Yeni Başlayan Pri Için Item Önerisi

oluncesevemezsemseni

Üye
Merhabalar, bp oynamaktayım. Amacım zaman zaman girip biraz farm yapmak.

Bunun için 8 paper set
traveller set
ve arch sword +7 ayarladım.
ve yaklaşık 3gb farm attım .
Yalnız benim sormak istediğim arch sword ile devam mı etmeliyim? yoksa ES +7 ye mi geçmeliyim.

ES'nin daha az mesaye vurduğunun farkındayım. Sizlerin fikirleri benim için önemli, teşekkürler.

GÜNCEL OLARAK Jeremias' Claymore (+7) kullananlar fikirleriniz neler? Alınır mı ? 4gb?
+

Son düzenleme:

murbal

Üye
Dw de farm atıyorsan eğer gunner şart. Yerde gökte denizde her yerde Rogue var ve gunner da %4 koruma var. Holy yada knight pendat yanına eklenince tanından yenmez

oluncesevemezsemseni

Üye
Dw de farm atıyorsan eğer gunner şart. Yerde gökte denizde her yerde Rogue var ve gunner da %4 koruma var. Holy yada knight pendat yanına eklenince tanından yenmez
henüz exp kasma aşamasındayım 70 lvl oldum. Dv de farm yapacağım. Jeremias' Claymore (+7) kullananlar fikirleriniz neler? Alınır mı ? 4gb?

Son düzenleme:

here1am1

Üye
Hocam itemlerin fiyatları düşüyor.Şu aşamada yeterli gunnarlada oluyorsun archlada yani bence

gamion596

Üye
Merhabalar, bp oynamaktayım. Amacım zaman zaman girip biraz farm yapmak.

Bunun için 8 paper set
traveller set
ve arch sword +7 ayarladım.
ve yaklaşık 3gb farm attım .
Yalnız benim sormak istediğim arch sword ile devam mı etmeliyim? yoksa ES +7 ye mi geçmeliyim.

ES'nin daha az mesaye vurduğunun farkındayım. Sizlerin fikirleri benim için önemli, teşekkürler.

GÜNCEL OLARAK Jeremias' Claymore (+7) kullananlar fikirleriniz neler? Alınır mı ? 4gb?
+
Bence es+7'ye geç ama şu an itemlerin fiyatları çok ucuz geçebilirsin aslında kışın pahalı bir şekilde satarsın.

Bak Arch +7 ile Es+7 arasında 150 ap fark var ona göre al aralarında güzel fark var 150 ap iyi değer parasına göre eğer hardcore oyuncu isen farm atacaksan ama ben zindan yapcam arada farm atarım diyorsan arch yeterli verdiği savunma aradaki ap farkını kapatıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt