla sözleşmelerinizi yenilerseniz daha iyi olacağı görüşündeyim.

Theploutos

Üye
yayıncıların büyük çoğunluğunun şuanda partnerliği yok ilk ay partnerlik alanlar oldu ilk aydan sonra coğu devam etmedi partnerliğe ben yayıncılarla konuştum geneli bu şekilde

khajm1

Üye
yayıncılarla baş başa oynayacaklar böyle devam ederlerse birkaç ay sonra. yönetim çok iyi niyetli gibi yaklaşıyor konulara ama dungeon ve genel farm drop sorunu hakkında kimse bir şey söylemiyor inatla. yayıncı iki saatte slotta 2-3 drop alıyor gidiyorum 5 saat dönüyorum epic scroll dışı item atmıyor. çıldırmamak elde değil.

Maximiliantr

Üye
Bırak kim ne yaparsa yapsın bro sende bu neden karın ağrısı yapmış ki.
Adamlar parnerler ve günde 2 saat oyunu oyna diyorlar 2 saat oyunu öv demiyorlar ki.
Sende de ne sabır zorionda zıplayan adam izliyorsun :) gene faydasız ve forumda yıllarca KB harcayacak bir konu.

Blessed

Üye
Bırak kim ne yaparsa yapsın bro sende bu neden karın ağrısı yapmış ki.
Adamlar parnerler ve günde 2 saat oyunu oyna diyorlar 2 saat oyunu öv demiyorlar ki.
Sende de ne sabır zorionda zıplayan adam izliyorsun :) gene faydasız ve forumda yıllarca KB harcayacak bir konu.
Heralde tanıdığın.

Zayk0

Üye
Bu tarz oyunu oynayanların büyük bir çoğunluğu farmer tek içerik pk atmak mı oluyor ki adamlar yayında rise oynasın diye sözleşme yapıyor. İsterse rise yayını açıp dorion kapısında oturur. Haset edeceğine bismillah de başla yayınlara belki senlede bir sözleşme imzalarlar.

Maximiliantr

Üye
Heralde tanıdığın.
Harbiden hödükçe bir yorum. Ben ImHARDMAN haricinde bir yayıncı izlemiyorum, böyle sadece zindana girip sonrada dorionda zıplayan birini tanımıyorum ama harbiden iyi kudurtmuş sizi. Toxic olmayın o kadar içinizdeki hasetten patlayacaksınız. Ben sizin gibi aptal aptal afk yayın yapan insanları izlemiyorum. Ama sizin kafanız basmadığı için insanlar sizin istediğiniz tarzda yorum yapmayınca hemen arkadaşı diyorsunuz. Gerçekten yazık kafanıza. Partner ise zaten bunu takip eden bir ekip var aylık izlenim süreleri ve yayınlar bu sizi neden o kadar geriyor onu anlamış değilim. :) gülümsüyorum kafanızı seviyorum sizin o kafadan bende isterim :)

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Her gördüğünüz Content Creator bizim belli bir ücret karşılığı anlaştığımız kişiler değil. Bunun çok farklı standartları ve farkları var.

Yayınlarını, oynayışını, nasıl tanıttığını, insanlara karşı yaklaşımını vb vb bir çok konu var medya ekibi tarafından takip edilen buna göre - + puan alıyorlar.

haberler14

Üye
yayıncının rise onlinın partner yayıncısı yani para alanı oldugunu nasıl anlıyoz twitchte

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt