yayıncıların bastıkları itemler droplar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mystic007

Üye
merak ediyorum zamanında malum oyunun edit charları gibi şimdide yayıncılara böyle bir torpil mi geçiliyor adam geçen yeni başlıyor oyuna +7mino basıyor ertesi yayınlarda +8 mino basıyor direk sonra gene kayıtta 2 taneden +6 hand of mino basıyor birde dungeondan drop alsak diyor aa ne tesadüf o girdiği dungeonda drop atıyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum?

Promises

Üye
levo diye bir yayıncı var bi oyun ona yayın yapsın diye +10 silah +10 kıyafet vermişti adam sonra çıktı bana bunları verdiler ama ben o oyunu sırf toksit kitlesinden dolayı oynamıcam dedi çok takipçin varsa kesenin ağzını açarlar sonucta oyunda bunu reklam ücreti olarak görüyor. TL ya da dolar ile ödeme yapmaktansa item vermeleri yapımcı için de yayıncı içinde daha iyi. Yayıncıdan reklam ücreti çıkmıyor yayıncı da istediği itemi almış oluyor.

Cabbar34

Üye
merak ediyorum zamanında malum oyunun edit charları gibi şimdide yayıncılara böyle bir torpil mi geçiliyor adam geçen yeni başlıyor oyuna +7mino basıyor ertesi yayınlarda +8 mino basıyor direk sonra gene kayıtta 2 taneden +6 hand of mino basıyor birde dungeondan drop alsak diyor aa ne tesadüf o girdiği dungeonda drop atıyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum?
daha dün bvb den biri videoatmıştı onu izledim rise nin sözleşmeli yayıncısı aylık 10 bın tl ye anlaştığını söyledi .belkide 20 30 40 bilemeyiz bu paraları oyuna basıp herkesin önüne geçebilir .yayıncıya drop da açabılır upgradede açabilir neticede oyunun reklamını yapıyosun +7 ful plate ile yapılıcak işler değil bunlar..malum oyundaki levo ve diğerleri örneği gibi..

Sadece_GerçekLeR

Üye
oyunun ilk günü malum oyunun pazarcısında rise online da yayın açıp 20 gb parası vardı chatte herkes o parayı nasıl bulduğunu soruyordu o parayı nasıl topladı kendisi topladığını idda ediyor ama buna kimse inanmadı inanmaz :) o paraları nerden veya kimler tarafından verildiğini çok iyi biliyoruz...

SessizCogunlugunSesi

Üye
levo diye bir yayıncı var bi oyun ona yayın yapsın diye +10 silah +10 kıyafet vermişti adam sonra çıktı bana bunları verdiler ama ben o oyunu sırf toksit kitlesinden dolayı oynamıcam dedi çok takipçin varsa kesenin ağzını açarlar sonucta oyunda bunu reklam ücreti olarak görüyor. TL ya da dolar ile ödeme yapmaktansa item vermeleri yapımcı için de yayıncı içinde daha iyi. Yayıncıdan reklam ücreti çıkmıyor yayıncı da istediği itemi almış oluyor.
Onlar zannediyorki bu şekilde yaparak oyuncu çekiyoruz.Tam tersi ,oyunu bıraktırmayı gerektirecek hareketler bunlar,birilerinin oyunda kayırılması,düşüncesi bile insanı her şeyden soğutuyor.İnsanları salak yerine koymaktır. Lütfen rise yönetimi bu tarz şeylere tenezzül etmesin.Yayıncıların buf lanması,item verilmesi oyuncuları oyundan uzaklaştırmaktan başka bir şey değil.Yayıncı kazancını yayın yaptığı mecradan kazanıyorsa başımızın üstünde yeri var ama oyundan olmamalı.

murolity

Üye
Ben oyuna insanlar gelsin diye yayıncılara bazı güzeklikler yapıldığına inanıyorum. Hep mi yayıncılara uniq item düşer. Hep mi yayıncılar imkansız itemleri basar.

maticmeta

Üye
oyunun ilk günü malum oyunun pazarcısında rise online da yayın açıp 20 gb parası vardı chatte herkes o parayı nasıl bulduğunu soruyordu o parayı nasıl topladı kendisi topladığını idda ediyor ama buna kimse inanmadı inanmaz :) o paraları nerden veya kimler tarafından verildiğini çok iyi biliyoruz...
Birader 8 kişilik parti 10 saatte oyuna 1 gb para sokar . Yani 20 tane parti kurulup exp kassa oyuna giren para 10 saatte 20 gb. Oyun açlığında 10 tane kamp ve onlarca sootslayer partisi vardı . Yani özetle değil 20 gb 200 gb bile toplanır . Hani bizde oyunu eleştiriyoruz oyuna bu kadar gb girerken neden çıkarmaya yönelik güncelleme yok diye ama seninkisi eleştiri değil iftira ve mantıksız konuşma

Jacques

Üye
Sizde para yok diye herkeste para yok sanıyorsunuz eneszet için 20 gb toplamak pek önemli bir şey değil.

WhiteMorgan

Üye
Yanlış anlamayın da oyuna başlayalı 15 gün oldu PUS'tan sadece başlangıç paketine para verdim. Başka 1 TL para harcamadan 4 gb param ve +7 Heartaseeker +7 fp set +7 sunshard swiftness set yaptım. Diyeceğim o ki o kadar uzun süredir oynayan birinde 20 GB para bile değil.

Ek olarak videoyu ben de izledim +8 mino bana da inandırıcı gelmedi ama ihtimal var sonuçta

murolity

Üye
Yanlış anlamayın da oyuna başlayalı 15 gün oldu PUS'tan sadece başlangıç paketine para verdim. Başka 1 TL para harcamadan 4 gb param ve +7 Heartaseeker +7 fp set +7 sunshard swiftness set yaptım. Diyeceğim o ki o kadar uzun süredir oynayan birinde 20 GB para bile değil.

Ek olarak videoyu ben de izledim +8 mino bana da inandırıcı gelmedi ama ihtimal var sonuçta
adam oyunun ilk günü diyor sen diyorsun ki 15 günde bunları yaptım. Hadi git 1 günde 20 gb kas :D

Archantos

Üye
adam oyunun ilk günü diyor sen diyorsun ki 15 günde bunları yaptım. Hadi git 1 günde 20 gb kas :D
Hepimiz oyunun ilk günü nasıl para kastıklarını biliyoruz. RollBack ve Banlama gelmediği için oyun bu halde. Yoksa piyasa da kimse item göremezdi bile

Kenshin

Üye
Merhaba,

Oyundaki herhangi bir kullanıcıya (yayıncı veya farklı bir statü) ayrıcalık verilmesi gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Konu yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdiğinden kilitlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt