yeni başlama tavsiye

boratess1

Üye
Rise Online adlı oyuna başlamayı düşünüyorum, daha önceden KO ve MT2 oynadım. Genelde MT2 oynadım ama Knight Online'ı az da olsa biliyorum.
Bu bilgileri göz önüne alarak Rise Online kolay kasılacağım. Gerek PvE gerek PvP alacağım karakter sınıfı arıyorum (asass gönlümde)
Ve macro tarzı şeyler var mı oyunda önerdiğiniz çara hangi eşyayı almaya çalışmalıyım? birde warrior pek sevmiyorum nedense

Crushbane

Üye
Knigtta asas oynayıp sevdiysen direk asas başla. Şuan kral gibi zaten oyunda. Hiç bir eşya önermiyorum, eşyaların özellikleri güncellemelerle değişiyor. O yüzden sakın pahalı bir eşya alayım deme. Karakteri oluştur, mağazadan 1 premium çek, level kasmaya başla, 70 level falan olunca bir bakarsın duruma göre bütçene göre item çekersin.

HazyShade

Üye
KO oyuncusu için fazla tavsiyeye gerek yok ama NE YAPMAMALISIN konusunda kesinlikle CRAFT işine girme diyebilirim.
Toplayıcılık yap ama ÜRETİM yapma. (Kasım 2022) CRAFT tam olarak emek, zaman ve para tuzağı.

boratess1

Üye
KO oyuncusu için fazla tavsiyeye gerek yok ama NE YAPMAMALISIN konusunda kesinlikle CRAFT işine girme diyebilirim.
Toplayıcılık yap ama ÜRETİM yapma. (Kasım 2022) CRAFT tam olarak emek, zaman ve para tuzağı.
Ko sadece pratikte oynadım daha derinlere girmedim mesela bu oyunda hangi clası oynamalıyım ve toplayıcılık kısmını biraz daha açar mısın bana ?

boratess1

Üye
Knigtta asas oynayıp sevdiysen direk asas başla. Şuan kral gibi zaten oyunda. Hiç bir eşya önermiyorum, eşyaların özellikleri güncellemelerle değişiyor. O yüzden sakın pahalı bir eşya alayım deme. Karakteri oluştur, mağazadan 1 premium çek, level kasmaya başla, 70 level falan olunca bir bakarsın duruma göre bütçene göre item çekersin.
İtemi peki parayla almak yerine kendim düşürmeye çalışsam yada farm ile para kazanıp alsam zor olur mu

Crushbane

Üye
İtemi peki parayla almak yerine kendim düşürmeye çalışsam yada farm ile para kazanıp alsam zor olur mu
İlk önerim oyun geç iniyor, indirmediysen indirmeye başla bence. Görevleri yapınca sana idare eder zırhlar, silahlar, mana potları vesaire veriyor. Kasılırken sana epic itemler düşer ilerki levellerde, bunları istersen satarsın para biriktirirsin, istersen upgrade yaparsın geçerse kullanırsın ko'daki sistem.

boratess1

Üye
İlk önerim oyun geç iniyor, indirmediysen indirmeye başla bence. Görevleri yapınca sana idare eder zırhlar, silahlar, mana potları vesaire veriyor. Kasılırken sana epic itemler düşer ilerki levellerde, bunları istersen satarsın para biriktirirsin, istersen upgrade yaparsın geçerse kullanırsın ko'daki sistem.
Anladım saol reis guild olarak oyunda bulurum artık

Cabbar34

Üye
kafana göre aç bişeyler birgün bi sabah kalkarsın krakterın ya çöp olmuş yada herkül..itemlerin ap leri ya düşmüş yada yükselmiş..ömrümün 3de 2 sini oyunlar oynarak geçirdim ilk defa gördüm bir itemin apsinin düştüğünü yada yükseldiğini 60 lvl skili ile 70 lvl skilinin aynı damageyi çıkardığını burada gördük..şaka değil he yemin ediyorum bak..

boratess1

Üye
kafana göre aç bişeyler birgün bi sabah kalkarsın krakterın ya çöp olmuş yada herkül..itemlerin ap leri ya düşmüş yada yükselmiş..ömrümün 3de 2 sini oyunlar oynarak geçirdim ilk defa gördüm bir itemin apsinin düştüğünü yada yükseldiğini 60 lvl skili ile 70 lvl skilinin aynı damageyi çıkardığını burada gördük..şaka değil he yemin ediyorum bak..
Nasıl yani sen itemi alıyorsun örneğin değerlerinden biri 70 bi sonraki gün giriyorsun o değer 50 mi oluyor

Cabbar34

Üye
Nasıl yani sen itemi alıyorsun örneğin değerlerinden biri 70 bi sonraki gün giriyorsun o değer 50 mi oluyor
bug falan değil ya birileri çıkıp dıyor gm abi bu arch sword az vuruyor pechde bı bakıyosun 2ap yukselmış :) rock moblara mısal % 12 damge vururken pechde bı bakıyosun % 10 olmuş..oyun şuan istege gore ılerlıyor....işin en garip tarfıda elıne ne takarsan tak aynı damageleri vuruyosun :D

boratess1

Üye
bug falan değil ya birileri çıkıp dıyor gm abi bu arch sword az vuruyor pechde bı bakıyosun 2ap yukselmış :) rock moblara mısal % 12 damge vururken pechde bı bakıyosun % 10 olmuş..oyun şuan istege gore ılerlıyor....işin en garip tarfıda elıne ne takarsan tak aynı damageleri vuruyosun :D
oda iyimiş ama yinede bi şans verelim en kötü sıkıntımızı attık vakit geçti deriz

SENOZ

Üye
Cabbar34 kardeşimin sanırım unuttuğu bir şey var oyun şu an zaten resmi sürüme geçmedi ve resmi sürümde olmayacağı için sürekli değişiklikler yapılması gerekebiliyor. Yoksa oyun yönetimi herhangi bir silah veya sınıfa neden pozitif veya negatif ayrımcılık yapsın? Kaldı ki sana dünyanın en fazla oynanan MMO oyunu World of Warcraft'tan bahsedeyim. Orada da patch ile item veya skill düzenlemeleri geliyor. Değişime karşı olmayın, en nihayetinde resmi sürüme geçtiğinde dengelenmiş olur birçok şey.

RickSancheZz

Üye
Şuanki durumda asas açabilirsin hem oynamışsında güzel gider.

Cabbar34

Üye
Cabbar34 kardeşimin sanırım unuttuğu bir şey var oyun şu an zaten resmi sürüme geçmedi ve resmi sürümde olmayacağı için sürekli değişiklikler yapılması gerekebiliyor. Yoksa oyun yönetimi herhangi bir silah veya sınıfa neden pozitif veya negatif ayrımcılık yapsın? Kaldı ki sana dünyanın en fazla oynanan MMO oyunu World of Warcraft'tan bahsedeyim. Orada da patch ile item veya skill düzenlemeleri geliyor. Değişime karşı olmayın, en nihayetinde resmi sürüme geçtiğinde dengelenmiş olur biryahu bırakın bu erken erişim

Cabbar34 kardeşimin sanırım unuttuğu bir şey var oyun şu an zaten resmi sürüme geçmedi ve resmi sürümde olmayacağı için sürekli değişiklikler yapılması gerekebiliyor. Yoksa oyun yönetimi herhangi bir silah veya sınıfa neden pozitif veya negatif ayrımcılık yapsın? Kaldı ki sana dünyanın en fazla oynanan MMO oyunu World of Warcraft'tan bahsedeyim. Orada da patch ile item veya skill düzenlemeleri geliyor. Değişime karşı olmayın, en nihayetinde resmi sürüme geçtiğinde dengelenmiş olur birçok şey.
yahu bırakın bu erken erişim işlerini heryere reklam vermıssın ofical açılış yapmışşsın..adama sormazlarmı kardeşim madem erken erişim beta sürümündesin test aşamasındasın marketın neden açık insanlara neden onca ürünü satıyosun epıncılere neden item gb sattırıyosun bu itemi alan adamların itemleri neden çöp oluyor .war craftda mantığa uygun şekilde yapılır bu işler .buraakı gıbı arc swordun rock lara damagesıni % 2 dusurup ap sıne 2 ekleyerek mantıksız işler yapılmıyor daha bır suru ornek ..bir krakterin 60 skılı ıle 70 skılı nasıl aynı vurur kardeşim bunu sor kendıne ..elıne hangi ıtemı takarsan tak nasıl aynı vuruyolar..bunlar erken erişim sorunları değil kardeş..bilgisizlik matematik hesaplar çok ince hesaplardır bunun için sağlam zeka sağlam ekip lazımdır..bu işler oyle kolay işler değil sen bu erken erişimden 5 yıl çıkamazsın bu ekiple..

HeaveN

Üye
okçu oynamanı tavsiye ederim asasla pek parti almıyolar okçu parti girersin ama her zaman

birol2003

Üye
yahu bırakın bu erken erişim işlerini heryere reklam vermıssın ofical açılış yapmışşsın..adama sormazlarmı kardeşim madem erken erişim beta sürümündesin test aşamasındasın marketın neden açık insanlara neden onca ürünü satıyosun epıncılere neden item gb sattırıyosun bu itemi alan adamların itemleri neden çöp oluyor .war craftda mantığa uygun şekilde yapılır bu işler .buraakı gıbı arc swordun rock lara damagesıni % 2 dusurup ap sıne 2 ekleyerek mantıksız işler yapılmıyor daha bır suru ornek ..bir krakterin 60 skılı ıle 70 skılı nasıl aynı vurur kardeşim bunu sor kendıne ..elıne hangi ıtemı takarsan tak nasıl aynı vuruyolar..bunlar erken erişim sorunları değil kardeş..bilgisizlik matematik hesaplar çok ince hesaplardır bunun için sağlam zeka sağlam ekip lazımdır..bu işler oyle kolay işler değil sen bu erken erişimden 5 yıl çıkamazsın bu ekiple..
Çalışan hali ile pek çok kişi oynuyor, minimum 5k aktif user var, online sayısı 5k ile 10k user arası değişiyor, oyun şu an bu kadar kişiyi memnun edecek düzeyde, her hafta olmasada ortalama 15 günde bir güncelleme patchleri geliyor, bu şekilde olmasını biz istedik zaten, beta süreçlerinde bile ticaret top yapmıştı, diğer alternatifinden illallah diyen oyuncular burada zaten, ayrıca bu tarz yerli oyun arayan oyuncular burada. Söyleşilerde yayınlarda yetkililer belki yüz kere demiştir oyunu sürekli optimize ediyoruz diyerek, canlı akışa bakıyorlar gerekli gördüklere her yere müdahale ediyorlar, işine gelen ses çıkarmıyor, ayağına basılan ses çıkarıyor, aylardır bu durum böyle belki aylarca da devam edecek, mevcutla idare etmeyi bir türlü öğrenemedik.
Oyunun betadan çıkıp bu sürüme geçtiğinde beta olmadığını anlatmak için birileri iki kelam laf etmiş belki official demişler belki tam sürüm demişler, artık her ne dedilerse demişler, bir avuç oyuncu bu lafı aldılar sakız ettiler, macun ettiler sürmedikleri yerleri kalmadı. Sanki ucunda ölüm var, oyun standart paket bir oyun değil ki daha taze her geçen zaman bir yenilik gelen oyundan 10 yıldır 20 yıldır yayında olan oyunlarla kıyaslama yapılması zaten yanlış.

Ez cümle şartlar bu arkadaşlar hoşuna giden (ki çoğunluğun hoşuna gidiyor) oyuna devam eder hoşuna gitmeyen (forumda gördüğüm kadarı ile üç beş kişiyi geçmiyor) başka oyuna bakar, nedir bu arkadaş hem oyunun içindesin hem forumundasın ama memnun değilsin (yersen)

İyi oyunlar

Crushbane

Üye
Sanırım premium 90-100 tl gibi birşey. Premium olunca skill-stat sıfırlama bedava. Okçu asas ne oynarsan sıkıldığında saniyeler içinde diğerine geçebiliyorsun zaten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt